Gå til sidens hovedinnhold

Stor V65-jackpot på Leangen

Det er internasjonal V65-omgang på Leangen i kveld med 317 238 SEK ekstra i sekserpotten.

En ny herlig travuke står foran oss. I og med at Bjerke travbane ikke får kjøre travløp den kommende uken, er det Biri som gjelder i begge ukens V75-omganger her hjemme tirsdag og lørdag. Onsdag er det klart for jackpot i V86 fra Sverige med drøye 7 mill SEK ekstra i potten for 8 rette. Søndag er det jackpot både i V75 på Eskilstuna (3 680 506 SEK fordeles ekstra i premiepotten) og i V65 på Forus med 500 233 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uken innledes også med jackpot. På Leangen venter det 317 238 SEK ekstra i sekserpotten i en herlig internasjonal V65-omgang i kveld. Mandagen byr ellers på V4-lunsj fra Färjestad og internasjonal V64-omgang i Halmstad.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen og kveldens V65-omgang. Det ble favorittpreget i torsdagens V65 på Bergen travpark og ingen utbetaling for fem rette. Dermed er det jackpot på Leangen i kveld og 317 238 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 18.55. Det er også internasjonal V5-omgang, denne innledes i V65-4 med spillestopp kl 20.05. Sist mandag brukte jeg Bleke Silver og Arve Sjoner som min V65-banker på Leangen. Samme ekvipasje blir også min V65-kveld.

Suksessen fortsetter for Sjoner
Tre seire ble det på Arve Sjoner for 14 dager siden og mandagen før ble det to seire. Forrige mandag innfridde Sjoner meget enkelt med storfavoritten Bleke Silver i V65-1. Det betyr at Arve Sjoner allerede har vunnet åtte løp på Leangen denne sesongen. Bleke Silver står med 10 seire på kun 22 starter og er en riktig seiersmaskin. Stod kinkig til i åttendespor bak bilen nest sist og bakket seg sist da, men eksploderte nedover oppløpet og rakk akkurat igjen ledende Alonso Sol. Forrige mandag stod Bleke Silver i fjerdespor bak bilen, tok enkelt hånd om føringen og vant sprettlett. I kveld er det 40 meter tillegg som gjelder i V65-3, men med kun åtte hester i feltet, må det være snakk om veldig god vinnersjanse. Trolig er det kun galopp imot. Bleke Silver er imidlertid svært travsikker. Jeg gir ny tillit til 7 Bleke Silver og Arve Sjoner i kveldens V65-omgang og bankerspiller i V65-3.

Tre hester skal være heldekk i V65-1
V65-1 er et monteløp og her skiller tre hester seg klart ut. 2 Ninepoints Lover var meget god toer første gang ut for Ailin Berg-Almass i et monteløp for tre uker siden og sterk toer bak favoritten Fernando. Fulgte opp med en meget overbevisende seier i et travløp mandagen etter. Står fint til på strek i kveld og settes først i V65-1. Fra 20 meter tillegg jakter elitehestene 6 Ramona's Fighter og 7 El Muro B.R. som begge er selvskrevne kryss.

En vinner direkte i Blekkan-regi
Jomar Blekkan får med jevne mellomrom hester fra Frode Hamres kvalitetsfylte stall. I kveld debuterer kapable 9 Bijou for Blekkan i V65-2. Oppgaven ser meget overkommelig ut på forhånd og får Blekkan den kapable fireåringen feilfritt rundt Leangen-ovalen, skal det være flott vinnersjanse i V65-2.

Flott hoppeløp i V65-4/V5-1
Kun sju kaldblodshopper stiller til start i V65-4/V5-1, men løpet holder faktisk V75-klasse. Jomar Blekkan leverte en solid kuskejobb bak formsterke 3 Alonso Sol i seiersløpet på Leangen for to uker siden og det var litt overraskende at Alonso Sol tok ned den ledende favoritten S.K.'s Nordstjerne. Står fint til på strek i kveld og Alonso Sol er en motivert favoritt i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dalen har DD-bankeren
Ett flott spilleløp venter i V65-5/DD-1 der min favoritt heter 4 Tearsofthesun. Den kapable seksårshoppa som trenes av Anne Dahlshaug hadde en brokete fjorårssesong og starter kun 11 ganger. Har alltid vist kapasitet denne hoppa og spurtet strålende til andreplass bak storfavoritten Juliana Rags i årsdebuten for to uker siden. Med lignende innsats i kveld, må det være bra vinnersjanse. 4 Tearsofthesun og Dag-Sveinung Dalen blir min DD-banker på Leangen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjøen byr opp til kamp
I V65-6/V5-3/DD-2 kommer 9 Juliana Rags til å pådra seg et tungt favorittstempel. Hoppa til Noralf P. Brækken har innledet 2021 med to strake seire. Tok lett ned ledende Kiss Me i årsdebuten, men var langtfra like fin i seiersløpet for 14 dager siden. Står i bakspor på sprint i kveld, mens Thomas Mjøen har spor seks bak bilen med 6 Kiss Me. Mjøen sikter nok mot tet i kveld og skal gi den store favoritten kamp om seieren i kveld.