Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.30 / V65-1 er i gang klokken 18.15

Varig Orkla Arena byr på en svært spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og dette er en omgang med potensial. Vi er nemlig inne på at det kan skrelle i flere av løpene, og her trengte vi rett og slett en banker for å komme i mål på kupongforslagene. 7 Hands Down (V65-5) er på vei mot superformen, og feller normalt samtlige nedover det lange oppløpet. BANKER! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Storm Odd – Var meget god i nederlaget sist, men det løpet kostet nok også litt direkte etter pause, og glem ikke at vi her snakker om en «gamling» som neppe er like glad i å jakte bakfra. Blir etter vår mening for hardt betrodd, og vi spekulerer mot denne favoritten. 2 Z.M.’s Jerven – Er i en knallbra form, den står helt riktig til på strek, og dukker med garanti opp på foto om det bare klaffer litt underveis. PASSES!

V65-2 : 8 Greed – Er MYE bedre enn raden, og må ikke undervurderes selv om sporet er dårlig. Den gikk bra i kulissene på Jarlsberg nest sist, mens den sist ble sittende bom fast som fulltanket. Er i toppform, og kan vinne dette om det bare løser seg litt underveis. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Victorys Maximus –
Stormer til tet og siden er dette over? Den holdt meget bra fra tet nest sist, og da åpnet den altså første 1000m på lynraske 12,0. Gikk helt greit fra en kald utgangsposisjon sist, og det er ingen fare med formen. Kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og den skal stå klart først på ranken.

V65-4 : 5 Moni Winner – Er egentlig en hest med BRA grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningspause. Skal kunne en 15-16 tid direkte, og det holder langt i et løp som dette. OBS! 4 Mia Mountain – Spurtet bra etter et passivt opplegg sist, og kom til mål med krefter igjen. Gangen før ble den sittende fast. Er stadig bedre enn raden, og kan overraske med klaff.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 7 Hands Down – Fant en helt fantastisk form på samme tid i fjor, og radet opp med sterke prestasjoner da. Nå virker superformen igjen å være i anmarsj, og den var knallgod til seier sist. Avsluttet i 08-fart, og knakk enkelt ned S.K.’s Mystic Titan. Tåler å bli brukt underveis, har stor fordel av det lange oppløpet, og denne blir ikke enkel å stå i mot til slutt. Er meldt uten sko og med BIKE. Noe som er hestens optimale utstyr. SPILLES!

V65-6 : 4 Tverdals Trippel – Ble plukket ned på streken etter pause sist, men var uansett veldig forbedret, og er trolig ytterligere forbedret i kveld. Har stor toppfart i kroppen, og den vil ikke bli enkel å hente tillegg på. Vi låser finalen på kun tre hester.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.