*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V75-jackpot med 2.569.036 ekstra

Tor Wollebæk, her med Fjord Jerven, blir vår banker i V75-spillet fra Biri_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Enorme 2,5 millioner ligger ekstra i syverpotten denne lørdagen! Menyen er spennende, og her skal vi være med og kjempe om de store kronene.

04.01.15 09:45

Sportspills meny fredag:
V64 Bergsåker: Millionjackpot og banker i bånn
V65 Jarlsberg: Sally viser vei
Tour De Ski: Bjørgen til over to ganger pengene
Tour De Ski: Sjur Røthe er ikke sjanseløs

Det ble veldig VRIENT fra Momarken sist lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at på lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen. Vi endte dermed opp i årets siste mnd av 2014 med å spille inn over 3 millioner på våre forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Jackpotomgangen som er i vente fra Biri er spennende, og det finnes flere godbiter i omgangen. Bankeren som vi tilslutt falt ned på har vært en toer bak Lannem Silje i årgangen, og hesten som vi tenker på heter 5 Fjord Jerven (V75-1). Rager normalt sett et hode høyere enn konkurrentene i innledningen, og vi velger altså å gå all in.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Biri:

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

DD: 16.48

Løp ellers denne lørdagen: V4 på Jägersro med start kl.12.45. V65 på Århus med start kl.18.25.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Vi kan by på følgende til Biri denne lørdagen:

V75-1 : 5 Fjord Jerven – Årets første V75-løp, og vi åpner likegodt med en banker direkte. Fjord Jerven har utviklet seg helt enormt, og vi snakker om årgangens nest beste hest. Gikk helt enormt etter galopp sist, og den hentet fakta 20m på Odd Herakles selv om den stod 20m foran i det løpet… Gangen før så avslutter den veldig bra. Trener tror på seier, og det gjør vi også. Stor sjanse, og banker! 6 Odd Herakles – Fullførte OK sist, og den var god til seier nest sist. Har ikke det samme maks nivået som vår banker, men den er opplagt trippelaktuell. 2 Gikling Lomeo – Ble nok felt av en elendig bane sist. Er meget god på sitt beste, og på en maks dag så er det en av dem som kan vinne dette løpet om vår banker skulle rote det til for seg.

Vår rangering : A : 5 B : 6-2 C : 4-3-1-7-8 D : -

V75-2 : 11 Cosmic B.T. – Her jakter vi et sjokk. Når det gjelder Cosmic B.T. så supersjokket den sist Vidar Hop kjørte den (06.09.2014 – vant til 54x flesket). Hvordan er så formen nå? Meget bra! Sist så var den med på en luftig 10 åpning, men den gikk likevel helpigg i mål etter sene luker. Med flyt på veien så kan dette opplagt gå veien, og her er den også helt riktig ute. OBS! 2 Izon Rags – Er en lillebror til mer kjente Rapido Va Bene, og den utvikler seg flott for tiden. Har vunnet meget lett de siste gangene, og her er det MYE å gå på. Har 100% sikkert en 15 tid i kroppen, og takler den bare sporet så er den garantert med på foto. 6 J.C. Royale – Avsluttet bra nest sist, og den røpet form da. Nå sist så avsluttet den gedigent bra langt ute i banen etter at den ble kraftig hindret ned mot siste sving. Er kjapp ut om den tramper avgårde på riktig fot, og her er det form til å skrelle. OBS! 5 Recommendational – Løste bra ut den motsatte veien i volten på Bjerke 23.07.2014, og den er litt bedre på volte enn hva mange tror. Har en herlig innstilling, og formen er slett ikke verst. Er en klar garderingshest for oss i det som er et veldig jevnt/åpent løp.

Vår rangering : A : 11-2 B : 6-5-8 C : 3-7-1-12-4-9-10 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V75-3 : 7 Engla R.B. – Gikk enormt bra etter galopp, og sjenering nest sist. Nå sist så var den enda et hakk forbedret, og den var god i nederlaget bak Kolnes Tom. Vi har 25,4 s 500m på klokken. Gunnar Austevoll har tro på sin hest denne lørdagen, og vi velger å varsle skarpt. 1 Elding Frøya – Hva har skjedd med denne? Før dreide det seg nemlig om en notorisk antivinner, men nå ser den helt utrolig bra ut. Viste 27,8 s 1000m sist, og den bare jogget rundt feltet på en imponerende måte. Duger om den fortsetter slik. 10 Valle Åsa – Er forbedret etter at den kom inn på stallen til Geir Vegard Gundersen, og vi har likt den de siste gangene. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal regnes. 4 Norheim Faksine – Utvikler seg strålende for tiden, og den gikk helt vilt mellom tre galopper nå sist (Skulle ha vært disket). Kan godt under 30 på distansen, og med en av våre store favoritter blant de kvinnelige kuskene opp i Silje Kristin Eilertsen så må den selvfølgelig med på alt. 8 Åsajerka – Avsluttet bra etter hinder på veien sist. Røpet form da! Er dessuten 20m billigere ute kontra Tuvansin / Ulydia fra tidligere oppgjør, og den kan skrelle med flyt!

Vår rangering : A : 7-1-10-4 B : 8-12-5-9 C : 2-14-13-11-3-6 D : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-4 : 9 Punkt Ett – Blir ikke spilt denne lørdagen, men her BØR man uansett være litt på vakt. Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har gjort to OK løp uten å ha vært helt på topp. Disse blåserne skal uansett bare ha gjort veldig bra, og den kan ventes forbedret i tiden fremover. Står her nydelig til spormessig, og vi ser ikke bort ifra at Kai velger et offensivt opplegg. Er herdet mot en helt annen verden av hester kontra for eksempel Soho, og vi må bare varsle litt for Punkt Ett som det er flott odds i. 3 Laugh At My Face – Avgjorde lett sist, og den var helt strålende. Her er det storform i anmarsj, og også Laugh At My Face er herdet mot mye bedre hester enn dette. Sporet er imidlertid veldig sjansebetont, men blir bare ikke denne tøffingen fast, ja, da dreier det seg om en fin mulighet. 8 Soho – Har radet opp i en imponerende stil, men vær klar over at den har kammet med seg 325 000 i løpet av veldig kort tid, og det vil bli betydelig tøffere nå. Intet tre vokser inn i himmelen, og denne favoritten kan tape.

Vår rangering : A : 9-3 B : 8-10-7-1 C : 4-12-5-2-11 D : -

V75-5 : 1 Victory Lap – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør et enormt løp etter galopp! Feiler i en trang situasjon, men kommer altså voldsomt bra tilbake. Vinner det løpet lett uten galoppen. Glem ikke at vi her snakker om fjorårets treer i kriteriet, og den er utrolig bra for klassen. Er veldig kjapp i vei, og uten galopp så burde den lede dette rundt om. BRA SJANSE! 10 Tobrosboy Augustinu – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den avgjorde som en lek sist. Sjeldent har vel vi sett den så bra som da. Har møtt mye bra hester tidligere, og dette er en hest som er herdet. Her er den helt riktig ute, og med flyt så kan den igjen bombe inn til seier. 12 Gigant Super – Fikk elendig betalt for mange meget sterke prestasjoner i fjor. I sitt siste løp så ble den sittende bom fast med masse krefter igjen, og den kom fulltanket til mål. Kan gå med i rygger i sisterunden her, og dette er en hest som virkelig går til mål. Passes selv i fra et dårlig spor. 7 Love You Fox – Hadde vunnet lett om den hadde vært kjørbar sist. Gjør uansett et OK løp, og den er mye bedre enn raden. Fungerer den bedre nå, og det klaffer underveis så er den ikke ueffen.

Vår rangering : A : 1 B : 10-12-7 C : 2-5-3-8-4-9 D : 6-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-6 :7 Kolnes Tom – Vant lett sist etter en kjapp avslutning. Er normalt sett lynkjapt i vei på volte, og skulle den komme seg foran så må dette dreie seg om en bra sjanse på hestens beste distanse. 3 Bokli Jerven – Har både fart, og kapasitet til å vinne, men den er ikke til å stole på. Er en motivert stor outsider. 8 Myrviks Anton – Er i flott form, og den har bra fart i kroppen sin. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet, men får den det så er den med i fremste rekke.

Vår rangering : A : 7 B : 3-8-12 C : 5-2-9-4 D : 10-11-6

V75-7 : 2 Photo Va Bene – Dette er en traver som vi alltid har holdt fra å være kapabel. Nå sist så var den uansett bortimot uvirkelig god. Åpnet veldig fort, og bare spant i fra på en lav 13-tid. Slike takter har vi ikke sett fra den kanten tidligere. Kommer nå ut på en ikke optimal distanse, og den kan normalt sett ikke svare et par «lyn» på utsiden her. Har uansett en bra sjanse, men det er ingen banker på denne distansen. 8 Rapido Va Bene – Gikk fint i kulissene sist, men det ble helt håpløst langt frem. Sporet denne lørdagen er ikke det beste, og her har ikke Tom Erik Solberg noe valg. Han er nødt til å klinke til. Kommer da bare Rapido Va Bene ned i et ok par så er den helt sikkert med der foran. 1 Out Of Nowhere – Har fått seg en blåser i kroppen etter pause, og den fullfører godkjent sist. Her står den veldig spennende til, og den kan fort få løpet. «VEPSEN» Vidar Hop opp er interessant, og for oss er Out Of Nowhere jokeren i leken!

Vår rangering : A : 2 B : 8-1 C : 3-4-10-7-11-6-9-5 D : 12

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 1 T.M. First On Photo – Er en hest som Tommy Fløysand forventet seg litt av i fjor, men den slo aldri helt til. Feilet nå sist, men den gjorde klart bra løp mot en betydelig tøffere motstand enn dette både nest + tredje sist. Kan åpne helt OK fra start, og blir den bare ikke fast så er den spennende. 11 Solid Neo – Havnet opp i en trang situasjon nå sist, og den feilet da som helpigg. Kom bra tilbake i kulissene, og den varslet form etter en liten pause. Kan skrelle med flyt! 3 Catch The Heat – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den avsluttet strålende nå sist bak gode Hades Håleryd. Kan åpne, og den har interessante betingelser her.

Vår rangering : A : 1 B : 11-3-6-2-8 C : 4-9-10-7-12-5 D : -

V5-2 : 2 Lykkje Snert – Var ikke på topp før pausen, og den fungerte ikke som best da. Kommer nå ut etter pause, og det er veldig fine rapporter på den. Har et sjeldent fint løp foran seg, og den kan ikke stå bedre inne i et løp enn dette. Må bare prøves her. 6 Stumne Scott – Har sett dårlig ut på slutten, men den har også tidligere slitt med aksjonen sin. Motstandsmessig så skremmer ingen her, men den må fungere bedre for å bli ropt opp. 8 Tronga Gutten – Gjør en spennende start etter pause, og den er god nok på kapasitet. Bør følges i varming, og vi plasserer den som en klar outsider til vi har fått sett den der.

Vår rangering : A : 2-6 B : 8-1-4 C : 5-9-7-10 D : 3-11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag