PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det store høydepunktet denne søndagen skjer på Solvalla, og her er det altså V75-jackpot med enorme 2 687 926 ekstra i premiepottene. Glem heller ikke at det er Kr.1 i rekkepris, og i slike omganger skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været. 4 Swan Hill (V75-2) var meget fin i debuten, den møter "IKKE NOE", og normalt kommer det en ny seier nå. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 4 Holy Ground –
Innledningsløpet er svært jevnt, og ingen er sjanseløse. Hesten vi plasserer knepent først har man alltid holdt høyt, men den har støtt på mye motgang, og ikke fått en ønsket utvikling. Nå virker den dog bedre enn på svært lenge, og den gikk et aldeles helsvett løp i kulissene etter en grov startgalopp sist. På ren kapasitet er ingen bedre, og den må passes her. OBS!

V75-2 : 4 Swan Hill – Leverte en lekker varming før løpene sist, og det ble også enkelt i selve løpet. Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og her kan Stefan Melander ha en 3-åring som kan være noe litt utover det vanlige. Selv om den nå møter eldre hester så møter den likevel «IKKE NOE», og går alt riktig for seg så skal det ikke være snakk om saken. Dette er søndagens beste V75-banker.

Søndag er det JACKPOT I V75-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-3 : 9 Lumberjack Bros – Gjorde flere fine løp mot klart bedre hester enn dette tidligere i sesongen, og har en hel del inne. Dukker nå opp etter en treningspause, men Nurmos har de nesten alltid «KLARE» direkte, og vi forventer en solid prestasjon. Motstanden er alt annet enn tøff, og for oss er det en gåte at den er såpass lite spilt. MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-4 : 7 Georgia AM – Dette er et svakt hoppeløp, og det skiller MYE på hestene. Favoritten er veldig motivert, og den var ikke tom etter sene luker sist. Møtte da betydelig bedre hester enn hva den gjør nå. Har den bare en normal dag så jogger den rundt en billig gjeng som dette, og det er altså snakk om en svært motivert storfavoritt.

V75-5 : 6 Nika – Har en sjeldent fin oppgave foran seg nå, og den må med på alt av seriøse bonger. Kusken kjenner dessuten hesten godt, og Nika pleier å levere veldig bra når det er Olga Sehlova som er «sjåfør». Var kanskje ikke helt på topp sist, men da skal man også vite at den møtte langt tøffere motstand enn hva som venter her. Distansen er kun et pluss, og den avslutter nesten alltid tungt om den får gå med i rygger. Slår til som en skikkelig godbit?

Søndag er det JACKPOT I V75-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-6 : 5 Habrik AM – Best i feltet er 7 Adam Orden, men den har rotet såpass mye at den kun blir et 2-valg for oss. Vår ide holder superform, og var bunnsolid etter en sluttrunde i dødens sist. Gangen før spurtet den sterkt i kulissene, og kom til mål med krefter igjen. Er riktig ute i grunnlaget nå, og klaffer det bare litt underveis så dukker den opp på foto. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 6 Lord Horse – Holdt bra fra tet sist, og det er ingen fare med formen. Har en svært spennende oppgave foran seg nå, og en kjapp sprint er noe denne liker. Har bra fart i kroppen sin, sporet passer perfekt, og fra eventuelt tidlig tet skal det en god hest til for å plukke den ned. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.