Gå til sidens hovedinnhold

Stor V75-jackpot på Bjerke i kveld

Det er jackpot og en million ekstra i sjuerpotten i kveldens V75-omgang på Bjerke.

En fantastisk flott trav- og galoppuke er vel i gang. I kveld er det supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og en million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det internasjonal V75 med Jubileumspokalen og EM for hopper på Solvalla med hele 28 mill i premiepotten. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Forus og søndag er det norsk derby på Øvrevoll med internasjonal V64 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Godbitene står altså i kø denne uken, men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om kveldens V75-omgang på Bjerke, der det altså venter 1 million ekstra i sjuerpotten. Det er en meget interessant omgang og vanskelighetsgraden i høy. Jeg spiller med kun en banker og det handler om høykapable 3 Hauan Mina i V75-4.

Bankeren leder hele veien?
Når det gjelder nevnte 3 Hauan Mina, så var hun strålende i seiersløpet tredje sist på Momarken. Nest sist gjorde hun et helt enormt løp på Jarlsberg til tredjeplass etter galopp fra start. Også i sin siste start måtte hun innom galoppen, da kom galoppen 600 meter fra mål. Hadde nok vunnet det løpet uten den incidenten. Kun tre hester står på strek i V75-4/V5-1 i kveld. Feilfritt skal det være solid vinnersjanse. I en omgang der de gode bankerkandidatene glimrer med sitt fravær, setter jeg min lit til 3 Hauan Mina, som også blir min banker i V5-spillet.
Rangering V75-4/V5-1: A: 3 B: 9-8-1 C: 5-7-6-2-10-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Hele 14 hester stiller til start i V75-1, men det er et løp det er klart skille på hestene og jeg står på kun fire hester på de to største V75-forslagene.

1 Trefilov står innbydende til i førstespor på strek. Fireåringen til Lars Erik Ås satt litt stengt i det tøffe fireårsløpet på Bjerke for to uker siden (Legend Act vant), men møter klart billigere motstand i kveld. Kai Johansen skal ha en bra sjanse med Trefilov i V75-innledningen. 8 Joshua B.R. er trolig en bedre hest, men fireåringen til Kim Pedersen skal hente 20 meter tillegg på min favoritt. Skuffet litt som hardt betrodd i et V75-løp på Jarlsberg tredje sist og burde vel også holdt unna fra tet nest sist. Møter uansett klart overkommelig motstand i kveld.

5 Market Sund radet opp med tre strake seire i Danmark tidligere i år, men har ikke levert i sine to siste løp. Dukker opp i regi Marius Høitomt i kveld. Løpets outsider. "Gamlingen" 14 Amazing Adel holder koken på imponerende vis. Tross bakspor på 20 meter tillegg, tar jeg hesten med på de to største V75-forslagene.
V75-1: A: 1 B: 8-5-14 C: 6-11-3-2-9-7-4-13-12-10

Du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45.

V75-2 - Varmblodshester. V75-mester. 2100 meter autostart.
Den tradisjonsrike V75-mesteren skal avgjøres i V75-2 og her trekker kuskene hest. Det gjør at Frode Hamre har trukket Lars Magne Søvik-trente 5 Force De Flandre som er den klare hovedopponenten til Frode Hamre-trente 3 Canali som er klar favoritt i løpet og skal kuskes av Lars Anvar Kolle. Jeg synes uansett de to hestene skiller seg klart ut i løpet og spiller dobbeltbanker i V75-2.
Rangering V75-2: A: 5-3 B: 4 C: 10-1-6-2-7-9-8

V75-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Kaldblodshester i lavt grunnlag venter i V75-3 og fellesnevneren for de mest betrodde hestene i dette løpet, er høy kapasitet og stor galopprisiko. Jeg står på fem hester på de to største V75-forslagene.

Stian Eilefsen trener og kusker spillefavoritten 1 Åsvinn S.K.. På kapasitet er det snakk om feltets beste hest, men galopprisikoen er overhengende. Skulle Eilefsen lykkes med å kjøre i trav, er det snakk om en flott vinnersjanse. 3 Tempranillo har neppe samme toppfart som spillefavoritten, men formkusk Åsbjørn Tengsareid skal likevel tidlig på med vallaken som vant i Arvika sist.

10 Odin O.K. debuterere i regi Per Oleg Midtfjeld. Midtfjeld ligger litt lavt på forhånd og syns hesten var meget vrien å få feilfritt rundt sist. Løpets outsider. Ustabile 4 Gylden Joker er i samme kategori, men duger uansett i en feilfri utgave. Jeg tar også med meg kapable 6 Troll Kaxa på de to største V75-forslagene. Skal prøves med ny sjekk i kveld og ahr fart nok til å overraske i en feilfri utgave.
Rangering V75-3: A: 1 B: 3-10-4-6 C: 9-11-8-2-7-5

V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Nye utfordringer venter i V75-5 som er et sprintløp for stallansatte. Jeg betaker for seks hester på de to største V75-forslagene.

1 Kolbu John pådrar seg et tungt favorittstempel i dette løpet. Vant riktignok lett tredje sist, men imponerte ikke allverden sist med å bli tatt ned av storoutsideren Huseby Sirius oppunder mål. Kommer uansett til å lede lenge og er en motivert favoritt.

Fra samme stall kommer formsterke 9 Dag Pernille. Meget velkjørende Josefine Eilertsen setter seg opp i kveld og hoppa vil få et fint løp underveis fra dette sporet. 7 T.K Lars har sju andreplasser i år pg står med fire strake andreplasser. Har tapt for svært gode hester, men er uansett ikke den enkleste å få først i mål. Et sjanseartet sjuendespor bak bilen, er heller ingen fordel, men kusken er bra.

10 Tenning har galoppert mye i det siste, men har ganske bra kapasitet. Lykkes Magnus Teien Gundersen med å kjøre i trav. kan hesten overraske. 3 Lille Halvor var ute i et tøft V75-løp sist og gjorde et bra løp til femte da. Er rask og lettplassert og en en klar vinnerkandidat. 5 Galant sliter med å finne formen, men på kapasitet er det ingen tvil om at fireårsvallaken er god nok. Min sjette og siste hest på V75-forslagene i et uggent sprintløp.
Rangering V75-5/V5-2: A: 1 B: 9-7-10-3-5 C: 8-6-4-2

V75-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Feelingen er at to hester skiller seg litt ut i dette varmblodsløpet for norskfødte. Frode Hamre vant tre V75-løp forrige tirsdag og hans beste sjanse i kveld er trolig med 6 Gonzales B.R. som trives svært godt på Bjerke. Imponerte da han lett speedet forbi storfavoritten Dontgiveme Chocolate nest sist. Sist stod hesten vanskelig til i åttendespor og gjorde et helt greit løp. Har et fint løp på papiret i kveld og skal duge godt her.

5 Goodman B.R. var god i seiersløpet nest sist, men var ikke i nærheten av like bra sist. Ble kraftig avhengt fra lederryggen sist på Hulken Sisu og skuffet stort da. Er den trolige tethesten i kveld, men blir i overkant hardt spilt i kveld. De to favorittene skiller seg noe ut i V75-6 og står alene på de fleste V75-forslagene.

På det aller største V75-forslaget får ytterligere to hester plass. Formsterke 9 Secret Snap galopperte seg bort i Sverige sist, men imponerte med sterk V75-seier nest sist. 7 Key To Happen står sjanseartet til, men skulle det løse seg noenlunde for Midtfjeld-traveren kan han overraske.
Rangering V75-6/V5-3: A: 6 B: 5-9-7 C: 1-4-8-10-3-2

V75-7/V5-4/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Som vanlig avsluttes tirsdagens V75-omgang på Bjerketirsdagene, med et herlig spilleløp. I kveld er det kaldblodshester i grunnlag under 330 000 som setter hverandre stevne. Jeg står på fire hester på samtlige V75-forslag.

5 Olav blir mitt førstevalg. Den fireårige Moe Odin-sønnen ble tatt ned av kapable Børke Billie i Årjäng nest sist og spurtet flott til tredje etter sene luker sist på Hagmyren. Olav skal som kjent ha løpene litt på sine premisser, men har en fin oppgave foran seg i kveld. I DD-spillet velger jeg å bankerspille 5 Olav.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

11 Bonus Diamant er nok hesten med størst kapasitet i V75-7. Ble tredje i løpet Olav vant på Klosterskogen 5. juli og det med en ganske stor startgalopp. Har ikke startet siden det løpet. Feilfritt er Bonus Diamant med i seierskampen i kveld. 4 Mjølner Røder er litt overraskende ganske stor spillefavoritt tirsdag formiddag. Det vil nok jevne seg ut mot spillestopp. Mjølnerød-traveren har ikke vært som best i sine to siste løp og holder usikker form for øyeblikket. Motstandsmessig har uansett hesten et fint løp foran seg i kveld. 10 Lilje Bausa viste flott moral i seiersløpet i V75 sist på Sørlandet. Men da var det et rent hoppeløp. Skulle Lilje Bausa være like bra i kveld, kan hun ta sin andre strake seier. Lilje Bausa blir min fjerde og siste hest på V75-forslagene i V75-finalen.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 5 B: 11-4-10 C: 6-1-2-7-9-3-12