Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Solvalla og Bjerke står for kveldens V86-omgang, og det er en svært spennende omgang vi har foran oss. Flere av løpene er JEVNE, og det skiller lite. 5 Dollar And Cents (V86-5) er kveldens beste banker, og vi må bare tro mye på tidlig tet og slutt.

Våre komplette V86-tips er som følger:

V86-1 : 1 Thai Targaryan – Leverte en strålende sluttrunde sist, og på klokken stod det 12,6 s 1000m. Hentet da mye på 2 Apollo Creed, og leverte nok et solid løp. Har normalt stor fordel av at den nå kan gå på innerspor, og vi blir ikke overrasket om den går 12,5 på distansen. Da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange, og det er snakk om en klar tipsener. 2 Apollo Creed – Holdt altså unna sist, og var meget god etter å ha gjort litt jobb selv. Er sikret et bra opplegg i kveld, og den er ikke helt ueffen fra ryggen til favoritten. Rankes inn som et 2-valg, og det er denne vi frykter mest.

4 Sheena’s Boy –
Var god fra dødens i knalltøffe omgivelser sist, mens den var klink overlegen på en 11-tid nest sist. Har en veldig toppfart i kroppen sin, og fra for eksempel tredje innvendig trenger den ikke å være helt borte om det bare løser seg til slutt. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-4-6-5 C : 7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 11 Loaded Leila – Var ikke på topp i sitt siste løp, og ble behandlet etter det. Nå går rapportene i dur igjen, den møter på helt riktig motstand, og skal ha en god sjanse. Var bunnsolid etter et tøft opplegg mot gode hester tredje sist, mens den ikke var helt tom i tøffe omgivelser fjerde sist. Travet da 12,4/2140mv. Sporet er perfekt, den tåler å bli brukt underveis, og den må være spillbar i et løp som dette. 7 Global Courtesy – Er tøft ute grunnlagsmessig, men er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og man bør derfor ikke vektlegge at den står litt hardt til. Var meget god fra dødens sist, mens den gikk helt strålende etter en grov galopp nest sist. Dukker opp på foto i en feilfri utgave.

1 Undine Celeber –
Satt fast sist, men hadde neppe veldig mye igjen. Nå blir det tet, og storfavoritten vil lede lenge. Vær dog litt OBS på at den nå møter en helt annen motstand enn tidligere, og vi kjøper ikke at dette skal være såpass hardt betrodd. Favoritten blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 11 B : 7-1-8-12-5-10-9 C : 4-2-13-14-3-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 2 Fakserling – Rader opp, og gjorde sitt beste løp i karrieren sist. Kom da alene til mål, og var god. Har kun vært helt OK over mellomdistanse, og vi ble ikke imponert av den nest sist. Fjerde sist var den heller ikke noe bra på distansen. Fordelen i kveld er at den trolig får en «gratis» førsterunde i hendene til «MESTER» Høitomt, og da holder den trolig enkelt unna. Er derfor en motivert favoritt. Begynner man først å gardere her, ja, da er det fakta få helt sjanseløse hester. 13 Askeladden – Er bedre enn favoritten, den er i bra form, men står helt kaldt til, og må ha alt av marginer med seg underveis skal den rekke frem. Er uansett den vi frykter mest.

1 Vimo Odin – Har slitt med sykdom/mage, og derfor ikke vært på topp de siste gangene. Her får den ryggen til favoritten, rapportene er fine, og den trenger ikke å være helt ueffen med luker til slutt. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 13-1-5-8-7-3-6-14-10-11-4 C : 12-15

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 6 Eowyn – Dette er et VIDÅPENT amatørløp hvor fakta ingen er helt sjanseløse. Ideen er hardt ute i grunnlaget, men den har superform, og var strålende etter galopp sist. Ble da kjørt ned på startsiden, og galoppen var ikke å unngå. Viste 12,6/1800m etter dette uhellet, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Må passes i dette jevne oppgjøret. 1 Hefner AM – Patrik Fernlund må ALLTID spilles i disse amatørløpene, og spesielt når han setter seg opp bak en av de hestene med best kapasitet. Har riktignok rotet en hel del de siste gangene, men nå har man gjort litt om i treningsjobbene, og man velger også å skifte vogn. Distansen er kun et pluss, og blir den ikke fast så dukker den opp på foto.

8 Zeolit –
Så smellfin ut i varmingen sist, men i selve løpet ble det galopp direkte. Feilet igjen litt senere når kusken kjørte oppi. Er god nok, og selv om distansen trekker ned så må den med på en tidlig gardering i et løp som dette.

Vår rangering : A : 6 B : 1-8-9-2-10-12-5-11-3-7 C : -

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 5 Dollar And Cents – Har en veldig billig oppgave foran seg, og den må ha en STOR sjanse i et løp som dette. Satt bom fast som absolutt fulltanket sist, og det lyste ordentlig form av den da. Gangen før håndterte den ikke svingene, og det løpet kan man bare glemme. Femte sist slo den en såpass god hest som Cool Trix fra tet, og møter ingen av et slikt kaliber her. Burde få tidlig tet, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. SPILLES! 3 Thai Dakota – Har hengt positivt med i tøffe omgivelser, og er noe billigere ute nå. Dog er vi på tampen av en lang sesong, og hvor modig er egentlig denne når den må gjøre litt jobb selv? Står fint til, og garderes favoritten skal den med.

9 Supreme Sund – Gikk klart bra etter galopp i V75’en sist, og den holder flott form. Nå starter den dog veldig tet, den har vært på langreise, og vi blir ikke overrasket om den får en reaksjon. Blir derfor kun en outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 3-9-8-2-1 C : 7-6-4-10

V86-6 : 3 Gendry – Her er det veldig ferske hopper som støter på hverandre, og i slike løp kan det opplagt skrelle til. Ideen er en hoppe som Haugstad snakker varmt om, og han mener den kan vinne dette løpet selv om den skulle havne utvendig leder. Det gjorde den sist, men fikk siden andre utvendig ca 1050m fra mål. Fant ingen luker på oppløpet, og ble sittende bom fast. Står i et bra spor nå, og den er spillbar. 5 Still Stormin – Stod til 10x flesket i debuten, men var likevel god, og avgjorde på en meget bra måte. Gikk 15,0 s 800m da. Var veldig hardt betrodd når vi la ut våre tips, og det kjøper vi ikke med en såpass fersk hest. Kan vinne, men blir kun en garderingshest for oss.

12 Nunja –
Har kun gjort fine løp, men Markus Svedberg har bedre tro på den enn dette, og vil derfor teste den for første gang med et helstengt hodelag i kveld. Glem ikke at den tredje sist viste 14,5/1900m etter galopp, og duger normalt i massevis i et billig oppgjør som dette. Er løpets soleklare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 5-12-4-10 C : 1-7-8-11-6-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 10 Lazy Beach – Her er det veldig jevnt, og det skiller lite. Hesten vi setter frekt først har «smygform» i kroppen, og spurtet ordentlig positivt etter en billig reise sist. Kom til mål med krefter igjen, og vi likte det vi fikk se av den. Det er ikke veldig mange «modige» med i dette feltet, og dermed kan Lazy Beach spurte ned samtlige om det bare klaffer litt underveis. SE OPP! 1 Sassy May – Hadde vi banket på en kjapp sprint, men over mellomdistanse er det kun en gardering. Spurtet ned gode hester sist, og holder flott form. Leder nok lenge, og kan lede hele veien om den får dirigere.

2 Ottens Idol – Er ingen stjerne, men den gjør jevne/fine løp. Står i et bra spor nå, den er normalt sikret et bra opplegg, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 1-2-9-5-4-6-11 C : 3-7-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 2 Speed Matters –
Gjør bare solide prestasjoner, og var knallgod fra dødens sist. Gikk 13,7/2140ma, og det er sterkt etter at den gjorde all jobb selv. Står i et perfekt spor, den er sikret et bra opplegg, og dette ser rett og slett ut som en meget god sjanse i et ellers veldig åpent oppgjør. 1 Comanches – Lanserte vi som en banker for de frekke sist, og det viste seg å stemme. Hesten var god, og fortsetter sin flotte utvikling. Er lynrask fra start, og greier Mika Forss å svare ut 6 Billy Idol her, ja, da kjører nok han foran. Motbudet. Supersjokket i løpet kan 7 Inspector Gadget være. Er riktignok ingen hest som har for vane å vinne, men den gikk gedigent etter galopp sist, og har aldri vært bedre. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 1-7-12-15-3-8-9-5 C : 6-13-11-4-14-10

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»