Storcash i vente i V65?

Foto: hesteguiden.com

Vi værer store penger på Bjerke i kveld, og når vår banker for dagen stryker først over mål kan åtte av ti spillere kaste sine kuponger i bøtta! Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er således en meget spennende rebus vi har å bryne oss på i hovedstaden i kveld, og vi blir litt overrasket dersom ikke de som klarer å prikke seks rette får rikelig betalt. Det er en del åpne løp hvor vi kan få noen vinnere litt på kanten, og de soleklare bankerkandidatene er etter vårt skjønn ikke mange. Noen ganger er det slik at det er noen hester som bare må spilles, når man føler at forutsetningene er de rette, og det synes vi de er for 1 Greis Vinn i V65-2 ved denne anledningen.

Veldig god fra start med dagens startmetode (bedre enn mange tror), og dersom kusk Cato Antonsen skulle klare å forsvare sitt innerspor hvilket vi tror han gjør (har sittet tidlig i tet i fem av seks starter med autostart i år), tror vi at 8-åringen blir veldig vanskelig å slå. Har tidligere i karrieren forsvart seg mesterlig i fra den posisjonen, og når Moe Odin-sønnen har varslet at storformen er rett rundt hjørnet i de to siste startene, ja så iler vi til med et bankerspill.

Vi synes innsatsen til tredje på fine 26.5 i et langløp i den nest siste starten var veldig god, og i den siste starten galopperte 20-prosenteren i spillet i ren friskhet (draskylapper og ørehette var ikke dratt på det tidspunktet, og det vitner om at det var mye krefter på lager) i stengt posisjon i rygg leder kort før mål. Vi tror ikke at 6 Høstbo Fredrik (som var toer på 25.6 full vei i det siste omtalte løpet som vår banker for dagen) tar ned vårt drag i løpet fra utvendig posisjon, og vi har veldig god tro på at Stall Guttene fra Bergen (eiere) kan feire en ny triumf i Oslo i kveld.

Vår rangering: A: 1 B: 6-7-3 C: 2-4-5-8

V65-1, 2140 meter voltestart
Vi har vidåpent varmblodsløp i høyt grunnlag å forholde oss til i innledningen på denne rebusen, og vi anbefaler da veldig bred gardering. Etter å ha slitt veldig med å komme i gang i år har 3 Gatlin Bob varslet litt form i de to siste startene (avsluttet veldig fint etter sene luker fra innvendige posisjoner til hhv tredje og fjerde), og selskapet ved denne anledningen er ikke verre enn at 5-åringen kan ta årets første triumf.

Tetkampen tror vi står mellom 6 Delice D. og 7 Becky`s Daydream, og den av de to som når føringen i løpet sitter med meget gode kort på hånden. Førstnevnte viser en stadig stigende formkurve (tredje på 16.5 i et tilsvarende løp i den siste starten), og tidligere i karrieren var jo 6-årshoppa snakk om en riktig vinnerhest (vunnet 10 av 33 starter). Sistnevnte er ikke helt enkel å vinne med, men formen på Gulbransen-traveren er i hvert fall veldig fin (toer på 16.7 full vei i den siste starten).

Formbomben på 20 meter tillegg er utvilsomt 12 Non Stop Laser snakk om (veldig positiv til hhv fjerde og sølv i de to siste startene), men 6-årshoppa har aldri vært typen som runder til seier fra tillegg. Som regel sittet i tet/rygg leder ved sine triumfer, og et trangt fjerdespor i volten trekker også litt ned. Det er ikke lett å sveive inn 11 Windshear (vondt for å vinne løp), men forutsetningene er i hvert fall de rette for Hamre-traveren denne gangen. Stigende form er det på 13 Riccione Ås, og vi forventer at 6-åringen skal kunne kjempe om seieren i et løp som dette.

Vår rangering: A: 3 B: 6-7-11-12-13 C: 9-10-2-15-4-5 D: 14-8

Annonse: 10 331 innspilt ble fasiten for Grøstad sist onsdag. I kveld jakter Grø nye gevinster på Bjerke.

V65-3, 2100 meter autostart
Stallfolket skal i ilden i dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen, og vi satser på at de to favorittene gjør opp. Etter å ha imponert voldsomt ved triumfen på 15.9 full vei i den tredje siste starten har 6 King Of Friday slitt litt (helt under båten i den nest siste starten), og selv om det også ble seier i den siste starten på 17.2 full vei synes vi ikke at 3-åringen så helt lysende ut ved den anledningen. Så litt ”knepig” ut i aksjonen den gangen, men dersom det skulle flyte fint for Fast Photo-sønnen i kveld blir han naturligvis fryktelig tung å stå i mot til slutt.

Kommer dog ikke til noe dekket bord (klart tøffere i mot kontra det siste seiersløpet), og vi vil gjerne ha med 9 Maid For Victory på samtlige spilleforslag. Sistnevnte var brenngod til tredje på 17.2 i en kvalifisering til Derby i den nest siste starten, men 4-åringen kom naturlig nok til kort i finalen. Langt mer herdet enn favoritten, og vi ser ikke helt bort i fra at 20-prosenteren i spillet snyter Antonsen-traveren for konfekten. Ingen katapult fra start dette, og da er sporet i kveld helt perfekt i så måte.

Vår rangering: A: 6 B: 9-7-4-2 C: 5-1 D: 8-10-11

Annonse: King of Friday blir storfavoritt i V65-3, men Øivind Grøstad har et spenstig motbud som kommer med utstyrsendringer i kveld.

V65-4, 1640 meter voltestart
Vi har et sprintløp for kaldblodshester å forholde oss til i den fjerde avdelingen, og spillerne skal her merke seg at det er snakk om voltestart. Ingen av de tolv deltagerne er spesielt glade i å vinne travløp, og da anbefaler vi bred gardering. Vi tror at 9 Rigel Pål er snakk om den beste hesten (kun krysset av på hver femte kupong), og med en fin rygg i fra start bør det kunne ligge an til et pent utvendig par underveis for 7-åringen.

Gjorde det meget skarpt i sommer (vant fire løp på imponerende vis), og etter en mindre pause og litt behandling fremstår trolig Sjefen-sønnen i en vel preparert utgave ved denne anledningen. Klart godkjent til femte på 28.3 full vei i den siste starten bak gode hester, og det er litt enklere i mot i kveld.

Veldig positiv nå på slutten har 1 Papsen vært, men vi er ikke helt sikre på at 7-åringen klarer å forsvare sitt innerspor (noen startkjappe konkurrenter fra omvendt volte). Sølv på solide 27.3 full vei i den siste starten, og det vitner om absolutt toppform (og fra eventuelt tet skal det da kunne dreie seg om en solid vinnersjanse). Litt sjanseartet til står også formsterke 8 Borg Emil (ble helt feil i den siste starten, men var veldig god til seier på fine 27.0 full vei forut for den starten), men dersom det løser seg litt underveis, dukker trolig 7-åringen opp i fremste rekke.

Både 6 Mørtvedt Jerkaran og 7 Ekeli Jenta viser en stigende formkurve, og forutsetningene er fine for dem begge ved denne anledningen. Førstnevnte fikk fjerde på 27.5 full vei i den siste starten, og distansereduksjonen i kveld skal være en klar fordel. Sistnevnte avsluttet fint til tredje på flotte 26.6 over aktuell distanse i den siste starten bak bedre konkurrenter enn dagens, og da tror vi at Lome Elden-datteren skal være seiersaktuell denne gangen.

Vår rangering: A: 9 B: 1-8-7-6 C: 2-3-11-10-4-5 D: 12

V65-5, 2100 meter autostart
Et kaldblodsløp med relativt fin klasse på en del av deltagerne venter oss i den femte avdelingen, og vi synes det ser ut som om at det er helt rette forutsetninger for 9 Hvalstad Jerven ved denne anledningen. Åsajerven-sønnen står med mye galopper i raden, men fra andre rekke på autostart tror vi veldig på et feilfritt løp denne gangen (blir gjerne litt for hissig ned startsiden på voltestart).

I den siste starten ble det galopp 1200 igjen i tet når svært gode Alm Taragon kom opp utvendig (ble litt for lav i hodet, og dersom kusken hadde dratt opp sjekken litt før han ble utsatt for press istedenfor etter galoppen tror vi det hadde gått greit), og etter den fadesen gikk fjerdevalget i spillet et helt formidabelt løp til fjerde på solide 28.8 full vei. Går trolig en lav 28-tid i kveld, og da har i så fall ikke Stenberg-traveren mange foran seg i mål. Trolig ingen, og da banker vi på våre to minste spilleforslag.

Hesten i første rekke å slå fra tet er 7 Bings Smokken snakk om, og storfavoritten i løpet får da en plass på våre to største spilleforslag. Rader opp i en alder av 8 år, og i kveld jakter Eidal-traveren årets åttende triumf. Vi føler at dagens oppgave er den klart tøffeste så langt i karrieren (og det var intet spart i målgangen ved triumfen på enkel 32.5 full vei i den siste starten), og fra et spor litt langt ute må kusk Gunnar Austevoll nødvendigvis bruke litt krutt for å komme seg til tet (og da er vi ikke helt sikre på at han er tøff nok til å holde unna til slutt).

På vårt store system får vi også plass til duoen 4 Gimra Borken og 10 Tysvær Pål, og da har vi god tro på at vi er igjennom dette løpet. Førstnevnte var ikke langt bak storfavoritten i den fjerde siste starten (sølv på 29.3 full vei), og i den siste starten bekreftet 5-åringen fin form ved å vinne på 29.7 over stayerdistansen 2640 meter (og det er neppe noe minus at champion Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen denne gangen). Sistnevnte har løftet seg voldsomt nå på slutten (vunnet to strake triumfer), og selv om ikke konkurransen var av den skarpeste sorten ved triumfen på 29.6 full vei i den siste starten, var det veldig fin stil på 5-åringen til slutt (ned mot 27.0 siste tusen).

Vår rangering: A: 9 B: 7-4-10 C: 12-1-3-5-6-11-8-2

V65-6, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og vi synes at det ser ut til at vi har veldig mange vinnerkandidater i dette løpet. Vi har etter alt å dømme en meget luftig startside i vente med en rekke svært startkjappe hester i første rekke, noe som trolig vil gjøre sitt til at løpet kan åpne seg veldig opp. Vi ble mektig imponert av 6 Valuable ved den overlegne triumfen på fine 13.9 over aktuell distanse i den siste starten (med draskylappene spart), og på tross av et spor litt langt ute setter vi da Hammersborg-traveren fremst.

Formbomben i løpet er utvilsomt 12 Thai Photo snakk om, men sporet er selvsagt ikke det beste. Det kan dog løse seg greit med tøft tempo på forestillingen, og da ser vi i så fall ikke helt bort i fra at 10-prosenteren i spillet feller samtlige til slutt. 4-åringen var brenngod til tredje på 14.5 over en sprint i den siste starten etter et tøft opplegg underveis, og ny trener Morten L. Johnsen har gjort et godt stykke arbeid med S.J.`s Photo-sønnen.

Vi synes at det er opp minst en klasse for 1 Mr. Fox. Trot ved denne anledningen, og da mener vi at 7-åringen blir vel tung favoritt med sine voldsomme 80 % Ikke som best ved tredjeplassen i et billig V75-løp i den nest siste starten (slet da ette sigende med å få feste), men Felix Santana-sønnen var tilbake som en vinner på fine 14.8 i den siste starten (uansett svært billig i mot den gangen). Snakk om en helt annen verden av motstand i kveld, og vi synes da at det er snakk om en storfavoritt i fare.

Uvanlig optimistisk er Frode Hamre i forhåndsuttallelsene med 3 Poppy Hills, og selv om 3-åringen står veldig tøft inne i dette løpet på pengene, tar vi da eksilbergenseren på alvor. Trener etter sigende sterkt forbedret, og han fikk sølv på 14.9 over aktuell distanse i den siste starten. Kristian Malmin ligger litt lavt med 10 Dumdumboy etter litt pause (men uttalelsene fra den kanten stoler vi slett ikke på), mens en hest som 5 Speedy Scarlet E. tør vi ikke helt å slippe riktig enda (selv om han har skuffet mye).

Vår rangering: A: 6 B: 12-1-3-10-5 C: 4-9-7-8-2 D: 11

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 72, 360, 720 og 2262 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.