Storcash i vente?

Foto: hesteguiden.com

Vi jakter en paparazzi og en konge i hovedstaden i kveld i en meget spennende rebus som fort kan gå mot storutbetaling! Sjekk våre V65-tips.

Vi blir nemlig veldig overrasket dersom ikke de som får seks rette på Bjerke i kveld får rikelig betalt i en rebus hvor det er flust av vinnerkandidater i samtlige løp (og vi tror man må sette to bankere dersom man skal ha noen forhåpninger om å få seks rette), men vi tror vi har funnet frem til bankerne som kan sørge for at vi er et skritt nærmere kampen om de store kronene.

Vår første banker for dagen dukker opp i den andre avdelingen, og da snakker vi om 5 Paparazzi Please. Vi bankerspilte hesten i den tredje siste starten, og ved den anledningen fullførte 4-åringen flott til sølv på 15.1 over en sprint på Forus. Etter det har Westergaard-traveren vist solid form i Danmark (det ble en totalt overlegen seier på 17.2 full vei i Ålborg i den siste starten), og mot konkurrenter som ikke viser den helt store formen om dagen, tror vi Yankee Glide-sønnen skal ha solide muligheter til å kunne legge på til sin andre strake triumf.

Favoritten 4 Kendrick`s Pride var svært svak i den siste starten (og han har da også en stamme som tilsier at dagens distanse er i lengste laget), og han har også et vanskelig startspor å hanskes med. Vi tror faktisk en feilfri 11 River Kemp (faren for galopp på denne tror vi minsker med spor i andre rekke) kan bli tøffest i mot (totalt overlegen i sitt sist feilfrie løp på solide 15.7 full vei), men vi satser på at nestfavoritten trekker det lengste strået til slutt (alltid tunge avslutninger å by på ved full form).

Vår rangering: A: 5 B: 4-11-3-8 C: 2-10-9-6-7-12-1

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ned minst en klasse!
Vi snakker da om 9 Kingstile i den tredje avdelingen, og etter at 3-åringen har blitt matchet mot Support Justice & co hele veien nå på slutten, er det klart enklere i mot for Thai Tanic-sønnen i kveld. Etter å ha blitt toer i kvalifiseringen til Märtha-løpet på Biri på fine 16.3 full vei falt han igjennom i finalen etter å ha forsøkt å henge på Thai Broadway og monsteret til Geir V. Gundersen (Support Justice) nedover den siste langsiden (ble også brukt hardt fra start ved den anledningen), og det var ikke noe å si på at han fikk veldig stive bein til slutt den gangen.

Etter en måneds pause gikk han fullt godkjent til fjerde på 16.9 full vei (dro opp angrepet fra køen 700 igjen uten en rygg å gå i) i et kvalifiseringsløp til Kriteriet i den siste starten på en litt klinete bane (som trolig ikke var noen fordel for den storvokste krabaten), og løp i kroppen bør ha gjort veldig godt. Perfekt spor ved denne anledningen, og vi synes Engebretsen-traveren skal ha solide muligheter til å kunne legge dette feltet på rygg til slutt. Vår andre banker for dagens jakter karrierens andre triumf i kveld, og i et løp man ellers må ha åtte hester for å føle seg på den trygge siden, tror vi seieren kommer for favoritten.

Vår rangering: A: 9 B: 3-5-11-1-2-10-12 C: 4-6-7-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-1, 2100 meter autostart
Et kaldblodsløp i relativt høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi synes det er flust med vinnerkandidater. Fire hester hever seg dog litt over mengden (vi har dog hhv syv og ni hester på våre to største spilleforslag), og fremst setter vi kapasitetstraveren 2 Torpa J. Ikke helt som best i to langløp etter lang pause i de to siste startene, men dagens distanse tror vi passer Moe Odin-sønnen langt bedre. Galoppen er den seiersvante 5-åringens verste fiende, men med dagens startmetode tror vi sjansene for et feilfritt løp øker betraktelig.

Det så ut til at 5 Dragon var i ferd med å blande seg inn i kampen om en billett til Derby i den siste starten, når en galopp felte ham inn mot den siste svingen, og han varslet også stigende form i den nest siste starten (galopperte da med fin fart inn i mål i kampen om en trippel-plass). I en feilfri utgave bør da Romtveit-traveren være seiersaktuell i et løp som dette, og årets første triumf kam meget vel komme i kveld.

Vi hadde ikke voldsomt tro på 1 Norheim Lett i den siste starten, men det skulle vise seg å være feil. 9-åringen var voldsomt god ved triumfen på 25.8 over en sprint ved den anledningen, og dagens distanse takler han utmerket på full form. Tre av Elding-sønnens fem siste triumfer har kommet på full distanse, og i et løp i august i fjor slo han gode Ovedølen på 25.7 full vei. Teten kan være innen rekkevidde i kveld, og fra spiss skal da Schem-traveren tilmåles solide vinnersjanser.

Tapte for sistnevnte i den siste starten gjorde 8 Borg Emil, men Mentor Mollyn-sønnen kan fort få sin revansje på en distanse som trolig passer langt bedre i kveld. 8-åringen har avsluttet voldsomt fint til slutt i de aller fleste løpene nå på slutten, og dersom Fløysland-traveren er på skuddhold ut i oppløpet skal ingen føle seg for trygge (bør bli en grei posisjon underveis i et løp som kun teller ti deltagere).

Vår rangering: A: 2 B: 5-1-8 C: 3-9-6-7-4 D: 10

HTML EMBED

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Vinnerkandidatene er også mange i et varmblodsløp i den fjerde avdelingen, men vi synes tre hester skiller seg litt ut på kapasitet (på vårt største spilleforslag får vi dog plass til hele seks hester). Piler til tet gjør ventelig 6 Prins Trøjborg, og fra spiss selger 5-åringen seg dyrt. Gikk et fullt godkjent løp til tredje på 15.9 full vei fra ”dødens” i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt.

Vi har vært etter 4 Cherry Va Bene nå på slutten, men 4-åringen ser ikke ut til å være lett å sveie inn. Dog gått to solide løp i de to siste startene, og etter å ha tapt grovt på startgalopp i den siste starten leverte Rite On Line-sønnen en solid avslutning til sølv på 15.8 full vei den gangen. Foreløpig er ikke hesten helt stø på beina (lett for å hisse seg opp innledningsvis), men i en feilfri utgave er han seiersaktuell i kveld.

Nede som en 7-prosenter i spillet er 11 Saevous, og det må etter vårt skjønn være feil. 4-åringen har gått en rekke sterke løp i hele år (solid innsats til sølv i et V75-løp i den nest siste starten), og i den siste starten var han på vei inn i trippelkampen når en galopp felte ham. Sisterunden gikk i 13.5-fart ved den anledningen, og det var mot klart tøffere konkurrenter enn dagens. Med litt flyt på veien kan dermed sjokket være et faktum i kveld, og vi krysser på alle bonger.

Vi synes 9 No Credit L.A. løfter seg for hvert løp han nå går (solid innsatst til sølv på 16.3 full vei i den siste starten), og Midtfjeld-traveren får en plass på vårt største spilleforslag sammen med duoen 1 Ruth Reerstrup (skyhøy kapasitet, men det må løse seg underveis fra et sjanseartet innerspor for at 4-årshoppa skal kunne gå helt til topps) og 8 Rico Lundager (solid form, og 4-åringen blir med respekt å melde kraftig kuskeforsterket med Eirik Høitomt i kveld).

Vår rangering: A: 6 B: 4-11 C: 9-8-1-12-5-2 D: 3-7-10

V65-5/V5-2, 2600 meter autostart
Vi synes fire hester skiller seg klart ut i et stayerløp for kaldblodshester i den femte avdelingen, og når vi synes det er opp en klasse for favorittduoen i kveld, setter vi alt for lite spilte 10 Nume Balder med sine 12 % fremst (og vi setter et spill i DD til solide odds!). 5-åringen hoppet seg vekk i et V75-løp i den siste starten, men en kjapp sprint slik det var i Skien i den siste starten er neppe H.G. Balder-sønnens ”favorittlikør”.

Hesten gikk to strålende løp (sølv i den nest siste starten, og slått var da en så god hest som Lome Brage) i to langløp i meget tøff konkurranse forut for den starten (gikk 28.1 over 2920 meter i den nest siste starten, og når vinneren Spydermann Ø.K. gikk 27.6 som en vinner i det løpet sier det litt om den prestasjonen), og Knutsen-traveren har vunnet flere løp på aktuell distanse tidligere i karrieren.

Formen er helt på topp på 6 Frøen Balder, og da er også Pål Even-sønnen litt for lite påaktet med sine 21 %. Snublet seg over i galopp som seiersaktuell i den siste starten fra tet (ble forsøkt kjørt på speed til slutt ved den anledningen, og det er neppe melodien for denne sterke krabaten), og forut for den starten gikk 8-åringen et strålende løp til seier på solide 25.8 full vei. Dagens kusk Per O. Midtfjeld hadde åpenbart et godt tak på hesten den gangen, og vi synes hesten må krysses på alle bonger i kveld.

Et jevnt nappetak om seieren i den siste starten hadde duoen 4 Spikspretten og 12 Hesby Kvikk, og det var førstnevnte som gikk seirende ut av den duellen. Begge stod for flotte innsatser ved den anledningen, og vi tror ingen av dem har noen problemer med å stå den lange distansen i kveld. Det er dog litt tøffere i mot kontra den siste starten for dem begge i kveld, men selvsagt er det snakk om opplagte kryss på kupongene. Førstnevnte er nok den tøffeste av de to (tåler å bli brukt litt mer underveis), og da må det klaffe med fine rygger på sisterunden for at sistnevnte skal kunne gå helt til topps (speeder fort med løp på langt vent).

Vår rangering: A: 10 B: 6-4-12 C: 9-2-8-11-7 D: 1-3-5

V65-6/V5-3, 1609 meter autostart
Et mildt sagt heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne V65-rebusen, og det er slett ikke lett å forutsi verken hvem som sitter i føringen ut av den første svingen (fryktelig mye fart i beina på nesten samtlige i første rekke), eller den som trekker det lengste strået til slutt.

Bred gardering er da å anbefale, men en naturlig favoritt synes vi 3 Kick Hanover skal være snakk om. Vi var litt skeptiske til 6-åringen forut for den siste starten, men det var det ingen grunn til å være. Malmin-traveren lenset unna til en lett seier på sterke 12.4 over aktuell distanse ved den anledningen, og hesten så bunnsolid ut for dagen. Vi tror ikke S.J.`s Caviar-sønnen er avhengig av teten for å kunne vinne, og årets fjerde triumf kan mget vel komme i kveld.

Jakter teten gjør 5 Onion F.H., og dersom kusk Eirik Høitomt skulle klare å komme seg foran med Halle-traveren, stiger seiersjansene betraktelig (hesten ser ut til å kun gå fra tet eller ”dødens”). Hoppet seg vekk i den siste starten (men voltestart og andre rekke taklet ikke 6-åringen), men forut for den starten var S.J.`s Photo-sønnen bunnsolid i fem strake seiersløp (sprettlett ved triumfen på fine 13.1 over aktuell distanse i den nest siste starten).

Profitere på tøff kjøring innledningsvis vil alltid sterkt avsluttende 2 Goldomaster gjøre, og på en arena 6-åringen har en voldsomt god statistikk å vise til (vunnet hele syv løp på Bjerke tidligere i karrieren), synes vi Dreamaster-sønnen er veldig bortglemt med sine 8 % i kveld. Herdet i tøffe lag i Sverige (og han står perfekt inne på pengene i dette løpet), og i de to siste startene har han vist solid form til sølv i to langløp.

Bom fast til slutt etter å ha tapt grovt på startgalopp innledningsvis satt 9 Made In Hoff i debuten på norsk jord, men 8-årshoppa står litt sjanseartet til ved denne anledningen (kusk Vidar Hop må vel velge ryggen på 1 Vegas Yankee ned startsiden), og da må det løse seg til slutt for at Braaten-traveren skal kunne gå helt til topps. 4 Fleetfoot Hanover er ei urokråke (svært god på sitt beste, men tyr alt for ofte til galoppen), men i en feilflri utgave er det ingen tvil om at hun duger (sprintvant på fine 12.6 i den tredje siste starten).

Vår rangering: A: 3 B: 5-2-9-4-1-6 C: 8-11-10-7-12

V5-4, 2140 meter voltestart
Et tidsløp for kaldblodshester uten de helt store stjernene på farten i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi synes at tre hester hever seg klart over mengden. En veldig spennende start i ny regi gjør 9 Sogna Jentao, og i en feilfri utgave tror vi på en topp vinnersjanse. Alt for ofte rotet seg vekk på galopp, men 5-årshoppa har til tider vist veldig fin kapasitet. Toer på fine 32.4 full vei fra ”dødens” i den nest siste starten, og i et rutineløp forut for denne starten har H.G. Balder-datteren vært først i mål på 37-tallet, med en kjapp avslutning på løpet.

Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 10 Steinrig (men han er usikker), og dersom 4-åringen ter seg ved denne anledningen kan det bli seier. Hoppet vekk en plass helt i toppen inn mot den siste svingen i den siste starten (og han så sterk ut på det tidspunktet), og når vi også krysser av for 8 Tangen Ida på våre to største spilleforslag, tror vi at vi er igjennom dette løpet. Sistnevnte holder stabilt god form, og i den siste starten satt hun litt fast til slutt som syvende på 32.4 full vei (og en slik tid rekker langt i dette laget).

Vår rangering: A: 9 B: 10-8 C: 3-2-4-6 D: 5-1

V5-5, 2140 meter voltestart
Det er slett ikke helt enkelt å spå vinneren i dette varmblodsløpet i grunnlag null, men vi satser på at vinneren er å finne på tre hester med hhv topp stamme, sterkt prøveløp i ryggen, og dokumentert fin kapasitet gjør opp om seieren til slutt. Med Revenue som far og Lindy Tibur som har 1 K.N. Lindy Way genene i orden, og vi ser det som ganske sikkert at 3-årshoppa er vel forberedt når hun først sendes til start. Det er trolig snakk om en topp vinnersjanse direkte, og 15-prosenteren i spillet må krysses på alle bonger.

Et sterkt prøveløp på 18.6 full vei gikk 7 Mr. Knoxville (fulgte gode Conclude til døra ved den anledningen, og denne har 200 000 i grunnlag), og fra sitt springspor bør 4-åringen komme seg greit av gårde sammen med stødig makker Geir V. Gundersen. En flott type er 12 Quiz Game snakk om, og i en feilfri utgave er vi ganske sikre på at 3-åringen kjemper om seieren. Femte på 18.2 full vei i debuten etter startgalopp, og hesten gikk relativt pigg i mål uten helt å få sjansen til slutt ved den anledningen.

Vår rangering: A: 1 B: 7-12 C: 3-5-11-6-2-4-8-10-9