Storcash i vente?

Foto: hesteguiden.com

Det ligger 543 236 kroner ekstra i sekserpotten i en svært spennende V65-omgang i Drammen i kveld, og da løper vi til lukene!

OPPDATERT MANDAG KVELD: Nettavisens travredaksjon fortsetter med storgevinster. Under kveldens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen leverte Håkon Einar Hansen strålende tips. To systemspill på Eksperten suste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen i kveld.

En ny herlig travuke står foran oss der høydepunktene kommer tett. Onsdag er det ekstra V75 på Bjerke der en eventuell alenevinner kan ta med seg 18 millioner kroner. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75 og dersom ikke jokerpotten ryker onsdag vil det minimum være mulig å ta med seg 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna og ekstra V75 derfra med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Andelslag fra 100 til 2000 kroner
Både til onsdagens V75-omgang på Bjerke og til lørdagens V75 på Jarlsberg har Nettavisens traveksperter satt opp en rekke lag til 100, 200, 300 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag til 1000 og 2000 kroner andelen. Klikk på lenken under for å direkte til V75-menyen til Nettavisen på Eksperten.

Klikk her dersom du allerede nå ønsker å kjøpe andeler i Nettavisens V75-andelslag på Eksperten.

Men allerede mandag er det mange vinnermuligheter. Vi starter med V4 fra Romme, før Momarken overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det store jackpotter i spill. På Drammen er det NOK 543.236 ekstra i sekserpotte, siden det ikke ble utbetaling for fem rette i V65 på Biri på fredag. På Mantorp ligger det hele SEK 1 850 009 ekstra i sekserpotten siden det ikke ble utbetaling for fire rette under V64-stevner på Charlottenlund søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi synes løpene i Drammen i kveld ser veldig spennende ut, og vi klemmer til med to bankere i jakten på jackpot-kronene. Vår første banker for kvelden dukker opp allerede i V65-innledningen, og vi synes den hesten har et rent gaveløp. I V65-finalen kommer en hest med skyhøy kapasitet ut i ny regi, og med fine treningsrapporter i ryggen, bankerspiller vi.

Når hester som 8 Super Sjefen i V65-4 og 2 Onion F.H. i V65-5 blir svært hardt betrodd i kveld, sier det seg selv at det kan være veldig fine penger på gang. Super Sjefen er av den svært usikre sorten, og Onion F.H. er ikke noe mindre usikker. Det er snakk om ren bingo å spille Onion F.H. banker, og den kan like gjerne henge i tårnet (dg), som å vinne løpet.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Plikter å vinne?
I et kaldblodsløp i relaitvt høyt grunnlag i V65-1, synes vi 5 Moe Svarten har en helt skreddersydd oppgave foran seg, og vi tror 6-åringen tar seg av dette løpet. Åsajerven-sønnen slo på en galopp 600 igjen i et tøft V75-løp i den siste starten etter lang pause, men han hadde full fart i "kassa" etter den utskeielsen.

Han fungerte ikke helt som best i det løpet (dog alltid gått å tatt noen "tak"), men han er behandlet siden den starten. Vi forventer således at Bjerring-traveren fremstår i en forbedret utgave til kveldens dyst, med løp i kroppen og litt "smøring", og dagens konkurrenter "spiser" Moe Svarten til frokost på sitt beste.

Undertegnede var i kontakt med Jan M. Bjerring i morgentimene i dag, og han var ubetinget optimist. Bjerring ville kjøre på styrken til hesten, og han trodde han ville avgjøre løpet til sin fordel i god tid før mål . Bjerring vant to løp i Harstad på lørdag etter en litt tung periode i høst, og det gjorde nok godt for selvtilliten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tilbake som en vinner?
I et varmblodsløp i V65-finalen gjør 2 Victor Invalley en svært spennende start i regi Per Gottling, og på sitt beste, leder 7-åringen dette løpet rundt om. Treningsrapportene er gode, og mot ikke alt for tøff motstand, bankerspiller vi. 1 Olympic Pine og Vidar Hop skal ha en rygg å gå i, og da sitter favoritten i tet.

Victory Abroad-sønnen trenger muligens et løp i kroppen etter lang pause før den helt store formen innfinner seg, men når 8 Paco Halbak og 12 Golden Feline er de antatt tøffeste i mot, synes vi det ser veldig lyst ut for favoritten. De to står iskaldt til (og de kan ikke gjøre alt for mye selv underveis), og da lar vi det stå til.

Gottling-traveren vant fem løp i fjor, og ved en av de triumfene gikk han solide 14.2 full vei fra tet. Slått var da en såpass god hest som Orion Hindø, og det forteller det meste om hva denne hesten kan. Hesten har slitt mye med aksjonen, men travet har fungert veldig fint i det siste (og da står det på styrken).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!