*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Store kroner å spille om på Bergsåker

Det er jackpot, og store kroner i potten på Bergsåker denne fredagen. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

En strålende jackpotomgang er i vente fra Bergsåker denne fredagen. Hele 1 656 244 finnes ekstra i sekserpotten. Vår banker ligger i skorpen nå...

02.01.15 19:12

Sportspills meny fredag:
V75 Biri lørdag: Jackpot med Jerven
V65 Jarlsberg: Sally viser vei
Tour De Ski: Bjørgen til over to ganger pengene
Tour De Ski: Sjur Røthe er ikke sjanseløs

Det ble veldig VRIENT fra Momarken sist lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at på lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen. Vi endte dermed opp i årets siste mnd av 2014 med å spille inn over 3 millioner på våre forslag. Du kan kjøpe våre V75-bonger her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder hva dere kan vente på Nettavisen i 2015 så kan vi love en BETYDELIG BEDRE DEKNING av Sverige. Undertegnede vil ha ansvaret for den satsingen, og her er det bare å glede seg til fyldige/oppdaterte tips. Målet vårt er selvfølgelig å servere deg markedets beste tips til Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bergsåker:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen: V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. V65 fra Solvalla med start kl.12.45

Fra Bergsåker denne fredagen så venter en HERLIG JACKPOT, og det ligger altså hele 1 656 244 ekstra i potten. Vår banker sparte vi tilslutt, og den heter 4 Esprit Boko. Få ellers med deg følgende:

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-1 : 1 Rockabilly – Er MYE bedre enn raden, og den må bare prøves her. Gikk fint etter galopp nå sist (12,5/1000m), mens den ble sittende fast med litt krefter igjen nest sist. Kan åpne, og utgangsposisjonen er perfekt. OBS! 8 Fire Fighter – Utvikler seg fint for tiden, og den var bunnsolid til seier sist. Sporet gjør at det igjen kan bli en drøy reise, men mot en ikke så altfor tøff motstand så skal den selvfølgelig regnes. 5 M.T. He’s Mine – Gikk helt greit i kulissene mot tøff motstand nå sist. Gangen før så var den knallbra fra dødens. Kan gå!

V64-2 : 3 Thermal – Kom ut etter en lengre pause sist, og den ble passivt kjørt. Avslutter veldig bra når den får sjansen på oppløpet, og vi har 16,1 s 1000m på klokken. Er kjapp i vei på volte, og skulle den komme seg foran mot denne billige gjengen så har den en flott mulighet. 7 Bourne Identity – Er under utvikling nå, og den så veldig bra ut til seier sist. Har kanskje ikke den samme toppfarten som Thermal, men havner den ikke helt på vingel fra dette sporet så ender den helt sikkert i den riktige enden.

V64-3 : 3 Eldturi – Utvikler seg fint for tiden, og her virker det stadig til å være litt å gå på. Avgjorde sikkert nå sist, og vi hadde 30,9 s 1500m på klokken. Fortsetter den fremgangen så er den opplagt en av dem som kan vinne. 5 Alfie – Blir tungt betrodd etter at den har gjort det bra mot en helt annen verden av hester de siste gangene. Sist viste kusken en herlig «seiersguest» da den ble toer bak umulige Lannem Silje. Er dog ikke til å stole på, og vi velger derfor å spekulere litt imot favoritten. Supersjokket kan komme fra 12 Bork Lasse som ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist. Er rett og slett i en veldig bra form. 1 Jærvsø Perla – Var bra sist, og den har gjort flere fine løp på slutten. Står her NYDELIG til grunnlagsmessig, og fra det beste sporet så er den ikke ueffen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-4 : 10 Midnight Coger – Er tøft ute her, men på form er den veldig bra, og den kan overraske med flyt. Den gikk helt enormt etter galopp første gangen ut etter pause tredje sist. Den er også klart bra nest sist. Nå sist så sist så fullfører den ordentlig bra i et løp som det ble åpnet med 11,5 f 1000m. Blir stadig bedre, og vi roper et aldri så lite varsko. 8 Birmingham – Har et riktig løp foran seg når det gjelder motstand. Skulle den komme seg tidlig foran, ja, da kan dette løpet være kjørt. 11 Happygangster – Er MILEVIS bedre enn raden. Den har blitt sittende bom fast de to siste gangene, og den har kommet til mål med mye krefter igjen. Kan fort slå til med flyt nå. OBS!

V64-5 : 3 Arron Boko – Er kjapp i fra start, og sist så forsvant den til tet. Fikk dog trykk på seg hele veien. Feiler i fra seg en plass der foran i fortsatt ledelse i den siste svingen. Har rotet mye på slutten, men er i grunnen ikke så verst. Kan overraske om den går feilfritt. 6 Rebellion – Er BRA på sitt beste, og den var for eksempel enormt bra til seier nest sist. Viser toppform der. Nå sist så ble det galopp, og game over. Takler distansen, og den skal med. 5 Ultralum – Er meget tøff, og distansen er den riktige. Får ofte tunge opplegg, men skulle det bare klaffe litt på veien, ja, da blir den ikke enkel å stå imot tilslutt. 2 Amiral Forest – Har sett bra ut i noen monteløp i Frankrike, men vi er usikker på hvor den befinner seg når det gjelder form etter den lange pausen. Må regnes som en outsider.

V64-6 : 4 Esprit Boko – Har et utrolig fint løp foran seg denne fredagen, og vi avrunder med en banker. Rekordforbedret seg kraftig sist, og den har gjort to fine sprintløp på slutten. Første gang ut etter pause (Tredje sist) så gjør den en RÅSTERK sisterunde, og da viser den faktisk 13,0 s 1000m / 12,1 s 500m. Er bra i fra start, og det vil overraske oss mye om noen ønsker å svare vår banker. Må ha en kanon sjanse i slike omgivelser, og normalt sett så er det bare galopp imot.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag