Store kroner i vente fra Örebro

Ulf Ohlsson (her med Fire To The Rain som vant Ulf Thoresens minneløp i fjor sommer) har flere fine vinnersjanser på Ørebro søndag.
Ulf Ohlsson (her med Fire To The Rain som vant Ulf Thoresens minneløp i fjor sommer) har flere fine vinnersjanser på Ørebro søndag.

Menyen som er i vente fra Örebro denne søndagen er av det åpne slaget. Vi byr på en småfrekk banker i V64-5.

Sportspills meny søndag:
Odds Tour De Ski: Heidi vil være med
Odds Tour De Ski: P etter er for stor favoritt
Odds Hoppuka: Rune har noe stort på gang
V4 Täby: Galoppsøndag fra Stockholm
V65 Harstad:
Nye eventyr med HC
Oddstips hockey: Frisk tar VIF også

Örebro serverer altså sine kunder en ekstremt utfordrende V64-omgang hvor de helt store favorittene ikke finnes. Flere av favorittene er rett og slett syltynne, og vi velger å spekulere i mot de fleste av dem. Etter å ha vært i tenkeboksen lenge så landet vi på 6 Nirvana Face (V64-5) som dagens holdepunkt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nirvana Face skuffet oss riktignok sist, men ble trolig felt av en elendig bane den dagen. Har før det levert det ene fine løpet etter det andre. Møter søndag en overkommelig gjeng, og tilbake til normale takter så skal dette dreie seg om en flott sjanse. Vårt "halmstrå" i omgangen er nevnt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Örebro:

V64: 15.10

V4: 15.54

DD: 16.38

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V65 på Harstad med start kl.18.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi kan by på følgende fra Örebro denne søndagen:

V64-5 : 6 Nirvana Face – Skuffet oss sist, men det kan muligens ha vært en elendig bane som var «skyld» i den litt dårlige innsatsen. Har ellers vært jevnheten selv, og gjort flere meget bra løp. Femte sist så viser den 12,7 s 1000m, og den gjør en helt strålende sisterunde. Kommer her ut mot en helt riktig motstand, og viser den «normale» takter igjen så må dette dreie seg om en bra sjanse. I et vidåpent V64-spill så blir dette vår banker for dagen. 10 Lucky Hall – For dem som velger å gardere favoritten så skal dette sjokket ikke dømmes helt bort. Gikk en helt strålende sisterunde sist på Bjerke, og vi har 14,2 s 1000m på klokken. Gangen før så går den helpigg i mål uten å få sjansen. Møter gode hester nå, men på form er neppe noen bedre. Kan supersjokke.

V64-1 : 1 Långarsbo Blixten – Er meldt litt opp her, men her skal man vite at ikke mange av disse «ønsker» å vinne travløp lengre. Var bra i nederlaget tredje sist, og den viste 15/2000m etter galopp nest sist. Har de siste to gangene slitt med trange spor i volten, feilet, og den vil ha en fordel av bilstart som det er her. Går hele veien til mål, og med litt tempo så trenger ikke denne å bli lett å ta imot tilslutt. Prøves som en frekkis i et dårlig løp hvor hestene har hatt sine beste tider for noen år siden.

V64-2 : 8 Qatrine Gel – Dette er en BRA montehest, og den var strålende til lett seier fra dødens nest sist. Viser da 14,6 s 1000m med krefter igjen. Nå sist i et vanlig travløp så er den TAPPER etter en upassende reise. Står perfekt til spormessig her, og den kan være på rask vei fremover. Er et spennende spill i et monteløp hvor det er kraftig skille på hestene.

V64-3 : 3 Visual Contact – Vi prøver oss med en smellkaramell i dette åpne løpet. Draget vårt kom ut etter pause sist, og den fikk maks i kulissene etter galopp. Viser 14,1 s 1000m – 10,3 s 500m. Gjorde flere meget bra løp på sommeren i fjor, og den har bra kapasitet. Trenger muligens et løp til før formen er der for fullt, men når den ikke blir spilt her så gir vi den en sjanse. 10 Erica – Har fått to løp i kroppen sin, og den varslet form sist. Var da veldig uheldig underveis, og prestasjonen var klart bedre enn hva du kan lese ut i fra raden. Med tempo så er Erica spennende. OBS!

V64-4 : 6 Carl Bean – Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den var godkjent sist. Noterte seg for en OK tid, og den burde ha litt å gå på i tiden fremover. Kommer her ut mot en overkommelig gjeng, og sjansen for at den får seg en etterlengtet seier burde være tilstede. 5 Dennis De Castella – Er nok best på kapasitet, men vi er usikker på den. Leverte en bra sisterunde nest sist uten å fungere som best. Nå sist så fungerte den enda dårligere, og den feilet seg bort. Kan opplagt vinne om den fungerer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-6 : 7 Prins Alf - Har blitt strøket inn et spor nå, og det er jo veldig spennende da denne kan åpne enormt. Her blir det nok full pepper fra start nå, og skulle man lykkes å komme seg foran, ja, da skal sjansene være gode. Avsluttet i 09 fart sist, og den virker dessuten å være på vei mot en fin form. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.