*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Store kroner i vente fra Sørlandet

Menyen som er i vente fra Sørlandet denne lørdagskvelden er av det utfordrende slaget. Vi spekulerer blant annet imot en av dagens største favoritter.

24.05.14 11:31

To STORGEVINSTER har det blitt denne uken, og tusenlappene har drysset over flere av dem som har tatt rygg på våre andelslag på Eksperten. Fra Forus tirsdag så kunne fire dele Kr.163 845 i V65-spillet. Mer om det kan du lese her Fra Øvrevoll to dager senere så knallet Birger Christensen, og Morten Olsen til med en enda større gevinst. Fire kunne dele hele Kr.212 374 mellom seg. Les mer her :

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Fra Sørlandet denne kvelden så venter et ÅPENT V65-spill, og det var langt i fra lett å finne noe sikkert holdepunkt. Vi falt ned på Thai Festival i V65.2 som nå går ned en klasse fra sist. Vi har ellers fått svært gode rapporter fra Malin Berås på Tomtegubben i monteløpet (V65.3). Våre objekter mot lukene ser ut som følger…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Sørlandet :

V65 : kl. 18.50

V5 : kl. 20.03

DD : kl. 20.23

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

V65.1 : 1 Diadem – Det er meldt store nedbørsmengder over Sørlandet fredag, og et strålende vær lørdag. Dermed så vil banen bli på sitt raskeste denne kvelden, og det er noe som man MÅ ta med seg når løpene skal rankes. Diadem var klart positiv nå sist i Sverige uten at det klaffet helt, og den fullfører godkjent på en god tid nest sist i V75’en. På en brennkvikk bane så blir den garantert ikke enkel å fange, og når en slik hest trolig ikke blir noe mer enn et 3-4 valg, ja, da sier det seg selv at den bare må prøves. SPILLES!

V65.2 : 1 Thai Festival – Har fått seg fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og nå sist så varslet den ordentlig form. Viser faktisk 13,3 s 1000m / 11,9 s 500m, og den taper kun for formbomben Turboline DK da. Møter ikke noen i nærheten av en slik hest her. Er kjapp i uttaket, og fra tidlig tet så burde det dreie seg om en flott mulighet.

V65.3 : 1 Tomtegubben – Monte, og her byr vi gjerne på litt ekstra info. Når det gjelder draget vårt så har den gått litt med bremsene på i travløpene på slutten, men vi synes uansett den stadig blir bedre. Gjør et godkjent løp nå sist, og den noterer seg for en bra tid. Leverte et oppløftende prøveløp på Sørlandet fjerde siste, og med en formsterk Berås opp på ryggen så blir denne vrien å fange. Berås som vi har vært i kontakt med tror på en kanon mulighet om den holder seg til trav hele veien.

15 Norheim Faksen – Innehar en helt vill fart i kroppen, og den skal bli spennende å følge under sal. Avslørte stor fart i prøveløpet under sal, og oppfører den seg så kan den fort runde hele gjengen. Stor outsider. 6 Eskelands Bror – Er ekstremt humørbetont, og den er vrien å regne på fra gang til gang. Selv om den gir seg litt oppunder mål nå sist så likte vi den uansett bedre enn på lenge. Vi har 26,6 s 1000m på klokken. Distansereduksjonen på lørdag er kun et stort pluss, og legg også merke til at Kvasnes er tilbake på ryggen. Det er aldri noe minus.

7 Jærvsøkristina – Lanserte vi som en mulig godbit sist. Da gikk den pigg i mål etter sene luker. Var positiv i monteprøveløpet før det, og med flyt på veien så trenger den ikke å være borte. Nå er nemlig formen der! 9 Trø Loma – Var enorm i seiersløpet nest sist, mens den også nå sist var positiv. Står perfekt til i første omvendt på tillegget, og den vil komme seg OK av gårde. Trenger ikke å være borte om noen av de antatt beste gjøre seg litt bort. 5 Tidemand Pål – Var god i monte sist, og da jobbet den ordentlig på for dagen. Kan fra tid til annen svinge litt i humøret sitt, og prestasjonene er derfor ikke alltid der man forventer. Madelen kontra Malin på ryggen er et minus, men hesten regnes uansett omtrent på lik linje med Trø Loma.

V65.4 : 2 Rimini Lavec – Hadde gått rundt 16,0 uten galoppen i den siste svingen nest sist. Da klaffet det dog ikke, og vi velger derfor å se litt bort fra det løpet. Nå sist i Sverige så avslutter den meget fint når den får lukene, og den er ikke helt tom over mål. Er veldig kjapp i fra start når den blir laddet med, og et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Kjøres mot tet, og holder unna på «rusjebanen»!?

4 Rasmine Steensgård – Er egentlig ikke så verst, og med stigende form så er den verdt litt oppmerksomhet. Nå sist så gikk den 15,0 s 1500m i kulissene etter galopp. Har motstandsmessig et riktig løp foran seg, og fortsetter den sin fine fremgang så kan den overraske med dyktige Kvasnes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V65.5 : 2 Valley High – Har et utrolig fint løp foran seg her, og den gjør en svært spennende start i ny regi. Kenneth Handeland har altså fått den inn på sin stall, og det er en nybehandlet traver som nå dukker opp. Hadde ikke marginene med seg på slutten for Kolnes, og den er MILEVIS bedre enn raden. Nå er det gode rapporter på den direkte, og et billigere løp enn dette kan Valley High knapt nok få. Har en helt herlig skalle, og mot en gjeng som kanskje ikke er like tøffe så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt.

V65.6 : 10 Space Bee – Dette er en klart bedre hest enn favoritten, og spesielt når distansen begynner med et totall. Space Bee var helt strålende i deler av fjoråret, og nest sist så viste den glimt av gammel storhet. Lagde da hakkemat av feltet, og vant altså utrolig lett etter 12,2 s 500m. Kommer ut på «racer» balanse på lørdag, og finner den bare ikke på noe tull underveis så burde den ha en fin mulighet til å knekke den store favoritten. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.