Gå til sidens hovedinnhold

Store lunsjpenger på Øvrevoll

Det er en svært spennende V4-meny på Øvrevoll onsdag. Merk spillestopp allerede kl 12.15. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

I dag avholder Øvrevoll lunsjgalopp med V4 og spill fra Danmark og Sverige. Det forventes en høy omsetning og vi minner om at V4 spillet starter allerede klokken 12:15.

Dagens banker er 4 Minnie McGinn i V4-2. Hun har vunnet tre strake og også over dagens distanse. Formen er på topp og Espen rir hesten på en flott måte. Sist tapte hun tre-fire lengder i starten men vant lett over 1100 meter. Dette løpet skal hun vinne.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V4-1 - Francis eliteløp. 900 meter. Gress. Handicap
Første avdeling er et sprintløp med flere gode hester til start. 7 Beat Baby er en god dansk gjest om har startet en gang på Øvrevoll så langt. Da gikk hun et godt løp over dagens distanse. Vant over 1200 meter på Jägersro i siste start og kan godt vinne igjen. 11 Emphasis var annenhest bak Alight 8. september og er en utfordrer med gunstig startspor på denne distansen. 9 Light the Fire er alltid farlig på 900 meter gress. 3 Alight var litt ute av det torsdag men er hun tilbake i form etter å ha satt vinterhår må hun med på bongen.

V4-2 - Høstfinale miler - grunndivisjon. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
4 Minne Mc Ginn er mitt bankerforslag . Hun har tre strake og jeg tror hun kan enda bedre enn det hun har vist. Distansen er passende og med Espen Ski på ryggen skal dette bli seier nummer fire på stirpe.

V4-3 - Fortuna Victoria eliteløp. 1600 meter. Gress. Handicap.
Dette løpet er et flott eliteløp med 15 hester til start. 14 The One And Only har vunnet de to siste startene og formen er god. Distansen passer bra og han blir min favoritt. 9 Tatoosh er feltets beste hest men skuffet i siste start. Før det gikk hun et strålende løp på Täby da hun slo blant annet Symbol of Arch. Er hun tilbake i den formen har hun en stor mulighet. 6 Magic Cloud og 4 What Budget er begge hester som kan blande seg inn i tetkampen. 13 Half Pint Bill skal man aldri glemme. Han går stort sett sjeldent et dårlig løp.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V4-4 - Høstfinale sprint - jerndivisjon. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
10 Hallingdal Blue med Espen Ski på ryggen får et snaut vinnertips etter et par forholdsvis gode prestasjoner. 1 Pannacotta var fjerdehest i siste start uten å overbevise, møter enklere hester denne gangen. 4 Habenaria må med på bongen. Er i form men har mye vekt på ryggen. Kan utmerket godt vinne dette løpet. 2 Zirkon har vært brukbar i det siste og skal ikke glemmes. 5 Delily har hatt lang pause. Er hun i god form har hun en mulighet.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 5
1 Dingle View skal ikke tape dette løpet. Hun er en meget god sprinter og annenplassen bak Giant Sandman i Täby Open Sprint Championship var imponerende. 2 Edge of Eternity er en flott hoppe og skal bli annenhest i dette selskapet. Tredjeplassen går til 7 Miss Clodia.

Løp 6
1 Grey’s Electra har vært god så langt og skal vinne dette løpet. 2 Accomplished imponerte på Täby over 1350 meter og lillebroren til Alyshakeys kan gi favoritten kamp. 3 Red Hearts kommer fra England med sier i siste start og det kan være bra nok til å kjempe om en trippelplass. 4 Rago er en spennende hest som ikke var helt borte i sitt debutløp.

Løp 7
Et vanskelig løp hvor mange kan vinne. 3 Symbol of Gold sliter med viljen men var først i mål i sin siste start og kan gjenta bedriften dersom hun er i godlune. 1 Silouette har gått et par brukbare løp og ytterligere forbedring kan hun være med her. 9 Ziwy Skate var annenhest torsdag etter gode Send An Invitation og det gjør han til en trippelkandidat her. 2 Majestic Song i sin siste start men møtte bedre hester. Nå er selskapet mer passende. 10 Cool Match og 11 Lucky Lucioni kan en del i sine beste stunder og har du råd, ta de med på bongen.

Løp 8
7 Monfalcone vant Champion Hurdle i sin siste start og har en stor mulighet igjen. 4 Professor Higgins har blitt bedre og bedre og kan utmerket godt slå favoritten. 3 Daychan og 6 Volo Cat er outsidere men får problemer med de to nevnte.