Gå til sidens hovedinnhold

Store penger å spille om i V75!

Ja, når ingen klarte å prikke syv rette på Momarken forrige lørdag ligger det hele 2 644 979 kroner ekstra i syverpotten denne første lørdagen i 2010!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi stoler på to seiersvante kaldblodshester i denne superspennende jackpot-omgangen på Klosterskogen, og med to toppkusker i førersetet på dem begge ser det i hvert fall lyst ut på forhånd. Hovedoppslaget denne lørdagen er Prince Royals Minneløp for deler av varmblodseliten, hvor vinneren kan kvittere ut 100.000 kroner.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 8 millioner!

Tet og slutt!
Ja, selv fra spor åtte bak startbilens vinger tror vi 8 Seval i den fjerde avdelingen dundrer til tet, og slik Krembest-sønnen så ut i den siste starten var vi aldri inne på tanken om å gardere denne gangen. 5-åringen så nemlig ut til å være nærmest ukjørt i mål ved den anledningen etter en kjapp avslutning på løpet, og vi er ganske sikre på at Strand-traveren innleder året slik han avsluttet det forrige, med en vanntett triumf!

Romtveit har gjort det igjen!
Eventyret med fantastiske Bork Odin er et avsluttet kapittel for Lars O. Romtveit, men med 8 Tangen Per i finalen kan det være mer moro i vente for den dyktige hestekaren. Frigg Mollyn-sønnen gjorde nemlig en meget fin debut i ny regi på Jarlsberg i den siste starten, og med det løpet i kroppen innenfor vesten etter litt pause, tror vi det nå er dags for seier. 5-åringen avsluttet nemlig i overlydsfart til tredje etter relativt sen åpning ved den anledningen, og vi syntes vår andre banker for dagen rett å slett så lekker ut.

Et fint startspor gjør trolig sitt til at offensive Tom E. Solberg søker seg fremover direkte, og når de antatt tøffest i mot står langt mer sjanseartet til, ja så har vi ingen betenkeligheter med å la den tidligere seiersmaskinen få stå alene på våre spilleforslag.

Solberg kan få en fin dag på jobben...
Ja, når han også setter seg opp bak en formtoppet 4 New Cowboyland med solide vinnersjanser i V75-6, ja så kan årets første V75-kjøring bli en minneverdig dag på hjemmebanen til eksilbergenseren. Action Hall-datteren tok i mot svært gode Vinn De Luxe i den siste starten, og det ble i tøffeste laget til slutt. Vi syntes dog Gottling-traveren falt med flagget til topps, og distansereduksjonen på lørdag er trolig bare en fordel.

Nok en gang står 7 C.C. Westside ille til spormessig, men proposisjonsmessig står den lekre 4-årshoppa ypperlig inne i dette løpet. Victory Abroad-datteren bekreftet sin fine form i den sist starten, og Holm-traveren må sees på som en stor outsider sammen med smygkjørte 1 Silver Midnight.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-1: Litt småskummelt, og vi garderer bredt i dette hoppeløpet. En naturlig favoritt er 13 Bokli Oda snakk om, men noe dekket bord kommer ikke Moe-Odin-datteren til. Det er mange hester å runde på en arena som dagens, og det skal ikke bli mye feil underveis før favoritten går på en smell. Veldig lite spilt med sine hhv 13 og 6 % er 8 Lanngard Tiril (står lekkert til, og Braute-datteren har full form!) og 14 Modena (veldig uheldig tre ganger på rad nå på slutten, og 5-årshoppa sitter trolig i en fremskutt posisjon direkte), og begge bør her vurderes tidlig.

V75-2: Veldig åpent også her, og vi kan fort få en smell. Der er neppe noen som nekter 2 Tib Tiara føringen i løpet, om med den siste innsatsen til sølv friskt i minne blir Zerberus-datteren snakk om vår utgang på det store systemet, som et foreløpig tredjevalg i spillet. 5-årshoppa ble brukt hardt innledningsvis ved den anledningen, men Nilsen-traveren hadde allikevel en pollett igjen til slutt. Totalt bortglemt i spillet virker 10 Mamie`s Mystique (kan fort bli riktig fra dette sporet!) til å være med sine usle 4 %, og Alf Palema-datteren, som er klart bedre enn raden er snakk om en tidlig gardering.

V75-3: Det har lett for å smelle i disse eliteløpene, og med favoritten i et litt kultent spor åpner løpet seg etter vårt skjønn veldig opp. Avsluttet i overlydsfart til sølv i den siste starten gjorde 6 Vitesse, og med et perfekt opplegg (tet/rygg leder) kan fort Anderssen-traveren være løsningen på løpet via siste indre, som en foreløpig 20-prosenter i spillet.

V75-5: Lekkert til står 2 C.C. Lina, og mot ikke alt for tøff motstand skal Holm-traveren her tilmåles solide vinnersjanser. Innsatsen til tredje etter et litt tøft løp utvendig mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter etter litt pause i V75`en sist var mer enn godkjent, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Litt lang ute står 7 Sierra Man (står dog perfekt inne på pengene i løpet), men 4-åringen har såpass mye fart i beina at han kan sitte fint til direkte. Michelsen-traveren har levert solide innsatser nå på slutten, og vi mener spillerne er lite på vakt, når han kun er krysset av på skarve 11 % av de innleverte kupongene.

Ekspertforslag
Til V75-rebusen på Klosterskogen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 90, 360, 675 og 2310 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.0-18.45 på lørdag!

Kommentarer til denne saken