Store penger i galopp

Rafael Schistl har en rekke vinnersjanser på Gøteborg galopp søndag.
Rafael Schistl har en rekke vinnersjanser på Gøteborg galopp søndag.

Søndagens V4-omgang fra Gøteborg galopp er mildt sagt vrien og Nettavisens fremragende galoppeksperter spår store penger.

Sportspills meny søndag:
V64 Gävle: Vi byr på en helfrekk V64-banker
V65 Sørlandet: Superjackpot med 724 592 kr ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Dobbel med Stabæk og Lyn
Tippeligaen:
Skade- og karantenerapport
Serie A: Les vår forhåndsanalyse

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Søndagens meny består av både V4 og V5 til Gøteborg galopp, før Gävle overtar med V64 fra Sverige. Til kvelden er det storstilt jackpot i V65-spillet fra Sørlandet der det ligger 724 592 kroner ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vurderinger av Birger og Morten

Søndagens V4 i Gøteborg ser meget spennende ut og vi må spille bankerfritt. De tre siste avdelingene er åpne, men vi håper at vi har funnet et par spennende utganger. I V4-2 er 4 Cekath interessant. Tapte flere lengder på den norske Derbydagen, men tapte knepent på målfoto.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


12 Redlorryellowlorry i V4-4 er også norsktrent og interessant. Spurtet best av alle til tredje i sin første start på Øvrevoll. 14 Cultural Desert i V4-3 slo bedre hester enn dette i siste start på Gøteborg og vinner med en tilsvarende prestasjon.