Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en fantastisk flott trav- og galopphelg foran oss. Lørdag er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET fra Bergen. Søndag er det galoppens store festdag på Øvrevoll hvor man blant annet skal ri Norsk Derby og her er det blant annet internasjonal V64. I tillegg venter det JACKPOT I V75-SPILLET fra Vaggeryd søndag, og her ligger det 3 471 867 ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men aller først skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med jackpot i V65-lunsjen på Ørebro travbane. Her venter det 538 924 SEK ekstra i sekserpotten. Tidlig fredag ettermiddag er det løp på Klampenborg galoppbane i København og her er det både V4 og V5 på menyen. Fredag kveld er det V65/V4 på Biri og en spennende V64 Xpress-omgang med tre løp i Boden og tre løp på Bollnäs.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V4/V5-omgang på Klampenborg. Merk at det er spillestopp kl 17.55 i V4. V5-omgangen innledes i V4-3 og har spillestopp kl 18.39.

Store penger i luften
Det er høy vanskelighetsgrad på løpene på Klampenborg fredag. Stort sett fyldige handicapløp og et toårsløp hvor mange er ustartede betyr at V4 og V5 rebusen er vrien.

I V4-spillet prøver vi oss med en frekk variant i V4-1. 3 Sapper er en lynrask sprinter og vi tror 1100 meter er midt i prikken distansemessig. 1 Miss Mambo var rett bak Sapper sist de møttes, og kan være nærmest igjen. Den tredje vi tar med på de litt større forslagene er 4 Miss Twenty. Hun har ofte vært langt fremme i løpene sine, og med litt kortere distanse kan hun holde hjem. Alle tre har gode jockeyer, så vi stopper der i V4-1.

I V4-4/V5-2 tror vi trener Niels Petersen kan varme opp før søndagens storløp på Øvrevoll med en vinner på Klampenborg fredag kveld. Hesten vi har størst tro på er 9 Masseto. Han har vært god i hele år mot veldig tøff motstand, møter litt enklere lag denne gang.

Dobbeltbanker i V5-3
I V5-3 prøver vi oss med et tohesters lås på alle forslag. 4 Ignacia og 9 Pipi gjorde opp om seieren sist, og vi tror på en ny duell. Det er en liten fordel 4 Ignacia som nå har fått løp i kroppen, men vi tørr ikke droppe 9 pipi som virkelig har blostret i år.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.