Gå til sidens hovedinnhold

Store penger i luften på Øvrevoll

Det ble kasseutbetaling i årets første V65-omgang på Øvrevoll sist torsdag. Også i kveldens V65-omgang lukter det store penger.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en meget innholdsrik torsdag foran oss, det er blant annet er to norske V65-omganger torsdag kveld og på Åby er det stor jackpotomgang i V64 med 1 009 208 SEK ekstra i sekserpotten. Øvrevoll byr på årets andre V65-omgang og i tillegg er det også en meget flott V65-omgang på Jarlsberg. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-løpene på Øvrevoll. Merk at spillestopp er kl 18.15. V4-spill er det naturligvis også, denne innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.06.

Våre galoppeksperter har levert strålende tips i mai. Nå ble det riktignok ikke allverdens til utbetalinger på Klampenborg lørdag og i Gøteborg søndag, men samtlige spilleforslag satt.

Ellers er dette høydepunktene fra mai:


Alt gikk inn i V4 på Århus mandag 24. mai
Mandag var det for første gang spill til Århus galoppbane fra Norge. Her var det både V5 og V4. I V4-spillet ble det fullklaff for V4-forslaget med innl.pris på kr 480. 6- valget 1 Snatty Dancer var markert på kun fire hester i V4-4 og V4-utbetalingen landet på flotte 2 934 kr.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Systemklaff i V5 på Øvrevoll lørdag 22. mai
Det var sesongåpning på Øvrevoll lørdag kveld med både V5 og V4 på menyen. V5-spillet ble småvrient med tanke på at 9. valget Julien Delamare vant V5-5. Vi fanget ikke denne på våre flate V5-forslag. Men systemspillet med fire andeler a kr 750 satt klokkerent og V5-utbetalingen landet på flotte 10 818 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Flotte løp - spennende spill
Det er veldig fin sport på Øvrevoll torsdag. 30 hester har formtall 80 eller mer, og det er faktisk svært sjelden med så mange gode hester til start. Sist ble det "kassa" på sesongens første V65-dag, og det blir nok fine penger denne gang også.

Vi låser V65-5 på hestene 6 General de Vega og 8 Backcountry. Førstnevnte blir banker de fleste V65-forslagene, men 8 Backcountry er på vei mot formen og kan lede hele veien og tas med på det største V65-forslaget.

6 General de Vega blir i tillegg vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også i V65-3/V4-1 går vi også tynt. De to hestene som har vist mest, er 6 Donna Devarona og 4 Irin Butterfly, og står alene på de to minste V65/V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det kan være feil å spille uten banker på forslagene, men vi føler at noen av de litt større feltene kan løses uten å gå helt ut i kanten. I V65-4/V4-2 kommer duoen 6 Swedish Dream og 5 Valence ut. Selv om de må gi noen kilo til motstanderne, er dette hester som er topp tre-fire på Øvrevoll over mellomdistanse. Det er ikke så lenge til storløpene drar i gang, så vi regner med at de er vel forberedt.