Store penger på Bjerke i kveld?

Det er duket for flere flotte dueller og fine premier i onsdagens V65 på Bjerke.

Her finner du tips og analyser til alle V65-løpene.

I V65-finalen møtes flere gode travere, med Speedy Renka og San Soir som de antatte forgrunnsfigurene. I løpet for de raskeste kaldblodshestene tror vi Vinje Sterk og Låhne Friggen kommer til å gjøre opp om seieren.

Ellers gjester Noralf P. Brækken Bjerke med Neastjerna. Hoppa blir klar favoritt, men kan få problemer med en feilfri Stolt Embla.

De tre øvrige V65-løpene virker noe åpne, og det kan fort komme noen overraskelser.

I V65-innledningen støter vi på en spennende nykommer i form av Kenny Photo Frost. 5-åringen hevdet seg bra i Danmark i fjor, og gjør nå sin første start i Norge.

I en omgang uten noe sikkert holdepunkt tror vi det kan bli pene penger til de som klarer 6 rette.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin