Store penger på gang i Drammen

(Hesteguiden.com)

Det er en svært vanskelig lunsjomgang i Drammen og vir tror på stor utbetaling. Sjekk våre travtips.

Under mandagens travløp på Leangen travbane i Trondheim ble det fullklaff for Sportspills travekspert Håkon Einar Hansen under V5A-veddemålet. Utbetalingen stoppet på gedigne 49 737 kroner etter at sjettevalget Fischer Gold overraskende vant i den siste avdelingen. Du finner Håkons tips her.

Få Håkons travtips på mail

I tillegg hadde Håkon førstevalg på begge vinnerne i Dagens dobbel-veddemålet i form av andrevalget Kings Way og tredjevalget Yr Gubben. De som fulgte Håkons forslag i denne spilleformen kunne hente nærmere 4000 kroner (odds i DD-spillet 39,56)

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

Tirsdagens lunsjløp på Drammen er meget krevende og det ligger svært store penger i luften. 11 Running Lindy blir den store favoritten i V5-3, etter å ha imponert i to strake seiersløp. Men i ettermiddag møter den Robert Fosse-trente hoppa et par meget skarpskodde konkurrenter og vi tror hun kan være i fare. 4 Ottilia Tamsen står vesentlig bedre til nå enn sist (travet da i dødens på favoritten) og må passes i dag.

10 Onslowtimes feilet som meget sannsynlig vinner på oppløpet sist på Sørlandet (hadde slått V75-vinneren Photo Fantasy da) og virket veldig forbedret. Et lite obs også på 6 You Be Line (klart forbedret sist) og 5 Magic Me (kommer ut i regi Kjell Teigen og har gjort hyggelige løp vestpå).
Rangering V5-3: A: 11 B: 4-10-6-5 C: 3-9-7-2-12-8-1

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Dagens spillenøtt kommer i den første avdelingen der 12 helt formløse hester møtes i jakten på startpoeng. Spillerne gjør enkle 3 Giant Profiti til favoritt, og det må i tilfelle være en favoritt i stor fare. Har ikke vist noe som helst i sine siste starter, selv etter smygløp. Nå er riktignok motstanden skral i ettermiddag, men det har den også vært i de foregående startene.

Jan Per Brenden er veldig optimistisk med 1 Forza Victoria og tror på ledelse fra start til mål. En seiersløp hoppe dette (16 starter), men innerspor på Drammen kan i det minste bety ledelse ut av den første svingen, så får vi se om More Chips-hoppa orker helt hjem på 2100 meter. 5 Thai Online har gjort to starter i ny regi, og møtt veldig mye bedre hester enn dette ved begge tilfellene. Nå er det ned to klasser og Tom Erik Solberg som kusk. Passes.

På en god dag skal jo 11 Samuraj November duge i disse omgivelsene. Møtte svært gode hester sist og har flest seire i feltet (4 seire på 28 starter). 12 Belmont er mye bedre enn raden, men spor tolv er krevende i Drammen.
Rangering V5-1: A: 3 B: 1-5-11-12 C: 4-8-9-10-7-6-2

V5-2:
3 Bua Elden har et veldig fint løp her, og vi vurderte en stund å banke Bjørnerød-traveren. Men vi har banket Kristian Bjørnerød ved et par tilfeller, og det har gått galt hver gang. Opptrer Bua Elden som sist (vant lett etter dødens da), skal det være en fin sjanse igjen og på de minste forslagene bankerspiller vi. 10 Bøs var helt utafor i det samme løpet sist, men er som han alltid har vært, meget variabel. 9 Baldergutt har ikke fungert i sine to siste starter, men grunnkapasiteten er bra og selskapet her svært overkommelig.

Tom Erik Solberg får sjansen bak 7 Junibritt som står med en svært dårlig rad. Men også her er det kapasitet, og hoppa vant tross alt to løp i fjor.
Rangering V5-2: A: 3 B: 10-9-7 C: 6-2-4-12-8-1-11

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-4:
Det er ingen tvil om at 8 Varg Spik er den beste hesten i V5-4. Fireåringen ble matchet mot årgangstoppene i fjor, og gjorde seg slett ikke bort. Dessverre så er galopprisikoen høy, og åttendespor bak bilen innebærer at Mjølnerød-traveren trolig må rundt hele feltet. 5 Vinnibrunen galopperte som skummel sist og holder form. Skuffet litt femte sist ved ikke å holde unna fra tet, men er grunnkapabel og muligens best bakfra.

4 Huldre Lykke fikk maks sist etter smygløp, står fint til i ettermiddag og kan vinne. 7 Pål Svint kjørte oppløpt på siste bortre sist og falt for eget grep. Møter gode hester nå og vi har ikke veldig seierstro på Flåten-traveren. 2 Skogbryn Røsten har vært helt utafor i sine siste starter, men grunnkapasiteten er høy på vallaken. 12 Tangen Jenny står vondt til, men holder fortsatt fin form, selv om hun kanskje ikke har vært helt på topp i sine aller siste starter.
Rangering V5-4: A: 8 B: 5-4-2-12 C: 7-9-3-10-11 D: 6-1

V5-5:
Flott klasse er det på V5-finalen og startsiden avgjør mye her. Vi setter uansett 3 Kendrick JR. først. Kendrick hanover-sønnen står med fire strake seire og det er tetsjanse igjen. 7 Shaman Star M. er imidlertid lynrask på startsiden og det er ikke helt utenkelig at Olav Mikkelborg kan overfly Gunnar Austevoll på startsiden. Derfra vinner trolig Shaman Star M. 2 One Lomomba Siem er på vei opp igjen i form etter en liten downperiode på høstparten. Holdt koken flott fra lederryggen på Kendricks Jr. sist.

9 New Grey Chic imponerte med sterk seier i et lunsjløp på Bjerke nest sist, sist ble svensken aldeles for stri i tet, Nå blir det ryggløp igjen. 1 Sir Spinville har trukket innersporet of derfra kan det bli maks uttelliing (altså seier). Formen er fin. Svenskegjesten 10 Kamekaze Yamoz vant to poengjakter i Sverige i fjor (billige omgivelser), men var bra firer sist i tøffe omgivelser.
Rangering V5-5: A: 3 B: 7-2-1-10 C: 5-12-11-8-4-6