*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Store penger på gang i lunsjen

Spillenøttene står i kø under tirsdagens lunsjtrav på Momarken, men vi setter vår lit til at Jotun fortsetter fremgangen.

11.03.08 12:07

Klikk her for å se våre V5-forslag.

I rivende utvikling
Med Høiby Kongen som far og Lyngsvarten som morfar sier det seg selv at ting tar tid - nå ser det dog ut til å løsne kraftig for vår lunsjbanker. I en alder av seks år har den storvokste krabaten levert sterke innsatser på slutten, og løser det seg sånn noenlunde fra et litt sjanseartet innerspor i autodebuten så tror vi 1 Jotun har en solid vinnersjanse i V5-4. I sin siste start på Jarlsberg 22. februar vant vår banker enkelt på fine 34.0 full vei etter en kjapp sisterunde, og det så ut til å være mer å gå på.

I går ga vårt mellomste V5-forslag til 336 kroner 1.919 kroner i premie - i dag tror vi det er større utbetalinger i vente

Vi satser på at det holder med to 4-åringer i rivende utvikling i V5-finalen. Felles for dem begge er at de nå har fått to løp i kroppen etter lang pause, og ikke har hatt den rette flyten på løpene etter hvilen. Vi snakker da om 5 Elma`s Park og 6 Elken Dijon, som begge står meget pent inne i løpet.

Duket for overraskelser
De tre innledende avdelingene ser på forhånd veldig åpne ut, og det kan fort komme noen smeller her. Det stormvarsles i fagbladene for 5 Cyrac i V5-innledningen, etter et oppløftende løp i sin siste start i Sverige. Greit nok det i mangel av noe bedre, men en hest som har vunnet 1 løp på 50 starter er uansett ingen stor stjerne, og bred gardering er å anbefale.

Et artig kaldblodsoppgjør venter oss i den andre avdelingen der flere av hestene holder høy klasse. Spesialsprinterne 4 Norheim Lett og 5 Super Tramp står flott til bak startbilens vinger, og kjemper ventelig om den gjeveste premien. Seiersmaskinen 12 Jesper Mollyn står ille til denne gang, men Rigel Jo-sønnen skal uansett regnes langt fremme.

Klikk på bildet for å forstørre.

Med et litt bedre startspor for 12 Magic Brazz i V5-3 hadde dette vært vår klare banker for dagen. Super Arnie-datteren har hatt maks motflyt i lang tid, og er klart bedre enn det raden indikerer. I dag må det løse seg med posisjonsflyt, og overpace for at 7-årshoppa skal rekke helt frem. Det vrimler av outsidere i dette løpet, og vi helgarderer på vårt største spilleforslag.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 270 og 1.080 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen live på NRK2 kl. 13.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.