Store penger på gang?

Det kan fort bli veldig fine penger i en vanskelig V5A-rebus på Forus i kveld

Klikk her for gratis V5-tips

Klikk her for komplett løpsprogram

Forusovalen i Stavanger er ikke kjent som banen med de store utbetalingene, men tvertimot en bane der samlebonger veldig ofte er eneste mulighet til overskuddsspill.

Denne uken ser ut til å være stikk i strid da vi i går fikk fem førstevalg på oddsbanen Drammen, mens man i kveld ikke har særlig mange sikre holdepunkter i V5-spillet.

Vi luktet en favorittbetont V5 i går, og de som fulgte vårt 240 kroners samlebongforslag kunne glede seg over 4 ganger innsatsen tilbake. I kveld ser det adskillig verre ut på papiret, og vi tyr til en tøff bankervariant allerede i den første avdelingen.

Formsterk hoppe
I V5-innledningen skal 15 variable hopper fra tre distanser ut å måle krefter. I et løp der minst halve feltet har vinnersjanse velger vi å singelstreke 8 Verdals Stjerna. 4-åringen har vist solid fremgang denne sesongen og har flott form i kroppen. Elding-datteren har møtt mye bedre konkurrenter i sine siste starter, og var spesielt sterk ved seieren tredjesist. Slo da gode Trollgutt, mens også sist var Tengsareid-traveren positiv til annen bak gode Arn Jaros.

Verdals Stjerna blir ingen storfavoritt og vi tror ikke så mange vil begynne med banker i kveld. Innfrir hoppa får vi et godt forsprang på salen. Vi må si det skal være en bra sjanse da hesten er travsikker, har en god kusk og holder flott form.

I den andre avdelingen møter vi mange urutinerte 3-åringer, og selvom vi har mest tro på tre strekhester har vi tatt med seks hester på det største forslaget.

Forbedret med ny sulky
I V5-3 har vi streket for fem hester og føler oss rimelig trygge. Vi har dog med en svært lite spilt hest som viste seg sterkt forbedret i modified-sulky sist. Les om denne her .

En poengjakt volder hodebry i den fjerde avdelingen, men også her streker vi for fem hester på alle forslag.

I V5-avslutningen skal det bli svært spennende å se igjen 8-årige Thai Amerique etter skadeavbrekk. Coktail Jet-sønnen er en klassetraver, men trenger trolig løp i kroppen før vinnerformen er påplass. Startsiden vil avgjøre mye her, og klarer Åsbjørn Tengsareid å forsvare sporet med 1 Winglider skal den ha en god vinnersjanse.

Tre ekspertforslag
Vi har denne gang tre forslag på hhv 75, 375 og 1.200 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Å registere seg som Nettspiller tar bare etpar minutter.