Store penger på Øvrevoll?

Foto: Hesteguiden.com

Det er en svært vrien V5-meny på Øvrevoll torsdag. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg.

Sportspills meny torsdag:
Oddstips: Ny fullklaff i 3. divisjon
Trav Bergen: Svein Ove Wassberg tar storeslem

Brukseier Eyvind Lyches Minneløp er hovedløpet og favoritt her blir 6 Royal Games. Han vant sin siste start over 1750 meter som var hans første start i år. Normalt skal han forbedre seg på denne starten og da skal han vinne dette løpet. Gressbane og litt i overkant av 200 meter lenger burde ikke være noe problem. Dagens banker.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1:
4 Phili Boy blir mest sannsynlig favoritt i dette I dette sprintløpet men han har vist noen tvilsomme prestasjoner på gressbanen. Det behøver ikke å bety noe men banetypen er et usikkerhets moment. 13 Liberty Cash viste at formen er på vei med en annenplass i siste start etter Loire. Han har også tideligere vist at han takler gressbane. 9 Habenaria var brukbar siste men gav seg noe på slutten. 12 River Landing har vært jevn i år og er helt sikkert med i teten også i dette løpet. 10 Aragorn kan en del i sine beste stunder. Har manglet litt så langt i år. 6 High Desire har vært lite slått i sine to starter i år. Distansen passer bra og har gått gode løp på gress tideligere.

V5-2:
11 Tatoosh er en av våre bedre hopper. Er ubeseiret i sine to starter i år, senest på Täbys dirt track bane. Hun gikk et meget godt sprintløp i fjor da hun kun var halvlengden bak Steve’s Champ over 1200 meter. Dagens distanse burde passe perfekt. Hun har mye vekt på ryggen og det kan bli tøft dersom det kommer mye nedbør, men hun trives med svikt i banen og er banen i god forfatning skal hun vinne dette løpet. Hardest i mot er 3 Tumaco som er en god hest, men har kun vunnet et løp siden han kom til Norge og det var i 2008, et år etter at han kom til landet. En outsider er 5 The One and Only. Han er operert for en luftveislidelse og rapporteres og være i god orden.

V5-3:
8 Fair Flair imponerte sist da hun vant lett over 1980 meter etter å gått direkte til tet fra start. Hun kan utmerket godt gjenta den prestasjonen. 5 Daychan var annenhest i Øvrevll Mile Cup 19.mai og det kan være godt nok til å være med helt framme i dette løpet. Nyimporten Dakiyah har gått en rekke gode løp i England og har gjennom hele karrieren vært meget stabil. Hun har stort sett gått over lengre distanser men 1800 meter på Øvrevoll er krevende og hun er en outsider. 3 Holly Golightly hadde en flott sesong i fjor. Har ikke startet siden september men Arnfinn Lund har hestene i form. 10 What Budget kan være en luring i dette feltet. Avsluttet bra i siste start etter litt trafikkproblemer.

V5-4:
6 Royal Games er den beste hesten i dette løpet. Sesongdebuterte med seier direkte og det skal være godt nok til å vinne dette løpet. Dagens banker. 8 Favoritten og 7 Milly er trippelhester.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
Siste avdeling er et jevnt løp med hele 15 hester til start. 10 Rebel Heart avsluttet fjoråret med fire strake seiere og utviklet seg på en meget positiv måte. Seirene kom både på Øvrevoll og i Gøteborg. I år sesongdebuterte han i Gøteborg 22. mai og var annenhest slått av norske Bonne Genie med hals. 6 Topper er blitt 13 år gammel men overbeviste med et godt løp i årets første start. Dagens distanse er perfekt for Topper. 8 Hongkong Dancer er god nok til å vinne dette løpet. Trener har sine hester i god form. 3 Big Master har mye vekt på ryggen men er god til å bære vekt. Har hatt en liten pause som kan ha gjort ham godt. 7 Surfer skuffet stort sett i hele fjor men årets første start va et skritt i riktig retning.

Tips øvrige løp:

Løp 1:
2 Soul of Gold er lite startet og viste tegn på gode evner i siste start. Det kan holde her. 9 De Luca har vunnet i år og det er tydelig at trener Lone Bager har sine hester i bedre form enn tidligere. Med dyktige Maria Thorsen på ryggen kan det går veien. 3 Iffanik Sacc med Veronika Aske på ryggen er blant de tre beste i dette løpet.

Løp 2:
4 Manchester skal være den beste hesten i feltet men både 3 Apilado og 6 Geordie Iris har stor kapasitet. Har 4 Manchester lært litt av løpet sist vinner han sin andre strake på Øvrevoll. Jevnt mellom de to andremed kanskje et lite pluss til 6 Gerodie Iris.