Storfavoritten innfrir

Foto: hesteguiden.com

Vi kan ikke spille i mot stortalentet Jarli Odin i lunsjen på Bjerke i dag.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Tilbake som en vinner
V65 Ørebro: Vi stoler på damene
V4 Jägersro: Ludde innfrir
Lunsjtrav Bjerke: Storfavoritten innfrir

Oddstips: Stjernen best i Østfold

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til Bjerke og Jägersro i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og på kvelden er det Klosterskogen med dobbel V5 og Örebro i Sverige med V65-spill som er banene vi kan spille til. Vi har tips til alle stevnene, og i lunsjen på Bjerke tror vi ikke 3 Jarli Odin i V5-4 går på et nederlag.

4-åringen har vært helt outstanding i tre strake seiersløp, og i den siste starten var han lett joggende ved den overlegne triumfen på fine 31.1 full vei. Det ser ut som om Moe Odin-sønnen går for halv maskin, og da er det trolig fryktelig mye å gå på. Sprint er en ny distanse for Sjaker-traveren, men med de fartsressursene han har vist, tror vi han takler det på utmerket vis. Dagens konkurrenter skremmer ikke, og vi tror dagens soleklare banker må høyere opp i grunnlagene før han går på en smell.

Vår rangering V5-4: A: 3 B: 2-7-5-4 C: 9-10-11-6-8-1-12

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere våre abc-system på 1340 kroner i V5-spillet, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Lunsj Bjerke!
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 1609 meter autostart
Vi synes det er mange om beinet i dette sprintløpet for varmblodshester som innleder denne rebusen, og vi garderer da følgelig bredt. Vi synes faktisk at 11 Mockingbird har vært veldig positiv nå på slutten (avsluttet flott til tredje på 15.5 over aktuell distanse i den siste starten), og selskapet i dag er ikke verre enn at 5-åringen kan vinne et løp som dette.

Annonse: Øivind Grøstad med fire førstevalg i V5A i Drammen mandag og med Ridgehead Cahore som soleklart førstevalg i V65-1 onsdag. Han byr på en real frekkis i V5-1 på Bjerke torsdag

Et helt greit løp etter tidlig galopp i den siste starten gikk 4 Navy Boy, og når champion Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen mot ikke alt for tøff motstand i fra et fint spor, er 5-åringen snakk om en tidlig gardering. Vi synes 9 Ravi holdt bra til fjerde på 16.0 over aktuell distanse etter en tøff åpning på løpet i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause kan ha gjort godt.

Positiv nå på slutten har også 5 Zorgwijk Kabota vært (femte på 18.6 i et langløp i Drammen på tirsdag), mens trioen 1 Othello (fint spor, og han er spennende etter pause), 2 East Malibu (vanskelig å sette inn i løpet, men de pleier å duge i lunsjløp de som dukker opp fra den andre siden av kjølen) og 3 World Wide Win (håpløst usikker, men kapasiteten er fin), heller ikke trenger å være helt bort på en god dag.

Vår rangering V5-1: A: 11 B: 4-9-5-3-2-1 C: 6-7-8-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 1609 meter autostart
Vi synes også dette sprintløpet for varmblodshester ser litt åpent ut, men vi har god tro på 5 Perfect News denne gangen. 4-åringen kunne ikke få fatt i Victory Line i den siste starten (sølv på 16.9 full vei), men formen virker til å være bare sterkt stigende. Kan sitte tidlig i tet ved denne anledningen, og da blir han i så fall ikke lett å slå.

Kapasiteten er veldig fin på 10 Absolutely Fabulous, men 4-årshoppa er usikker. Det har blitt mye galopper nå på slutten, men i to seiersløp tidligere på sesongen så hun riktig fin ut. Tapte også kun for gode K.L.M. Budweiser i et løp på Bjerke i mars på fine 17.1 full vei, og vi krysser på alle bonger.

I outsidergruppen finner vi hester som 3 Victor Mustang (glimter til med noen gode løp i ny og ne, og i sitt siste sprintløp ble det femte på 16.4), 7 Deacon (vanskelig å sette denne svensken inn i løpet, men ny kusk Gunnar Austevoll er skummel på slike oppsitt), 8 Olzons Clara (habil sprinter på sitt beste) og 9 Per Cassa (på vei opp i form).

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 10-3-9-8-7 C: 6-2-4-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3, 2100 meter autostart
Fire hester hever seg litt over mengden i dette varmblodsløpet etter vårt skjønn, og fra tet er 2 Jetsea snakk om hesten å slå. Tredje på fine 16.2 full vei bak gode Angelina B.R. i et løp som var kvalifiseringen til Derby for klassen i den nest siste starten, og i den siste starten avsluttet hun helt greit til fjerde på 18.6 full vei.

Vi synes 3 Glazier`s Bolt var positiv til tredje på 18.1 full vei i den siste starten, og selskapet i dag er ikke verre enn at Hammersborg-traveren kan være seiersaktuell. Forbedret med løp i kroppen er trolig 1 Windsong (kapasiteten er fin), mens 6 Ugh Ugh får stå som en stor outsider etter lang pause (grunnkapabel type dette).

Vår rangering V5-3: A: 2 B: 3-1-6 C: 10-4-5-7-8

V5-5, 1609 meter autostart
Vi har klart mest tro på tre hester i finalen i dette sprintløpet for varmblodshester (på vårt store system får vi plass til fem hester), og dersom 6 Mr. Fox Trot skulle komme seg til tet, blir han ikke lett så lå. Kunne lite i den siste starten, men 8-åringen har vel knapt tapt løp fra spiss. Da må kusk Hans Chr. Holm satse alt på et kort denne gangen, og dagens konkurrenter legger han bak seg på en god dag.

Løp i kroppen har trolig gjort godt på svært kapable 7 Tigre Royal (imponerte i tre seiersløp i fjor), og i den siste starten etter lang pause avsluttet han flott til femte på 17.0 full vei. Det er intet å utsette på kapasiteten til 9 General Flax, men Stenberg-traveren har skuffet mye. Treningsrapportene etter litt pause er dog svært gode, og da må vi krysse tidlig.

Kai Johansen sitter vel på nøkkelen i dette løpet bak 1 Shootist (neppe noen som henter en lengde på denne direkte), men 6-åringen har vel vist nok ganger at han setter klart mest pris på et løp i rygger (og da bør rygg leder være greit). Da blir det sjanseartet, og da krysser vi først på vårt store system. Der får vi også plass til 12 Wixi Laylock, men hun har ingen fordel av sprint (kusken har det dog med å dukke opp fra intet med denne typen hester).

Vår rangering V5-5: A: 6 B: 7-9-1-12 C: 5-3-4-10-8-2

Stort abc-system i V5-spillet!
Innleveringspris, kr. 1340.- (over fire bonger)
Stamme 2640 rekker (11*8*6*1*5)
A: 11 B: 1-2-3-4-5-9 C: 1-6-7-8-10
A: 5 B: 3-7-8-9-10 C: 2-6-7
A: 2 B: 1-3-6 C: 4-10
3 Jarli Odin
1-6-7-9-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 240.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 300.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 350.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 450.- (b*b*b)

Lykke til!