Gå til sidens hovedinnhold

Storfavoritten spilles

Chippon blir lunsjtravets største favoritt i Drammen torsdag og blir vår V5-banker i en ellers helskummel omgang.

En snau uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember og førstkommende lørdag venter det feite 30 millioner kroner til en eventuell alenevinner i V75-spillet på Bjerke. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men allerede torsdag er det altså flust av vinnermuligheter. Det hele starter med V4 fra Bergsåker, før Drammen overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det Bergen travpark som er vertskap for V65-spillet her hjemme, mens en av vår svenske ekspert Patrik Fernlunds desiderte favorittbaner Eskilstuna er vertskap for V64-spillet fra Sverige.

I lunsjen i Drammen i dag kan det ligge an til litt krevende forhold (duskregn og mildvær), og da har det lett for å dukke opp noen overraskende vinnere. Vi har jobbet frem noen hester som vil trekke fordel av en eventuell tung bane, og bankeren denne torsdagen var vi aldri i tvil om. Da snakker vi om 3 Chippon i V5-3, og vi synes han plikter å vinne sitt løp. Fryktelig billig i mot, og vi tror han leder rundt om.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Tet og slutt?
I en poengjakt for varmblodshester i grunnlag under 435 000 kroner i V5-3 står 3 Chippon helt nydelig til, og alt skulle ligge til rette for at den starkjappe 8-åringen leder dette løpet rundt om. Ingen nekter ham teten, og mot en formløs gjeng, tror vi kusk Geir V. Gundersen styrer han inn til årets tredje triumf.

Pine Chip-sønnen var ikke helt som best i den siste starten, men han gikk helt greie løp mot klart bedre konkurrenter enn dagens forut for den starten. Han trives godt på dagens arena (vunnet to av de fire siste startene her), og når både 5 Inspired Love og 9 Banker Fly har dunkel form, bankerspiller vi storfavoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Dagens luringer
I et kaldblodsløp i relativt høyt grunnlag i V5-1 vil vi varsle litt for 12 Bork Faksen, og han har kun 5% av innsatsene på seg. Det kan ligge an til litt krevende forhold i Drammen i dag, og det vil den sterke 8-åringen trekke fordel av. Han holder et høyt toppnivå på sitt beste, og vi synes han bør vurderes tidlig.

I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V5-2 synes vi 1 Philip Shine C.J. er litt spennende, og han har også kun 5% av innsatsene på seg. Det ble galopp i debuten for ny trener Pål Sem sist, men kapasiteten er ikke så verst på denne. Han fikk fjerde på 17.4 full vei øverst i raden, og ny kusk Vidar Hop er spennende.

I et litt åpent kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5-5, synes vi 13 Linnstjernen er lite spilt med kun 10% av innsatsene på seg, og når Magnus Helland setter seg opp bak den kapable 3-åringen, setter vi på varsellampene. Spennende kuskebytte det, og hesten vant på 32.9 full vei i den nest siste starten.

Kommentarer til denne saken