Storfavorittene er borte

Daniel Reden har sykdom på stallen og begge storfavorittene i mandagens V4-omgang i Bollnäs er strøket.
Daniel Reden har sykdom på stallen og begge storfavorittene i mandagens V4-omgang i Bollnäs er strøket. Foto: Hanold/foto-mike

Daniel Reden hadde to storfavoritter til start i V4-omgangen på Bollnäs. Mandag morgen er begge strøket og vi spiller uten banker i V4-spillet.

Sportspills meny mandag:
VM-langskudd:
Australia kan ryste Spania
V64 Halmstad:Carsten byr på et mulig dansk sjokk
VM-tips 1:Er Nederland gode nok?

Tennis Wimbledon:Nettavisen vurderer turneringen

En ny uke står for tur og Nettavisen Sportspill ønsker sine trofaste lesere velkommen. Leangen er ferdig med sitt midtsommertrav og kommende helg er det Forus som har trippeltrav. Utover dette er det høydepunkter gjennom hele uken og mandag er det trav i Bollnäs, på Biri og i Halmstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi starter opp i Bollnäs som byr på både V4 og V5 denne mandagen. Svært sentral i V4-omgangen blir Daniel Reden. Daniel Reden som er privattrener for meget hardtsatsende Stall Z hadde en gjennombruddssesong i fjor og stallhestene rundet 10 mill SEK innkjørt og tok hele 92 seire på 408 starter. Dette året har også startet strålende, og hele 50 seire er tatt på 191 starter. Det gir en seiersprosent på meget sterke 26. Pussig nok er det ikke blitt en stallseier hittil i juni. Undertegnede tok derfor en telefon til alltid like imøtekommende Daniel, som sa:

- Dessverre er sykdommen kommet tilbake og både 6 Confectioner i V4-1 og 9 Stand Bayou i V4-4 blir strøket.

Uff, sier vi og det endrer selvsagt en omgang som så gjennomsiktig ut på forhånd. Nå er det plutselig svært vrient og det kan bli en meget fin utbetaling i dag. Således spiller vi uten banker på våre spilleforslag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V4-2/DD-1 er et kaldblodsløp for hopper og her står vi på tre hester. Formsterke 2 Närby Jenta, formsterke 7 Mofaksan og kapable 8 Nordvanja skiller seg klart ut i dette løpet og tre hester skal være "heldekk" i dette løpet. I DD-spillet tar en liten frekkis og bankerspiller 7 Mofaksan som har en flott oppgave i ettermiddag.