Gå til sidens hovedinnhold

Storfavorittene innfrir

Biri byr på lunsjtrav mandag og vi garderer ikke storfavorittene.

En ny hektisk uke på spillefronten på trav står for tur, og denne uken kan de norske spillerne se frem til spill til hele tre V75-omganger. Det er ekstra V75 på Bjerke på onsdag, og der kan en eventuell alenevinner kamme hjem mer enn 6 millioner kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Sørlandets travpark hvor 8 millioner kroner venter den som er alene om å prikke syv rette, mens de norske spillerne på søndag kan delta i en V75-omgang til Solvalla i Sverige. Der kjøres Kriteriet, og dersom en spiller er alene om å ha syv rette der, venter en belønning på 14 millioner kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Biri travbane byr på lunsjtrav denne mandagen. To klare V5-favoritter er på plass og vi tror begge vinner. Da får vi plass til rikelig med garderinger i de øvrige løpene. Men siden det da også er fare for at det kan bli lave utbetalinger, velger vi også å sette opp samlebonger, så får det være opp til dere hva dere ønsker å spille.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong! (Flat bong)

HTML EMBED

Holder kanonform
3 Valle Ann har vært som forvandlet de siste månedene og hoppa som tidligere kanskje var litt veik i oppløpsdueller har gjort seg helt om og går til mål så det suser nå om dagen. Spor tre bak startbilen mandag mot svært begrenset motstand, betyr trolig tet fra start til mål i V5-3 og da garderer vi ikke. Banker nummer en.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong! (Samlebong)

HTML EMBED

Leder fra start til mål
I V5-5 er det liten grunn til å gardere 2 Amarone. Hoppa kom ut etter langt over ett års pause på Bjerke 20. august og vant helenkelt da etter et løp i køen underveis, Sist i Drammen var hoppa gnistrende vinner fra tet i et billig lunsjløp. To løp i kroppen nå og er kanskje enda bedre i ettermiddag. Vi kan ikke gardere og Amarone ser ut som en sikker vinner i V5-5.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken