Storfavorittene kan falle

Rock Of Ridd og Elione Chaves blir en av favorittene i V64-3.
Rock Of Ridd og Elione Chaves blir en av favorittene i V64-3.

Det er duket for storstilt V64-omgang på Jägersro galoppbane søndag. Nettavisens galoppeksperter garderer storfavorittene i V64-1 og V64-2.

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Jackpotkveld med Martine
V4 Bergsåker: Bergh putter Putte
Tippekupongen: Skjebnekveld i Tippeligaen
Dagens dobbel: Zlatan er tilbake
Dagens langskudd: Arsenal altfor stor favoritt
Dagens singel: Deane og Sarpsborg avslutter med stil
Tippeligaen: Full skade- og karanteneoversikt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en svært innholdsrik søndag foran oss med siste runde i Tippeligaen og veldig mye flott trav- og galoppsport. Travet starter med V4 og V5 fra Bergsåker, før Jägersro galoppbane overtar med V64-løp søndag ettermiddag. Til kvelden er det internasjonal jackpotomgang i V65-spillet fra Sørlandet der det vanker hele 563 458 kroner ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På Jägersro er det to knallfavoritter på over 70 prosent i de to første avdelingene. 1 Hurricane Red (V64-1) hadde vært en klink vinner på distansen 2400 meter, men er ikke like suveren på 1600 meter. Sprinteren 5 Letsgoforit (V64-2) er knallgod, men han har ingen fordel av at det bare er 1000 meter. Derfor velger vi å spekulere, også fordi det er vanskelig å tro på noen stor utbetaling med to storfavoritter i starten. Vi velger derfor å spille bankerfritt i V64-spillet søndag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi velger altså å gardere V64-1 og V64-2 på Jägersro. Vi vet inderlig vel at dette er to knallgode hester, men betingelsene er ikke helt optimale for Hurricane Red og Let'sgoforit.. For kort for begge, og skulle formen være litt på hell, kan det bli god verdi om en eller begge skulle tape. Enkelte av de øvrige løpene bør være mulig å løse uten å dekke alt for bredt. V64-4 er det mest åpne løpet, hvor det kan være lurt å gardere bredt.

I V64-6 tror vi på norsk seier. 1 Duke Derby og 2 Hi Finn er en lås vi tror mye på i finalen.