Storfavoritter i begge V5-spillene

Juni Blixten og Artig G.T. blir mye betrodde i hvert sitt V5-spill i kveld.Taper disse kan det bli storutbetaling. Les Nettavisens vurderinger her.

Tips og vurderinger til Momarkens V5-A finner du her.

Tips og vurderinger til Momarkens V5-B finner du her.

Momarken sto som arrangør for lørdagens V75-omgang, mens man i dag kjører en av sine tre søndagskjøringer denne sesongen.

Det er tirsdager som er mysenbanens faste dag, og i år blir det også endel lunsjtrav når disse starter opp i april.

Tipsene fra Nettavisen ble forsinket i dag da vi fikk en sen strykning på Horgen Eldy i V5-4. Dette var vår tiltenkte banker og vi måtte dermed bruke litt ekstra tid på V5A-forslagene.

Seiermaskinen Juni Blixten blir stor favoritt i A-veddemålet og vi tror han innfrir dersom han viser samme form som på slutten.

I V5-B blir topphesten Artig G.T. like stor favoritt, og han har unektelig et fint løp på papiret. Hesten sliter dog med helsen og kan være i fare.

Nær storklaff for V75-tipsene i går

De som fulgte Nettavisens V75-tips fra Leangen i går var nære en sekssifret gevinst.

På det mellomste forslaget til 448,- var det kun vår friske banker Trons Victor i V75-2 som ikke innfridde.

Hesten gjorde et flott løp til annenplass, men dessverre ble ikke posisjonene underveis slik vi hadde håpet, og storfavoritten Reado November kunne vinne med en lengde.

Normalt sett skulle andrevalget Trons Victor sittet foran sin argeste konkurrent underveis, men tilfeldigheter gjorde at så ikke skjedde. Det ble nok avgjørende for løpsutfallet og en premie på over 100.000 gikk fløyten.

Vi varslet for sjettevalget Power Sweep som ledet hele veien, mens vi mente at Pelle Zoot var overspilt. Her vant fjerdevalget Boca Junior som vi hadde på fire hester.

At Atle Hamre ville vinne med The Seeker var ingen overraskelse, men i V75-spillet er det aldri farlig å banke etpar favoritter. Det blir storutbetaling så fort det kommer etpar smeller.

Smellen kom som vi antydet i siste avdeling der vi hadde med alle hestene selv på det minste forslaget. Her vant 13. valget Vintervilla foran en annen lite betrodd hest.

Følg med på eksperttipsene

Vi har foreløpig kun anledning til å legge inn et spill i "kjøp eksperttipsene".

Det vil det bli forandring på ganske snart, men i mellomtiden vil vi alltid legge inn aktuelle spill så fort det opprinnelige spillet er utløpt.

I dag vil V5-B bli lagt inn rett etter at V5-A har startet. Da er det ca. en time igjen til spillestopp i V5-B.

I går valgte vi å legge inn Dagens Dobbel-spill etter at innleveringsfristen for V75 gikk ut kl. 15.

De som fulgte vårt forslag til 210 kroner fikk 1.235 tilbake.

Det kan altså lønne seg å kikke innom travmagasinet også etter at stevnet er i gang.