Storfavoritter kan vinne så mye de vil

Johan Untersteiner kusker vår V64-banker i Eskilstuna tirsdag.
Johan Untersteiner kusker vår V64-banker i Eskilstuna tirsdag.

171 227 kroner ble V64-utbetalingen på Färjestad mandag til tross for at storfavoritten Shaq Is Back vant V64-1. Tirsdag byr vi på en ny storfavoritt i V64-1.

En strålende tirsdag står foran oss som er travinteresserte og Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fire travbaner. Vi starter opp i Bollnäs med V4-spill, før vi fortsetter med lunsjtrav fra Drammen. Til kvelden er det V65 fra Forus her hjemme, mens det er V64 fra Eskilstuna.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Mandag var det helt grønne lykter på storfavoritten Shaq Is Back i V64-1 på Färjestad. Tilnærmet like stor favoritt kommer Daniel Reden-trente 2 Traveling Man være i V64-1 på Eskilstuna tirsdag kveld. Men her kusker ikke Reden selv, det gjør "vidunderbarnet" Johan Untersteiner. Det er definitivt ikke noe minus. Vi bankerspilte Traveling Man i årsdebuten på Mantorp og har ingen planer om å gardere hesten tirsdag heller.

Taktikkløp i vente
På Mantorp ble det tetkjenning direkte og siden svært enkelt. Tirsdag er motstanden noe tøffere, men det bærer mot tet igjen og da blir det som kjent et taktikkløp. Taktikk det kan Johan Untersteiner til fingerspissene og selv om vi har respekt for årsdebuterende Quid Pro Quo og hedershesten Friction spiller vi 2 Traveling Man banker i V64-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jennifer fikser mer cash
Sist mandag bankerspilte jeg Jennifer Tillmann bak Royal Fighter i V4-spillet fra Mantorp og velkjørende Jennifer så seg aldri tilbake etter å ha forsvart sitt innerspor. Tirsdag setter hun seg opp bak gode 12 Eros Tooma i V64-6/DD-2. Diamond Way-sønnen årsdebuterte på Färjestad for drøye to uker siden og gjorde et strålende løp til andre, kun slått av mektig opplagt Val D'Amour.

Det var første løpet for Eros Tooma siden 26/12 i fjor og seksåringen har garantert gått frem med det løpet i kroppen. I et svært spennende DD-veddemål tirsdag bankerspiller vi hesten i V64-6/DD-2.

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.