*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stormen inntar Bjerke

Storm Jahr med sin tidligere trener Arve Sjoner i sulkyen.

Bjerke travbane fortsetter nedtellingen til Oslo Grand Prix og til torsdagens lunsjtrav tror vi vår banker skyller rundt konkurrentene.

05.06.14 11:23

Vi står foran en torsdag fullspekket med herlig trav- og galopp. Først ut er Østersund som byr på V4, og sjelden nok er det faktisk ingen norske ekvipasjer på plass. Bjerke travbane fortsetter sitt vorspiel og oppladningen mot helgens Oslo Grand Prix når det byr på lunsjtrav.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Til kvelden skal formsterke Rolf Lerum forhåpentligvis geleide spillerne til nye gevinster på Bergen travpark i en dobbel V5-omgang. Og på Øvrevoll skal Nettavisens galoppeksperter igjen "rane" Øvrevoll når landets eneste galoppbane byr på V65.

Det er fire dager igjen til OGP-søndagen og Bjerke travbane byr på trav fem hele dager til ende. Både torsdag og fredag er det lunsjtrav, mens landets hovedbane byr på V75 både lørdag og søndag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Til torsdagens lunsjtrav var vi aldri i tvil om bankeren. Formtrener og formkusk Geir Flåten (åtte seire i mai). En av de stallhestene som likevel ikke har prestert for Flåten er 9 Storm Jahr (samme eier som Bokli Vind). Etter å ha klappet sammen både på Klosterskogen 11. mars i år og på jarlsberg 11.april, var det imidlertid en helt annen utgave vi fikk se av hesten i seiersløpet på Biri sist fredag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Storm Jahr pangstartet til tet allerede etter 500 meter til tross for tjue 20 meter tillegg den dagen og tross at han møtte flere bra konkurrenter den dagen, var hesten helt overlegen mot mål. Torsdagens motstand er mye svakere og Storm Jahr konkurrerer mest mot seg selv i dag. Slik han så ut sist i seiersløpet er det ingen grunn til å gardere. Bankers i V5-2 på Bjerke i dag.

Skummelt monteløp
I en lunefull omgang velger vi å garderer godt i tre løp, deriblant V5-1 som er et monteløp. Det er mulig det er langsøkt, men 9 Quad Julry er jo bedre enn drøye 2 prosent av innsatsene. At 5 Alisma De Grande er markert på bortimot 60 prosent er langt i overkant, og vi betaler for en storskrell i V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

To hester i V5-4
I V5-4 er det slett ikke mye å rope hurra for og en sterkt forbedret 3 Strong Elegance bankerspilles i DD. Femårshoppa leverte en solid siste 700 i åredebuten på Jarlsberg 16. mai, og er helt sikkert forbedret i dag.

Gunnar Austevoll som kusket da og ellers er hoppas faste kusk har imidlertid valgt å kjøre Trond Anderssen-trente 8 Fastmoney og da betaler vi også for denne i et ellers meget svakt felt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.