*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Større oppgaver i vente for bankeren

Stefan Söderkvist har en meget bra sjanse bak vår banker denne tirsdagen. Foto: Hestguiden.com

Bankeren vår matches mot et løp i Frankrike, og mot svært overkommelig motstand tirsdag så kan ikke vi gardere. Sjekk også ut bomben i V64-2!

13.01.15 12:54

Vi startet uken på en FIN måte, og det ble oppturer både i Norge + Sverige mandag. Fra Leangen så var som vanlig Leirvåg på hugget, og det mellomste V5-forslaget her på Nettavisen (Innleveringspris 450), ja, det betalte ut flotte 6 626. Fra Mantorp samme dag så serverte undertegnede godbiten Prince Tagg (5.valg) som et spennende spill i omgangen, og også her ble det en solid fasit for dem som spilte Nettavisen sitt mellomste V64-forslag (Innleveringspris 480). De kunne nemlig hente ut 3 630. Om du ikke var med på moroa på mandag så er det nok av muligheter i dag, og i spillboksen under så kan du kjøpe en bong som gjelder løpene fra Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Jägersro:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Gävle med start kl.12.20. V5 på Drammen med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Jägersro denne tirsdagen så heter vår banker 2 Augustus F., og den dukker opp i V64-4. Matches mot løp i Frankrike, og normalt sett så lar den seg ikke stoppe mot en slik type motstand. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 2 Onirique – Har fått seg to løp i kroppen etter en liten pause, og her er det storform pågang! Den gikk fint nest sist, men fikk da maks, og på klokken vår stod det 13,0 s 1000m. Nå sist så løser den skarpt ut, men så kom galoppen. Taper mye. Kommer formidabelt tilbake, og den er faktisk ikke helt tom over mål heller. Vi har 12/1200m på den etter feiltrinnet. SKAL PASSES HER!

V64-2 : 6 Sagarmärthä – Har en rusten rad, men den lyver. Ble sjenert til galopp nå sist, men viser 12,6/1000m bak feltet, og den kommer sterkt tilbake. Gangen før så går den helpigg i mål uten å få sjansen. Da viser den 12,3 s 500m med mye krefter igjen. Utvikler seg FINT for tiden, og med klaff så trenger den ikke å være borte. Prøves som et sjokk!

V64-3 : Idi – Har fått seg fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den var bunnsolid i nederlaget nå sist. Fullfører da utrolig tappert, og den ble kun plukket knepent ned oppunder mål. I disse løpene så pleier det å bli tempo, og da trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. Kan fort overraske, og den er verdt litt oppmerksomhet. PS. 4 Capone – Så elendig ut i Norge, men gikk likevel OK løp. Etter pause nå sist så vant den uten å fungere som best. Er god nok i massevis på kapasitet, men vi kan aldri banke en hest som ikke fungerer skikkelig, og når den blir såpass tungt betrodd så MÅ vi bare spekulere.

V64-4 : 2 Augustus F. – Ble for hissig i Klass.1 finalen sist, og den feilet seg bort direkte. Kom heller ikke helt over ens med banen. Har sett utrolig fin ut i jobb etter dette løpet, og den skal ha seg en blåser i kroppen her før man har lyst å prøve den i Frankrike. Har rett og slett et nydelig løp foran seg, og normalt sett så blir den tidlig å finne i tet. Da dreier dette seg om en vinner, og vi kan ikke spekulere. BANKER!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-5 : 11 Omerta’ Del Nord – Var SOLID fra dødens nest sist, og den vant lett da. Nå sist så sitter Steen Juul langt bak med sin springer, men den leverer et strålende oppløp til toer. Trenger selvfølgelig litt tempo for å rekke frem, men dette er en reell hoppe som tåler en tur i sporene. I et løp hvor det er jevnt blant de aller beste så støtter vi oss til dette frekke outsiderbudet.

V64-6 : 6 Jupiter Rodney – Kan fort vise seg å være et spennende spill i finalen. Kommer ut etter en liten pause, men er denne bare i nærheten av der den kan være, ja, så har den et SVÆRT gunstig løp foran seg her. Har vist seg tidligere å være kjapp i vei med voltestart, og fra dette sporet så vil nok Palle Günther ladde til direkte. Blir MEGET spennende å følge i finalen, og den må prøves direkte. Spesielt når den har såpass fine betingelser. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag