*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Større oppgaver i vente

Mye publikum, flotte hester, stort spill, og vi har en høyinteressant helg i vente fra Forus. På bildet her ser man Papagayo E vinne Norsk Travkriterium 2013. Foto: Eirik Stenhaug

Trippeltravet fra Forus sparkes i gang fredag. Vi gleder oss noe enormt, og knaller til med lekre objekter allerede fra dag en! Du tar vel rygg?

29.06.14 08:36

Det har vært en eventyrlig uke for Nettavisens trav- og galopptips. Sist søndag så prikket Rolf Lerum to V5-spill på Eksperten på Sørlandet (som hver ga drøye 67 000 kroner i utbetaling).

Tirsdag kveld ( 23.juni) var han på farten igjen under V65-løpene på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Forus Open helgen er historie, men det er allikevel MYE å glede seg til når noen av våre beste hester inntar Stavanger. Trav tre dager til ende, og høydepunktene kommer tett. Fra Forus denne fredagen så er hovedoppslagene Scandic Stayer’s Løp med hele 50 000 i første, og så er også et par av våre aller beste montehester på plass når monteeliten gjør opp om 30 000 i V5-5. Spillemessig så er V65-omgangen relativt utfordrende, men bankeren vår, ja, den tar seg normalt lett av V65-finalen!

Innleveringsfrister Forus :

V65 : kl.18.30

V5 : kl.19.41

DD : kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Våre objekter til Forus på fredag :

V65-1 : 3 Taran – Etter at denne har blitt «reparert» i beina sine, ja, da henger den betydelig bedre i sammen, og da vil også fremgangene komme for den kapable traveren til Wiig. Den passerte mål med krefter igjen nest sist, mens den sist fullførte fint bak meget gode Thai Investment. Fungerer som nevnt betydelig bedre nå, og fra tet på en rask Forusbane denne fredagen så MÅ dette dreie seg om en flott mulighet.

V65-2 : 9 Denise F. Boko – Kommer med et godt rykte fra stallen, og den har bitvis møtt på en helt annen verden av hester tidligere kontra det som er i vente her. Er selvfølgelig alltid litt usikkert med nykommere, men med tanke på løp som denne har gjort tidligere, samt at Stall Hamre alltid presenterer sine nykommere i en perfekt skikk så må vi bare sette den først på ranken.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V65-3 : 10 Alsaker Torres – Bare glem løpet sist hvor den altså måtte åpne 19,3/500m, og da er det ikke spesielt rart at den fikk melkesyre. Gangen før, første gang i monte, ja, da var den rett og slett veldig god. Viser kruttsterke 23,2 s 1000m, og den avslutter ordentlig bra. Normalt sett så har hester godt av et eller to monteløp før de blir helt dus med den nye stilarten, og skulle Alsaker Torres her være ende flere knepp forbedret så sier det seg selv at den ikke blir lett å stoppe. SPILLES NÅ!

V65-4 : 10 Arnsilver – Kom ut etter pause sist, og den feiler da i fra seg en god premie ned mot siste sving. Er her 20m billigere ute kontra Dag Jerva som den møtte da. Arnsilver er kjapp i vei, og normalt sett så vil han her få seg en plass et bra stykke der foran med engang. Motstandsmessig så ser dette veldig riktig ut på forhånd, og selv om Arnsilver ikke er verdens enkleste hest å sveive inn så gjør vi et forsøk her da den altså var positiv sist. OBS!

V65-5 : 8 Tattoo – Tror vi kan sitte tidlig i tet denne fredagen. Er nemlig lynrask ut, og når den satt i tet på en stayerdistanse nest sist, ja, da holdt den lekestue. Bekreftet sin fine form sist, og dette er en traver som er bra i forhold til det lave grunnlaget som den har på konto. Har en FIN sjanse her om Mikkelsen prikker starten som vi tror, og her MÅ man være på vakt. 13 Par Ailleurs – Er en milsluker av de sjeldne. Den gikk et helt RÅTT løp etter galopp nest sist, og da har vi 14,1/2900m på klokken. Var på det «verste» 120m bak Relight My Fire, og den hentet veldig mye på den etter galoppen. Fullførte også bra sist på en ikke helt passende bane. Kan fort sitte der med to løp i kroppen, og den skal passes.

V65-6 : 2 Tinn Jerker – Har man Derby ambisjoner med, og det er en 4-åring som er under en rivende utvikling. Skuffet riktignok noe etter pause sist, men den gjør slett ikke noe dårlig løp. Med tanke på hvor bra Eigelands Jokeren er blitt så synes vi at Tinn Jerker var helt OK etter pausen. Burde ha gått litt fremover med denne blåseren i kroppen sin, den er kjapp ut med volte, og normalt sett travsikker. Møter ikke så mange kanoner her, og det er vel kun en Møller Faks i en absolutt toppform som kan ta opp kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.