*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stortalent innfrir?

Gomnes Birk og Geir Flåten skal i aksjon i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag. Foto: Hesteguiden.com

3-årige Gomnes Birk debuterte med brask og bram nå nylig, og vi tror han runder til en ny seier i lunsjen på Bjerke i dag.

26.05.14 11:35

Torsdagene det det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og først kan spillerne sette sine innsatser til lunsjløpene på hhv Dannero i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Les også:En balderina i nord
Les også:Gutta er på gang nå

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Til kvelden er det spill til en dobbel V5-omgang til Bergen travpark samt spill til en V65-omgang på Øvrevoll galopp som gjelder, og på Øvrevoll i kveld er det Jackpot.

Der ligger det 254 795 kroner ekstra i sekserpotten, og våre gode eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen skal forsøke å ta en del av den kaka.

På Bergen travpark jakter tirsdagens suksessmann Rolf Lerum nye fremganger, og han er vel verdt å følge på hjemmebanen i kveld. Rolf prikket V65 på et system på Forus på tirsdag til en utbetaling på gedigne 163 845 kroner, og det er nye vinnersjanser med Rolf i kveld.

Vi nærmer oss en fantastisk travhelg med V75 fra Solvalla både lørdag og søndag, med helnorske Juliano Rags i Elitloppet som den store "greien". Sportspill har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til løpene på Solvalla, og de spillene samt dagens spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Noe ekstra, og Flåten i form

Det er som vanlig langt mellom de sikre holdepunktene i disse lunsjløpene, og det er ikke utenkelig at det kan være vfine penger på gang i V5-spillet på Bjerke i dag. Det er alltid litt sjanseartet å bankerspille urutinerte 3-åringer, men 12 Gomnes Birk som kommer ut i V5-2 i dag er noe ekstra.

Vi synes 3-åringen så helt strålende ut i sin debut ved triumfen på 31.3 full vei, og selv mot eldre konkurrenter i fra et dårlig spor, tror vi han er snakk om en vinner. Hesten var lett joggende sist (så helt ukjørt ut), og dett er nok snakk om en hest som trolig vil prege årgangsløpene utover i sesongen.

Trener og kusk Geir Flåten er i voldsom form om dagen, og kusker i medgang er det aldri dumt å følge. Hesten er snakk om en knapp favoritt (usikre 2 Stumne Scott som ble toer på 29.5 full vei sist er like mye spilt), og det er verdt et forsøk å gå på et bankerspill på denne lovende 3-åringen.

Tre hester gjør opp
Vi synes det er langt mellom lyspunktene i et varmblodsløp i finalen, og vi tror tre hester står seg godt. Klart best på kapasitet er 2 Standing Ovation, og i en feilfri utgave lar han seg neppe slå. Han viste fin form ved å bli toer på 15.9 full vei sist, og med ytterligere fremgang, vinner han i dag.

Malmin-traveren har dog alt for ofte galoppert seg bort, til å kunne stoles helt på, og på våre to største spilleforslg sikrer vi oss med duoen 4 Wixi Laylock og 8 Run For Gold. Førstnevnte gikk et greit løp til fjerde på 16.4 full vei sist, og har stigende form med et par løp i kroppen etter pause.

Sistnevnte står med en begredelig rad, men formen er nok klart bedre enn det raden kan tyde på. Hun satt fast i den nest siste starten, og hun så ikke sliten ut, når hun galopperte ut i oppløpet sist (hadde trolig gått en 15-tid full vei sist). Det var snakk om tøff motstand sist, og hun er spennende i dag.

HTML EMBED
Annonsebilag