Stortalent tilbake i manesjen i V75

Foto: hesteguiden.com

Ja, vår banker for dagen har alt for lite penger på seg i forhold til kapasiteten, og vi satser vi på at den andre strake triumfen sitter klokkerent i kveld!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Bjerke kjører V75 denne onsdagen, og det er stor sport som bli servert det spillende publikum. 10 skarpskodde 4-åringer braker sammen i Axel Jensens Minneløp over en sprint i V75-4, hvor 300.000 kroner venter vinneren, men de øvrige løpene for dagen holder også svært høy kvalitet.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

En kupong som er alene om å ha 7 rette i kveld er verdt mer enn 12 millioner!

Legger på til to?
Nær 200.000 kroner sprang 3 Glazier`s Ensign inn i fjor som 4-åring, og det uten å løse en krone i de pengestinne oppgjørene. Deliberate Speed-sønnen ble tidlig regnet som en av de beste i årgangen, men diverse problemer skulle gjøre sitt til at det ble en amputert sesong for Hammersborg-traverens del. Etter et års fravær var så vår banker for dagen tilbake på Momarken 13. oktober, og hvilket comeback!

5-åringen avsluttet solid til seier på flotte 14.6 over en sprint, og normalt har den storvokste krabaten gått kraftig fremover på form med det løpet innefor vesten. Forutsetningen kan neppe bli bedre enn de er i kveld, og i et ellers vidåpent oppgjør satser vi på at den flotte trenden fortsetter for det tidligere unghesttalentet!

Senker storfavoritten?
Blant mange flotte oppgjør denne kvelden er rosinen i pølsen selvfølgelig hovedløpet i den fjerde avdelingen, og 2 Lavec Kronos pådrar seg her et tungt favorittstempel. 4-åringen står med fem strake triumfer, og blant dem har Enjoy Lavec-sønnen vunnet på 10-tallet ved to anledninger over dagens distanse. Kolgjini-traveren har dog vært syk etter den siste starten, og lang pause gjør oss litt betenkt.

Stort dårligere på kapasitet tror vi dog uansett ikke 1 Reven D`Amour er, og vi betaler for Larsson-traveren på samtlige spilleforslag. Vi har fortsatt friskt i minne 11.0-triumfen den siste helgen i mai friskt i minne, og det skal godt gjøres å hente en lengde på 15-prosenteren i spillet ned startsiden.

Utfordrer svenskene?
I hoppeavdelingen i Axel Jensens Minneløp syntes vi duoen 8 Mystical Ann og 13 Bring Me Luck U.S. skiller seg ut i V75-3 (begge er herdet i tøffe omgivelser), og med norske 9 C.C. Westside som en stor outsider. Sistnevnte leverte en frisk avslutning etter sen luke sist, og 10-prosenteren i spillet bør her vurderes tidlig.

Utganger på det store systemet!
Vi ble fryktelig spillesugne når vi så at champion Høitomt fikk oppsittet bak 4 Mick Brogård i innledningen (16-prosenter!), og det er med respekt å melde en kraftig kuskeforsterkning (K. Malmin har fortsatt en lang vei å gå...), og fra sitt førstespor på 20 meter tillegg er nok Chipmate-sønnen rett i ryggen på strekhestene direkte. 5-åringen avsluttet flott til femte etter litt pause sist, og forut for det konkurrerte Midtlyng-traveren i klart tøffere omgivelser enn dette!

I et løp som ligner et kraftig overpacet oppgjør (blir trolig kjørt aktivt på flere hender innledningsvis her) har vi god tro på at 5 I Pitstop feller samtlige til slutt med sin fine speed i V75-6, og Frisky Frazer-sønnen blir således vår DD-banker for dagen til god odds! 8-åringen står helt perfekt inne i dette løpet, og den sparsomt startende Juel-traveren har tidligere vunnet på Bjerke.

Et tungt favorittskap pådrar duoen 2 Voje Frigg og 6 Vestpol Faxen seg i finalen, og det er kanskje ikke så rart, etter at den duoen til sammen har vunnet hele 14 løp til sammen i år. Vi står på disse to på våre to minste spilleforslag, og førstnevnte blir vår utgang på det store systemet. Helt sikre på at vinneren er nevnt er vi dog ikke, all den tid begge har hatt en relativt tøff sesong, og vi garderer bredt på våre to største forslag.

To hester gjør opp
Kjell Håkonsen fornekter seg ikke, og 6 Timian Best i V75-5 er Rogalendingens siste forvandlingsnummer. Moe Odin-sønnen står nå med fire strake triumfer, og dersom det løser seg sånn noenlunde fra et litt sjanseartet innerspor på 20 meter tillegg, ja så sitter fort den femte strake. I rivende utvikling er dog også 4 Odintroll, og Juklerød-traveren får en plass på de tre største forslagene. 6-åringen fungerte ikke som best i V75`en sist, men vant allikevel på sterke 28.0 full vei.

PS! Norsk Rikstoto sliter med det tekniske i spillesystemet vi benytter oss av, og vi får følgelig ikke lagt ut våre spilleforslag i kjøpsboksene, men våre forslag får dere i hvert fall se, og da må dere selv krysse av så blekket spruter!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 90, 300, 750 og 2000 kroner, og de kan du se her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ser du her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

V75-løpene fra Bjerke er oppdelt i to bolker på NRK2 i kveld! Første sendingen går som vanlig fra 19.30-20.00, mens den andre bolken går fra 21.05-21.25!