*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stortalent vinner

Foto: hesteguiden.com

Det er lenge siden vi har sett en flottere 3-årshoppe enn Balder Stjerna, og alt annet enn en ny seier i kveld vil overraske oss veldig mye.

20.07.10 16:09

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi har nemlig blitt mektig imponert av 1 Balder Stjerna, og det var en nytelse å se avslutningen til H.G. Balder-datteren i 27-fart (lett joggende) til enkel seier i den siste starten. 3-årshoppa virker i overkant fornuftig til alderen å være, og dagens nye startmetode tror vi således Ottersen-traveren løser på en utmerket måte.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Det er kun et uhell som kan frata vår banker for dagen en ny seier, og vi var aldri inne på tanken om å gardere i V5-1. Dette ligner en årgangstopp blandt hoppene, og mot veldig skral motstand i kveld er dette snakk om et rent straffespark.

V65 på Eskilstuna i kveld: Kjøp andel her!

Storfavoritten innfrir?
Ja, det er meget mulig at det er så enkelt som at 1 Boklifaks bare vinner i den fjerde avdelingen, og dersom Järvsöfaks-sønnen viser frem 27-tallet, noe treneren har et håp om at han gjør skal det ikke være snakk om saken.

Vi har dog ikke fått noe stålinntrykk av 5-åringen (kontret til seier på trøtte bein i den tredje sist starten, og på Biri sist var det intet spart i målgangen), og etter vårt skjønn har 95-prosenteren i spillet så langt støtt på svært skral motstand. Holmen-traveren sliter dessutten åpenbart med det helsemessige (sparsomt startet), og da satser vi på at det kan komme en smell i dette løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
V5-2: Et monteløp er puttet inn i denne rebusen, og uten at vi har helt kontroll på alle hestene setter vi 10 Ninotchkathequeen fremst. 5-årshoppa varslet form foran sulky i den nest siste starten, og etter det har den litt hissige frøkna levert et oppløftende prøveløp i dagens gren.

Det er heller ingen ulempe at Liv Pedersen setter seg på ryggen på Steffens-traveren, og vi snakker da om en naturlig utgang, i et løp vi tyr til helgardering på vårt store system.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

V5-3: Et sprintløp med mange vinnerkandidater venter oss her, og vi mistenker at 11 Marion Montana kan overraske spillerne. Cantab Hall-sønnen har mye fart i beina, og dagens korte distanse tror vi således kan være en klar fordel for 4-åringen (vi snakker her om en fullstendig bortglemt 2-prosenter!).

Imponerte med en flott seier på fine 15.3 gjorde 5 Power Pigen for Frode Hamre i debuten her til lands, men denne treneren har jo så langt hatt store problemer med å holde hestene i orden over litt tid (går jo et og to løp, og så blir de borte i lange tider). Vi tør derfor ikke utstede noen garantier for gjentagelse av bedriften sist for megafavoritten i spillet (91-prosenter!), og tyr til bred gardering på samtlige spilleforslag.

Annonse: Øivind Grøstad har flere gode objekter på Momarken tirsdag

V5-5: Et tidsløp avslutter denne rebusen, og veldig fint inne i løpet står duoen 5 Lille Grete (kom aldri inn i løpet sist, men varslet form forut for det) og 7 Komnes Judo (Spikeld-sønnen tok en enkel triumf sist, og den seiersvante Mjølnerød-traveren kan meget vel ta sin femte seier for året her), og når vi også får plass til usikre 4 Gyllstjern på vårt store systeme er vi rimelig trygge på at vinneren er nevnt i dette oppgjøret.

Høitomt fyrer av Zatopek!
Ja, når en formtoppet 6 Zatopek kommer ut på sprint i DD-1 mot relativt overkommelig motstand tror vi vår hjemmelige champion satser alt på et kort ned startsiden. Det er ingen i landet som får slik fart på hestene som rogalendingen gjør, og bak Royal Prestige-sønnen tror vi ”den lille gule” sitter i føringen ut av den første svingen.

Da skal det i så fall dreie seg om en solid vinnersjanse, og med de to siste innsatsene til Johansen-traveren friskt i minne (fullførte strålende til femte fra køen i tøft lag sist) spiller vi med god tro.

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 280 kroner ligger ute her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dags for formbombe?
Nærmer seg en seier gjør i hvert fall 5 Super Easy, og den kam meget vel komme i DD-2 til god odds. Super Arnie-sønnen avsluttet storveis til sølv bak gode Yankee Rapida sist, og i kveld tror vi kusk Johan H. undem er sugen på å prøve Paulsen-traveren i front.

Vi syntes 7 Jamilia så veldig fin ut etter litt pause sist, og innsatsen til fjerde på sterke 13.6 etter et tøft opplegg underveis må Bosphorus-datteren få pluss i margen for. Det må klaffe litt fra dette sporet, men med den rette flyten tror vi 6-årshoppa blir tung å stå i mot til slutt for ny kusk Lars A. Kolle (og det kan fort slå positivt ut).

Lavest odds med vår banker i DD-1 i skrivende stund (kl. 13.30) er kombinasjonen 6*4 til drøye 20 ganger pengene, og når de to (5 og 7) vi har mest tro på i DD-2 betaler ut hhv 50 og 30 ganger pengene setter vi gladelig et spill! .

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 350 og 1092 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 280 kroner ligger ute her .

Innlveringsfrister Momarken
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tv i kveld, eller se reprisesendingen gratis på www.rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.