Stortalentet senker alt

Örjan Kihlström kjører vår solide banker i kveld.
Örjan Kihlström kjører vår solide banker i kveld. Foto: hesteguiden.com

Vi banker en hest som kusken ikke var heldig med sist! Vi byr også på et kanon objekt i V64-3! Gå ikke glipp av lysende info! Bli med oss i lukene på Mantorp!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Stina sørger for ny fest
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Oddstips 1: Tøff generalprøve for Odd
Oddstips 2: Floyd Hasselbaink sikrer opprykket
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Kurt, og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Fra Kr.50 helt opp til Kr.3 995,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under jackpotomgangen på Åby søndag så var vi lenge i "HIMMELEN"! Vi serverte nemlig Network Broline (27,5%), Super Pigen (6-valg/5,8%), og Frida Montana (5-valg/6%) i de tre første avdelingene. Verdi etter tre avdelinger var: Kr.2 112,-. Dessverre kom vi ikke helt i mål da vår banker Lover Face ble felt av banen, men de solide objektene fortsetter altså å renne inn fra Sverige! Du har vel fått med deg vår økte satsing mot Sverige?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Mantorp mandag så fant vi bankeren i finalen. 2 Mellby Collector er noe litt utenom det vanlige, og vi kan ikke helt se hvordan den skal tape sitt løp. Har faktisk kun litt over 20% på seg når vi la ut denne tipsartikkelen...

Her er dagens objekter:

V64-1 : 7 Ipod – Har gjort to fine løp på slutten uten at den har fått betalt for det. Har avsluttet bra ved begge anledninger, og den har passert mål med krefter igjen. Nå sist på Momarken har vi 11,6 s 500m på den i kulissene, men det ble rett og slett for langt frem da. Er solid kuskeplusset med Bjørn Goop denne mandagen, og mot en helt riktig motstand så skal sjansene være fine. MOTIVERT!

V64-2 : 5 Reims Gasti – Tror vi går mot et MEGET bra år, og den har sett helt strålende ut etter pause. Nå sist i V75’en er den helt heroisk i nederlaget! Får en blytung innledning på løpet før den lander i dødens. Fullfører ekstremt bra, og på klokken vår står det faktisk 10,0 s 500m. Skulle den kanskje være enda et hakk forbedret her så kan den mose alt. SPILLES!

V64-3 : 7 Hot Marke – Dette er helt sikkert et av dagens beste spill. Er nemlig MYE bedre enn raden, og nå sist var den direkte uheldig. Ble nemlig klippet rett ned ca 900m fra mål, og det var en stygg sjenering. Galopperer, og den taper mye. Kommer sterkt tilbake i kulissene, og den varslet full form. Blir mandag STERKT KUSKEPLUSSET med Johnny Takter, og fra dette sporet så skal mulighetene for tet være gode. Har nemlig løst enormt bra ut denne veien tidligere. Skulle den komme seg foran, ja, da leder den med garanti lenge, og vi setter på alarmklokkene på full styrke! SPILLES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V64-4 : 7 Pastor Dee – Har ikke vist den helt store vinnerskallen, men den gjorde jevnt fine løp i fjor som 3-åring. I årsdebuten nå sist så den veldig fin ut, og den avslutter da BRA i kulissene etter at den havnet i en dårlig rygg på veien. Hadde full spenst over mål, og vi likte den godt. Hadde nok uansett sikkert godt av denne blåseren i kroppen, og det skal bli spennende å se om den har løftet seg videre til denne oppgaven. PASSES I FRA SLIKE BETINGELSER!

V64-5 : 5 Royal Fighter – Hadde et «vanvittig» fjorår, og vi ble mektig imponert av den da. Nå er det dags for årsdebut, og vi gir den sjansen direkte da den kommer til å få gratis tet. Dog lar vi den ikke stå alene da det finnes motbud som er gode nok til å ta opp kampen. 11 Bar Plombier – Strålte det av i årsdebuten, og det at den har fått et løp under vesten ser vi på som et STORT PLUSS. Er ekstremt tøff når den er på sitt beste, og vi blir ikke overrasket om den kan mose Royal Fighter. Disse to plasseres helt likt, og begge må med på alt. Skulle det bli kjøring mellom favorittene så skal man også se litt opp 1 for Giveheaven Sisu. Gikk 10,2 s 600m sist, og den varslet storform! Er ingen dårlig hest, og om dette blir riktig, ja, da kan den overraske. Tre hester føles som et STERKT LÅS.

V64-6 : 2 Mellby Collector – Det var veldig synd at favoritten Ruffino ble strøket her for dette løpet hadde uansett ikke Mellby Collctor tapt. Det mener vi bestemt. Vi snakker her om en hest som man har HØYE forventninger til, og den har stort sett gjort alt riktig. At den ikke vant sist var ikke hesten sin feil. Da kjørte nemlig en ellers meget dyktig Örjan Kihlström til for sent. Ble dessuten litt hindret i den siste svingen. Vi har 10,7 s 600m med MYE krefter igjen. Kan helt sikkert en 13-tid på denne distansen, og den taper normalt sett ikke dette. BANKER!