Stortalentet står alene

Steen Juul dukker opp med et stortalent i V64-2 tirsdag.
Steen Juul dukker opp med et stortalent i V64-2 tirsdag. Foto: hesteguiden.com

To bankere! 50-oddser passerte mål med alt igjen sist! Frekkis som er kraftig pågang! Vi er mer enn klar for lukene i V64-spillet!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432). Det betalte ut fine 4 594 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips satt enormt bra sist uke, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny uke, og dette er en uke som vi virkelig gleder oss til! Av spesielle høydepunkter vil vi nevne: Sesongåpning på Øvrevoll torsdag. Dobbel-syverpott i V75-spillet på Bjerke lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Jägersro denne tirsdagen så byr vi på bankere i de to innledende løpene. Her er dagens V64-tekst:

V64-1 : 9 Alfas Da Vinci – Føler vi er en motivert tipsener. Kom sist ut etter en lengre pause, og den gjør en BRA sisterunde uten at den kunne true vinneren. Vi hadde uansett 10,7 s 700m på klokken, og noe mer kan en nesten ikke forlange i årsdebuten. Burde ha gått en del frem med dette løpet i kroppen, og får den bare litt tempo her så skal den bli TUNG å stå imot tilslutt. SPILLES!

V64-2 : 5 V.M. Viking Cup – Dette er dagens banker. Det er snakk om en hest som Steen Juul holder meget høyt, og han snakker i store bokstaver når han omtaler denne. Vant med halve oppløpet på en veldig imponerende måte nest sist. Var også overlegen nå sist når opponenten feilet på oppløpet. Hadde uansett vunnet meget lett. Er veldig kjapp ut når den blir laddet med, og vi blir overrasket om noen tør svare den. Det vil nemlig garantert straffe seg. STOR SJANSE, OG BANKER!

V64-3 : 6 To You – Har vist i Sverige tidligere at den er lynrask ut på volte, og skulle den komme seg foran her så er definitivt dette hesten å slå. Jeppe Juel forteller om en hest som har for lite penger på konto i forhold til kapasitet, og den skal regnes direkte etter en liten pause. Vi liker å spille på Jeppe, og ILER til med førstevalget i et ellers noe uoversiktlig hvor det muligens kan komme en skrell.

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V64-4 : 14 Sioux Crazy Dance – Vi prøver oss med et ordentlig langskudd i det som er et vidåpent løp. Når det gjelder dette langskuddet så kom den ut sist etter et lengre avbrekk, og den ble sittende bom fast i mål med krefter igjen. Har helt sikkert gått frem med denne blåseren i kroppen sin, og den kan ventes enda et knepp opp til denne starten. Kan detonere en bombe med flyt!

V64-5 : 8 Hobard – Er en veldig bra hest, og på tirsdag er den spillbar. Blir nemlig noe undervurdert, men her må man være på vakt. Har nemlig vært ute mot tøff motstand den siste tiden, og nå sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Den så rett og slett lysende ut for dagen! Her er det billigere imot, og får den bare litt klaff på veien så dukker den helt sikkert opp der foran. SE OPP!

V64-6 : 5 Anna Greta – En jevn finale er i vente. Vår ide kom ut sist etter en lengre pause, og den varslet form direkte. Gikk da pigg i mål etter veldig sene luker, og innsatsen var klart plussbetont. Har helt sikkert gått frem med denne blåseren i kroppen, og distansen er heller intet minus. Prøves som en frekkis, men her er det altså jevnt.