Stortalentet viser seg fram

Gigant Invalley og kusk Truls Desserud blir vår V65-banker fra Bjerke denne onsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Gigant Invalley og kusk Truls Desserud blir vår V65-banker fra Bjerke denne onsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bjerke byr på en interessant V65-omgang på onsdag. Vi gleder oss stort, og i tillegg til en lekker banker så byr vi på endel ordentlige snadder objekter!

Vi har en deilig onsdag i vente med fotball, trav, og galopp. Det hele sparkes i gang fra Jägersro kl.12.20. Her skal det arrangeres V4 + V5. Våre galoppeksperter har som vanlig gjort jobben for deg, og de tipsene finner du her . Charlottenlund overtar med V5 kl.15.15, og her har Carsten Rabjerg som vanlig jobbet frem mye spennende. Kjøp en ekspertbong, og bli med oss på lukejakt i Danmark! Bongene kjøper du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til Bjerke som det skal dreie seg om her. Stortalentet Gigant Invalley avlegger landets hovedbane et besøk denne onsdagen, og vi var aldri i tvil på hvem som er dagens hovedbanker. Dette er nemlig en hest for de store 4-års løpene i 2014, og den vil vi se i Derbyfeltet senere i år! Ellers byr vi på flere dype objekter i noen av de andre løpene, og vi er klar for å kjempe om tusenlappene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bjerke :

V65 : kl. 19.00

V5 : kl.20.06

DD : kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Våre objekter til Bjerke :

V65-1 : 4 Odd Herakles – Har et skreddersydd løp foran seg denne onsdagen, og normalt sett så dreier dette seg om en vinner. Er altså 20m billigere ute kontra flere hester som den har møtt tidligere, og normalt sett så bærer det her tidlig til tet. Fra den posisjonen så vinner Odd Herakles dette løpet. Den feilet i fra seg dårligst en andreplass sist i Bergen, og det er en hest i full form som besøker Bjerke denne onsdagen. Bør rett og slett bare ta seg av dette løpet, og vi tror hardt.

Vår rangering : A : 4 B : 8-6 C : 2-5-9-7-10-3-11-1

V65-2 : 1 Kejser KD – Er inne i sitt siste år som aktiv løpshest, og på onsdag så er vi veldig inn på at «gamlingen» kan få seg en opptur. Nå sist så ble det for tøft med 11,6 f 1000m, og at den trakk seg litt da er ikke noe å si på. På onsdag er distansen igjen den riktige, og skulle Gunnar greie å forsvare sitt innerspor så er normalt sett dette løpet kjørt. Må bare prøves i fra helt perfekte betingelser.

Vår rangering : A : 1 B : 2 C : 3-8-5-11-4-6 D : 9-7-10

V65-3 : 1 Enger Vinnto – Her er det VELDIG åpent, og ingen er faktisk 110% sjanseløse. Draget vårt er i en hysterisk form, og et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Formen er også veldig bra, sjekk dette: Den var strålende etter en sjenering nest sist. Ble altså sjenert til galopp ned mot første sving, og den taper en del. Viser 26,5/1000m etter galoppen, og den leverer et luftig oppløp! Nå sist så var den litt ute av det tidlig, men kommer flott tilbake, og kjører seg fast mot mål. Har her en spennende utgangsposisjon, den møter på en helt riktig motstand, og den kan fort overraske. OBS!

Vår rangering : A : 1-8 B : 2-6-9 C : 3-4-12-10-5-11

V65-4 : 12 Horgen Vera – Kommer ut i fra formstallen til Steinseth etter pause, og med en litt «uggen» rad så blir den ikke spilt. Her skal man imidlertid være på vakt. Hesten har nemlig kapasitet til å legge dette feltet på rygg, og den har MYE fart inne. Steinseth forteller om en hest som har trent fint over en lengre periode, og at man har siktet på dette løpet. Sporet ble dessverre ikke det beste, men med tempo/litt flyt på veien så kan allikevel dette gå veien for vårt store sjokkobjekt i løpet. Skal med på alt av seriøse bonger, og vi roper et STORT VARSKO.

Vår rangering : A : 12-9-3 B : 2-11-5-7 C : 10-1-8-6-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 9 Punktum Skalflex – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det vinnerform pågang! Den har stadig blitt bedre, og nå sist på Bjerke så avsluttet den bunnsolid via femtesporet i den siste svingen. Vi har 13,5 s 1000m på klokken, og da var det krefter igjen. Står ypperlig til her i en startrask rygg, og skulle det bare bli litt tempo på løpet, ja, da har Punktum Skalflex gode kort på hånden. I et vidåpent løp så går faktisk denne i glemmeboken til svært mange, men her skal man altså være på vakt.

Vår rangering : A : 9-10 B : 7-1-3 C : 4-6-2-11-5-12-8

V65-6 : 9 Gigant Invalley – Dette er en kanon i grunnlaget, og vi har aldri sett den finere enn nå sist på Åby. Vant da utrolig enkelt på en bane som neppe var noe pluss (Veldig hard). På onsdag så står den helt greit til, og her kan Desserud «luske» seg tidlig fremover i annetspor. Vinner normalt sett da dette lett, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. Dette er slik vi ser det en traver for de store 4-års løpene utover i 2014, og den kommer til å tjene MYE penger om den får holde seg hel.

Vår rangering : A : 9 B : 7-1-3-12 C : 10-4-2-6-11-5-8