Straffespark til lunsj

Norskfødte Gazzas Image er på farten som en outsider i V4-3. Foto: hesteguiden.com.
Norskfødte Gazzas Image er på farten som en outsider i V4-3. Foto: hesteguiden.com.

Alle Nettavisens bankere innfridde i Sverige i går. Vi føler oss trygg på at den trenden fortsetter på Bergsåker i formiddag.

Tirsdag er som vanlig en travel dag for de travinteresserte. Bergsåker sparker i gang ballet med V4 kl 12.20, mens Klosterskogen overtar stafettpinnen kl 13.37. I kveld er det V64 til Axevalla med en jackpot på SEK 1 683 099, mens Forus er vertskap få denne siden av grensen. Nettavisen tilbyr andelslag til alle disse kjøringene.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag på Eksperten.

Bankeren vår innfridde på Åby i går og både niendevalget 4 Guinness Rousse og femtevalget 5 Seven Jersey sto på bongene. Dessverre måtte vi strekke våpen mot ytterligere et femtevalg - Swan Glider i V4-3. Utbetalingen på knappe 35 000 er et vitnesbyrd om at man kan få fine penger i V4 selv med en favoritt i boet. På Bollnäs innfridde begge våre bankere - Shaq Is Back og Faksen Jr. Rekken ble utover det ganske udramatisk og sørget dermed for ny jackpot på Axevalla i kveld.


I formiddag støtter vi oss på en årsdebutant i lunsjen på Bergsåker. 5 Horton (V4-1) har en drømmeoppgave på papiret og er dessuten klart best på kapasitet. Linderoth-traveren er lynrask fra start, og dessuten flink på mellomdistanse. Det er ingen i feltet som kan presse opp farten underveis, og da føler vi oss trygg på at han vinner, selv om den absolutte toppformen ikke skulle være intakt.


Et interessant kaldblodsoppgjør utgjør V4-2, der enkelte av favorittene er 40 meter hardere ute enn i et lignende løp på Östersund for et par uker siden. I siste avdeling går vi for bred gardering.