Straffespark uten keeper

Alle løp skal kjøres først, men det vil være et sjokk om ikke Moe Odin vinner V5-2 på Drammen i dag.

Klikk her for gratis V5-tips

Her kommer DD-tips

Klikk her for å laste ned program

Tar sin 17 årsseier
3 Moe Odin i V5-2 er et unikum ut av en annen verden, og det må et jordskjelv til om noen skal ta fra ham St. Hallvardpokalen, og nye 75 000 kroner inn på kontoen på Drammen i dag. ”Gamlingen” virker uforskammet pigg om dagen, og leverer det ene pangløpet etter det andre. Superlativene er vel nærmest oppbrukt for Moetraveren, og det går trolig lang tid før vi får oppleve å se en så komplett kaldblodshest igjen.

Vi blir servert et ”skrotlag” i V5-innledningen, og det er langt mellom lyspunktene. 10 Stål Best bør ha et bra bud på løpet i en feilfri utgave, men bred gardering er å anbefale.

Et spennende 3-årsløp får vi se i V5-3. Det forandrer seg fra uke til uke med disse 3-åringene, og vinneren er vanskelig å spå. Vi er litt inne på at 8 Odin Jo og 13 Valle Verner er snakk om de to beste hestene, men tyr til bred gardering.

Storfavoritten faller tungt?
Ringreven Olle Goop sender ut 1 American Rolls i den fjerde avdelingen. Helt klart en flott 3-årshoppe, som trolig blir vond å fange dersom teten erobres. Vi synes dog ikke Dream Vacation-datteren har vist frem eksplosive startegenskaper så langt, og kombinert med det faktum at hun ikke har startet på drøye 3.5 måned gjør sitt til at vi velger å spekulere litt forsiktig i mot. Olle Goop selv er litt betenkt i sine uttalelser, noe som styrker oss i troen på at det kan være en storfavoritt i fare.

Er 1 American Rolls og Olle Goop en favoritt i fare i V5-4?
Er 1 American Rolls og Olle Goop en favoritt i fare i V5-4?

V5-rebusen avsluttes med et flott løp hvor vår klare favoritt blir 9 Idol Image. Rustadtraveren blir trolig tung å stå i mot til slutt nok en gang i fra perfekte forutsetninger. Siden vi singelstreker 5-åringen i V75-spillet, velger vi å spandere noen flere kryss på våre V5-forslag.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 72, 432 og 1.152 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.