Lerum med sterke V4-tips til Skive 17. januar
Undertegnede sine V4-tips i lunsjen denne mandagen satt som de skulle. 1 Dollar And Cents (2,3%) supersjokket i innledningen, og utgangsverdien var hele Kr.812. Den svært kapable, men vriene hoppen var dog med på samtlige bonger... Etter to avdelinger var V4-verdien hele Kr.2 439, og da satt våre bonger på Eksperten til Kr.480 (fire x Kr.125 / fem x 101) igjen med 4x5. Dessverre kom det to førstevalg, men bongen til Kr.480 betalte likevel ut fine Kr.4 038,-. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En særdeles innholdsrik uke venter, og her er det svært mye å glede seg til. Allerede i kveld er det V64-JACKPOT med 1 234 209 ekstra i sekserpotten. Lørdag venter årets første SuperSaturday, og det betyr 2 x V75. Färjestad er først ut denne lørdagen, og her venter en internasjonal V75-omgang med STOR JACKPOT. Det ligger hele 23 213 581 ekstra i sjuerpotten. Leangen kjører sin siste ordinære V75-omgang før flyttingen til Varig Orkla Arena, og det er GULLJACKPOT i lørdagens omgang. V75-omgangen på Färjestad begynner klokken 16.20, mens omgangen på Leangen begynner klokken 20.00. Søndag er det JACKPOT i V75-spillet (en krone rekken) fra Halmstad, og her fordeles 3 203 686 ekstra i premiepottene. Uken avrundes på Momarken, og også her er det JACKPOT. Deilige 845 455 ligger ekstra i sekserpotten.

Det er altså JACKPOT denne kvelden, og det ligger over 1,2 millioner ekstra i sekserpotten på Romme. Vi går hardt ut, og kan ikke spekulere mot flyvemaskinen 6 L.Q. Widde som gjør comeback etter et lengre avbrekk. Er MILEVIS bedre enn det grunnlaget den har på konto, den er alltid godt forberedt, og leder normalt sitt løp hele veien. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 L.Q. Widde – Er BETYDELIG bedre enn det grunnlaget den har på konto, og normalt er dette spill mot ett mål. Jogger enkelt 26 fra tet, og ikke veldig mange i dette feltet er i nærheten av noe slikt. Rapportene på den etter oppholdet er gode, den «flyr» normalt rett til tet, og siden skal dette løpet være over. Vi kan ikke spekulere, og anbefaler et bankerspill direkte.

V64-2 : 10 Denali Doc – Viste 10,3 s 800m sist, og fullførte meget bra direkte etter pause. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. Neppe noen i dette feltet kan nemlig vise noe tilsvarende som vår ide gjorde sist. 3 Gordini Brick – Feilet med MASSE krefter igjen sist, og mistet altså en sko da. Er en bra hest i grunnlaget, og fra tidlig tet blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Disse to skiller seg klart ut.

V64-3 : 3 Musett Af Djupmyra – Spinner til tet, og får den bare dempe litt underveis så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Gikk en sterk sluttrunde sist, og holder sin flotte form. Er meldt med BIKE for første gang i karrieren i kveld, og det vil kun gjøre den ytterligere hurtig fra start. SPILLES! 8 Jacoby Keeper – Er best på ren kapasitet, og var klart positiv etter et lengre avbrekk sist. Ventes forbedret, og er selvskreven på bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 15 Smaragd Norrgård – Er en meget god hest i et løp som dette, og viser den bare litt form, ja, da skal den ikke bli enkel å stå i mot i sluttrunden. Ulf Ohlsson får sjansen i kveld, og vi liker nye kusker på hopper. Prøves som en frekkis. 1 Miss Dee – Er egentlig en bra hest med fin grunnkapasitet. Har dog ikke vist veldig mye på slutten, og var også under pari til andre sist. Har den dog dagen så kan den lede et løp som dette rundt om…

V64-5 : 7 Capital Gain C.C. – Var veldig forbedret igjen sist, og tok en mildt sagt fortjent seier etter en drøy reise. Har matchet betydelig bedre hester enn dette tidligere, den er blitt strøket inn et spor, og her klemmer vel Oskar Kylin Blom til direkte? Burde egentlig ta seg av et løp som dette, og den står klart først på vår rank.

V64-6 : 6 Izor Sisu – Er BEST i finalen, det er fine rapporter på den etter en treningspause, og den har heller ingen problem å gå med sko på alle fire. Tåler dessuten å bli brukt underveis, og dette er en 4-åring som går et spennende år i møte. Burde egentlig vært en klar favoritt i et løp som dette, men var merkelig nok kun et 2-valg når vi la ut våre tips. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.