Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


OBS! OBS! OBS!

Dette er en litt spesiell uke, og fra 1. desember kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra og med 1. desember finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og fra 1. desember er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN. Mer info kommer.

Tipsene satt bra i lunsjen mandag, og V4-bongen vår til Kr.975 betalte ut Kr.4 088. I dagens lunsj jakter vi nye gevinster, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Rocket Boy – Har en drømmeoppgave foran seg i comebacket, og vi er inne på at dette kan dreie seg om en «sikker vinner» direkte. Er nemlig kjapp fra start, den har vunnet 5 av 6 løp som den har gjort i tet, og kommer dessuten ut fra en stall med flott form. Er en soleklar tipsener i et ganske billig løp.

V4-2 : 4 Ziroshi – Her er det åpent, og vi plukker med oss litt hester. Ideen har ikke den beste raden, men vær OBS på at i sitt siste løp før den skiftet trener avsluttet voldsomt, og vi likte den skarpt da. Har fin kapasitet, stallen holder flott form, og denne duger direkte om den leverer som sist. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 2 Ola Islet – Er en grunnkapabel traver som er veldig på riktig vei i ny regi. Spurtet meget sterkt innvendig sist, og kom til mål med krefter igjen da. Var fortsatt noe tung, men uansett klart forbedret. Har en veldig riktig oppgave foran seg her, og den må passes.

V4-4 : 6 Mission Beach – Kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og vi er inne på at det kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Kom til mål med litt krefter igjen sist, mens den var tapper etter å ha åpnet 05,5 f 500 nest sist. Får den tet her, ja, da burde fakta dette være over. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»