PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenLerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555
Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555
To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268
Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

Visby står for tirsdagens V4-omgang, og dette er en omgang vi liker. Vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 12 Walkabout C.L. – Innledningsløpet er jevnt, og vi garderer dette bredt. Ideen går ned en klasse nå, den holder flott form, og viste 13,8/1900m etter galopp sist. Gangen før var den ute mot knallgode Jikken. Sporet trekker naturligvis ned, men får bare kusken til styringen så er denne alt annet enn borte i et løp som dette. OBS!

V4-2 : 1 Corona Park – Kommer ut etter en liten pause, og Jörgen S. Eriksson har funnet en fin oppgave til den her. Går en lav 16-tid fra tet, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange i et billig løp som dette. Skal stå ganske klart først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Flirting Diamond – Har fått noen løp i kroppen etter en liten treningspause, og har funnet formen nå. Var meget god til seier sist, og vi likte det vi fikk se da. Er svært grunnkapabel, den har helt riktige betingelser foran seg, og må ha en bra mulighet fra et nydelig spor. SPILLES!

V4-4 : 7 Ego Sisu – Er den helt overlegent beste hesten i finalen, og leverer den bare noe i nærheten av hva den kan, ja, da taper den ikke dette. Har dessuten fått en nødvendig blåser i kroppen etter pause, og det har nok gjort veldig bra. VI BANKER DENNE PÅ DD!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.