Lerum med meget sterke V65-tips i Årjäng - Kr.1 200 ble til Kr.38 540
Undertegnede knallet til med meget solide V65-tips til lunsjomgangen i Årjäng 17. september! Bongen til Kr.1 200 fikk en femmer i den uløselige V65-omgangen, og denne femmeren betalte altså ut feite Kr.38 540,-. På Eksperten ble det en femmer på totalt fem bonger, og bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Følgende info ble servert på et par av nøkkelhestene:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle byr på en spennende V4-lunsj denne tirsdagen, og det er en lunsjomgang med et bra potensial. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 12 Awaited – Spurtet enormt bra etter sene luker nest sist, hadde full spenst over mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Sist fikk den maks, men tapte da for to meget gode. Her er det ikke veldig hardt i mot, bakskoene rykkes, og selv fra et kaldt spor tror vi på en flott mulighet. MÅ BARE PRØVES!

V4-2 : 1 M.T. Rambling Rose – Har gjort to OK løp etter pause, og den har sett fin ut. Kan nok 15,0 fra tet på en kjapp sprint, og da sier det seg selv at den ikke blir veldig enkel å fange. Er veldig spillbar med helt optimale betingelser, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 4 Faith Trot – Fullførte bra med litt krefter igjen nest sist, mens den viste 10,7 s 700m sist. Går nå ned MANGE klasser når det gjelder motstand, sporet burde passe bra, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Tar en etterlengtet seier? Soleklar ide i et ellers svært åpent oppgjør.

V4-4 : 4 Reven Dejavu – Galopperte tidlig sist, men det var ikke hesten sin feil, og den er normalt ikke veldig usikker. Gikk et klart bra løp etter galoppen, og var positiv direkte etter oppholdet. Har en veldig fin oppgave foran seg nå, og feilfritt skal sjansene være store. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.