Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V4-lunsj på Jägersro

Jägersro disker altså opp med en herlig lunsjomgang torsdag, og her skal vi i lukene! Du går vel ikke glipp av våre godbiter i denne lunsjen?

Lerum med solide V75-tips på Klosterskogen 21. november - tok du rygg?
Alt av V75-bonger satt denne lørdagen, og det ble servert meget gode V75-tips. Den lille bongen til Kr.180 satt som et skudd, og betalte ut Kr.2 902,-. Mjølner Røder (7,5%) og Always on Time (19,1%) stod begge først på ranken, og følgende info ble servert:

V75-1 : 6 Mjølner Røder – Har fått et løp i kroppen etter pause, og Mjølnerød har matchet sin springer perfekt inn mot denne oppgaven. I kriteriet fjerde sist så var den et hode bak 9 Grisle Tore GL over mål, og er altså nå 20m billigere ute. I det samme løpet slo den 8 Grude Elling, og stod også likt med 7 Kavaleren. Nå kan det være duket for seier igjen, og vi iler til med tipsnikken!

V75-4 : 3 Always On Time – Her er det bare å lukke ørene for alt snakk om taktikk, og om hva de skal gjøre med Always On Time. Her har garantert Vidar Hop en plan, og det er å blåse til tet for så å slippe. Solgte seg meget dyrt fra tet sist, og det vitner om toppform. På lørdag vil det være sjokkerende om man ikke satser på rygg leder (skal ha rygg over denne distansen mot eliten), og deretter komme på siste indre. Vi tror MYE på et slikt opplegg, og vi er klart inne på at det kan da ende med seier. SE OPP!

Lerum med ny V4-fulltreffer i lunsjen - denne gangen til Örebro 19. november
Undertegnede traff igjen godt i lunsjen, og igjen var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Utgang på godbiten Enzo AM (2-valg) var grunnen til at vi kom til utbetalingslukene. Nå ble V4-utbetalingen herlige Kr.13 861,-

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Jägersro står for torsdagens V4-lunsj, og dette er en omgang vi liker. Spennende objekter er naturligvis jobbet frem, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V4-1 : 8 Arnie Express – Conrad Lugauer har ikke hatt samme sving på stallen i år som tidligere, og har nok slitt med et eller annet «dritt» blant hestene. Nå virker imidlertid formen å være sterkt stigende, og på de 15 siste løpene er det blitt 6 seire. Da skal man også huske på at stallen vant to V75-løp i helgen. Kommer her ut med en spennende nykommer, og det skal bli svært interessant å se hva man får ut av Arnie Express. Dette er en traver med bra grunnkapasitet, og vi mener bestemt at den skal passes direkte. Marc Elias får sjansen i «jolla».

V4-2 : 8 Backer T.R. – Er veldig på riktig vei, og har hevet seg MYE på slutten. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og leverte en TUNG avslutning sist. Kom da til mål med krefter igjen, og vi likte det vi fikk se. Sporet nå trekker ned, men motstanden er den riktige, og vi iler til med tipsnikken.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 4 Digital Data – Gikk ganske PIGG i mål etter sene luker sist, og var positiv etter en liten pause. På torsdag er den meldt med BIKE for første gang i karrieren, den kan åpne, og duger normalt godt i et løp som dette. Skal passes fra et perfekt spor bak bilen.

V4-4 : 3 Barista Oak – Hadde et meget sterkt fjorår, og det er snakk om en bra hest i grunnlaget. I år har den ikke vært like bra, men har uansett vist frem sin fine kapasitet ved noen anledninger. Kommer her ut etter pause, den har smellfine betingelser foran seg, og på sitt beste kan den taue et løp som dette hele veien. SPILLES!