Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V4-omgang på Solvalla

Sverige sin hovedbane byr på en meget fin lunsjomgang tirsdag. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi er sugen på en ny opptur!

Lerum med V65-fest på Biri 19. juli - Kr.960 ble til Kr.12 938!
Undertegnede serverte meget solide V65-tips til Biri denne mandagen, og det meste av bonger satt som det skulle. Det mellomste forslaget med en innleveringspris til Kr.960 betalte ut fantastisk fine Kr.12 938 (de litt større V65-bongene ble ganget med TO). På Eksperten ble det levert 21 V65-bonger, og samtlige fikk 6-riktige minst en gang. Du var vel med på denne V65-festen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla står for dagens V4-lunsj, og som vanlig er det god kvalitet på løpene fra hovedbanen i Sverige. Det finnes motiverte favoritter i denne omgangen, men det skiller lite, og vi blir alt annet enn overrasket om flere av disse kan tape. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Brezza Du Kras – Blir enormt hardt betrodd i innledningsløpet, og den imponerte veldig ved å vinne på en 09-tid sist. Gangen før var den ikke like god, og vi er fakta usikre på om denne er god nok å vinne dette fra dødens. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra å gå ALL IN.

V4-2 : 2 Raj’s Messiah – Her er det svært jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide blir ikke mye spilt med en ganske dårlig rad, men vi velger uansett å varsle. I sitt siste løp satt den fakta litt fast, og det løpet ble vunnet av grunnkapable Yankee Dee. Til denne starten rykker man skoene rundt for første gang, og slikt er alltid svært spennende på avkom etter Love You. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Claw – Så utrolig bra ut etter pause sist, og vi likte den virkelig. Dundret da til tet fra et tilsvarende spor, valgte så rygg leder, og ble siden sittende bom fast som absolutt fulltanket. Til denne starten rykker man skoene rundt, og skulle Kim Eriksson finne teten igjen nå, ja, da er vi klart inne på at han vil kjøre der. Lar seg rett og slett ikke fange?

V4-4 : 4 Deal Done Zet – Har vært ute i beintøffe omgivelser, og er langt billigere ute i dette lunsjløpet. Kommer ut etter en liten treningspause, men hestene til Reden er alltid godt forberedt, og det gjelder nok også denne. Er veldig kjapp fra start, og fra eventuelt tidlig tet kan dette fort være over. Motivert favoritt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.