Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang fra Romme og Kalmar. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.765

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme og Kalmar står for kveldens V64-omgang, og her er det spillstopp klokken 20.30. Vi går hardt ut i denne omgangen, og står alene på 2 Bluejeans N. Go On. Har en billig oppgave foran seg, den er normalt forbedret, og må ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om. Denne banker vi også på bongene på ANDELSTORGET. Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, banker 2 Guli Fantom (V64-3) og 2 Carroty (V64-5).

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Bluejeans N. Go On – Har en veldig passende oppgave foran seg i V64-innledningen, og vi tror på en stor sjanse. Holdt godkjent fra tet etter pause sist, det løpet bør ha gjort godt, og vi forventer den forbedret. Vær også litt OBS på at treneren her, Katja Mellko, alltid har BEST form på hestene om høsten og vinteren. Da snitter hun på meget sterke 26-27% i antall seire.

V64-2 : 6 Hurricane River – Er tilbake igjen i Sverige, og er helt sikkert fikset på før dette løpet. Var enorm når den vant på Vincennes tredje sist, og er veldig god når den først har dagen. SPILLES! Her blir det tungt spill på 4 Heart Of Steel som stummet etter et tøft opplegg sist. I kveld blir det fort tet, og da leder den lenge. Vær uansett litt OBS på at den aldri har gått med sko på alle fire i Sverige, og da har den gått 31 løp der. Ergo så er trolig sko på alle fire et klart minus.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 2 Guli Fantom –
Er ikke helt stabil, men den har en stor sjanse om den bare går feilfritt. Det gjorde den sist, og da ble det en enkel seier. Skal stå først, men siden den ikke er helt stabil så tør vi ikke å gå ALL IN på den. Motivert, men…

V64-4 : 5 Lucifer Boko – Har det ikke klaffet for de siste to gangene, men det er ingen fare med formen. Står perfekt inne i dette løpet grunnlagsmessig, og klaffer det bare litt underveis i et småbillig løp som dette så må sjansene være fine. Settes først. Bak denne er løpet jevnt, og vi plukker med oss litt hester her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 11 Homeland Pellini – Her har Peter Eriksson gjort en strålende jobb, for nå fungerer denne bedre enn noen gang tidligere. Har alltid hatt fin grunnkapasitet, og fullførte klart bra bak en såpass god hest som Albacete sist. Gangen før avgjorde den sikkert etter å ha lagt inn 11,7 s 800m. Står ikke tilbake for noen i dette feltet, og den kan opplagt overraske om det klaffer litt underveis.

V64-6 : 1 A Fair Day – I finalen er det åpent, og en rekke slitne 3-årstalenter møter hverandre på tampen av en lang sesong. Her garderer vi bredt. A Fair Day er lynrask fra start, den var ikke helt slått når den feilet sist, og er den bare på hugget for dagen så vil den lede dette lenge. Settes knepent først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»