Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V64-kveld med frekk banker

Bankeren var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut! Flere hete objekter! Dagens tyngste har skiftet miljø - hvordan vil det slå ut? Du blir vel med oss i jakten på V64-suksess i kveld?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er Östersund som står for kveldens V64-omgang, og vi spiller småfrekt i jakten på flotte V64-kroner. Vår beste banker i omgangen var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut, men vi tror uansett på en meget solid sjanse for 1 Ronja Boko (V64-3). Spurtet strålende sist, blir bedre og bedre, og i kveld må vi bare tro hardt på tet og slutt.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 J.H. Respons – I innledningsløpet blir 7 S.G. Charpentier HARDT betrodd, og den kan naturligvis runde til seier. Vi er dog skeptiske til å gå tungt til på hester fra 20m tillegg over en kjapp sprint, og den må være helt på topp skal den vinne dette. Vår ide er GRUNNKAPABEL, og veldig på riktig vei i regi Daniel Wäjersten. Ble bakket ned i køen sist, men spurtet meget sterkt, og vi hadde 12,5 s 800m med full spenst over mål. Slår til som en godbit nå?

V64-2 : 4 Global Brexit – Er den helt overlegent beste hesten her, og den hadde et sterkt fjorår som 3-åring. Rapportene på den før årsdebuten går i dur, og går alt riktig for seg så må sjansene være gode mot en ikke veldig hard gjeng. Er en motivert favoritt.

V64-3 : 1 Ronja Boko – Er veldig på riktig vei i regi Oscar Berglund, og i kveld kommer vel seieren? Spurtet meget sterkt sist, men kom akkurat for sent til å knipe seieren. I kveld blir den kuskeplusset med Mats Djuse, og fra tet går den rundt 16,0 på distansen. Da taper vel den ikke et løp som dette. VI BANKER FREKT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 13 Troll Prinsen – Er en traver vi alltid har holdt veldig høyt, og lanserte den derfor direkte etter pause sist. Ble dessverre ikke kjørt med da, men når lukene kom på oppløpet, ja, da avsluttet den styggfort. På klokken stod det faktisk 24,8 s 800m som helt ubrukt. Er normalt ytterligere forbedret i kveld, og nå blir den nok disponert LANGT MER offensivt. Suser rundt en ikke så altfor hard gjeng? MÅ BARE SPILLES!

V64-5 : 10 Zidane D.E. – Er en kanon i grunnlaget, og dette er kveldens TYNGSTE favoritt. Vinner om den leverer på sitt beste, men vi liker ALDRI å banke hester som nylig har skiftet trener/miljø. Har altså stått kun i en kort tid hos Daniel Wikberg, og når hester skifter stall/miljø så får de også en helt ny bakterieflora rundt seg. Ganske ofte så kan hester bli litt nedsatt av slike bytter, men har ikke det skjedd med Zidane D.E., ja, da taper den ikke. Motivert, men…

V64-6 : 12 Backegubben – Er BEST i finalen, men kommer altså ut etter et lengre avbrekk, og formen er nok ikke på topp direkte. Dog velger Björn Karlsson å melde den ganske tøft direkte, og det vitner om at han er fornøyd med den i jobbene. Settes først, men løpet ellers er jevnt, og det trenger ikke være feil å gardere ganske bredt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.