*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V64-kveld med lekre objekter på menyen

Jarlsberg08072018_Erik Adielsson varmer M.S. Triple J._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Erik Adielsson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren varslet vinnerform sist! Smellfrekk ide går under radaren? Storfavoritten har vært syk siden sist... Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene i kveldens V64-omgang?

15.05.20 09:18

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Bollnäs står for kveldsunderholdningen, og det gjør de med en spennende V64-omgang. Dette er en omgang som ikke er helt lettløst, og vi slet virkelig med å finne en solid banker. 6 Månbest A.M. (V64-4) ble valget, og går denne som i årsdebuten så må sjansene være gode. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Rebekka – Fullførte utrolig bra sist, og varslet toppform da. Har en nydelig oppgave foran seg i kveld, og grunnlagsmessig kan den ikke få en spesielt bedre oppgave enn dette. SPILLES! 5 Månremus – Er tøft ute nå, men vær OBS på at vi her snakker om en hest som er bedre enn grunnlaget sitt, og som dessuten er milevis bedre enn raden. Kjørte oppi, og galopperte med krefter igjen sist, mens den gangen før gikk 22,7 s 300m med ALT igjen. Skal med om løpet garderes.

V64-2 : 11 Iceland Falls – Har vinnerform i kroppen sin, og den skal passes i billige omgivelser som dette. Har gjort to OK løp fra tet, men er best med rygg? Gikk i rygg tredje sist, og da feilet den som PIGG mellom hester på oppløpet. Hadde landet på ca 15,5/2160mv uten galoppen da. Med tempo plukker denne mange tilslutt, og den skal med på alt av seriøse bonger.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 13 Cobbys Yourah – Hadde vi stor tro på sist, og det ble også sikkert fra tet da. Var ikke tom over mål, og dette er en bra hest i grunnlaget. Kommer her ut mot en svært overkommelig gjeng, og klaffer det bare litt fra tillegget så duger den godt. Vår tipsener i et ellers jevnt løp.

V64-4 : 6 Månbest A.M. – Så veldig bra ut i årsdebuten sist, og det er liten tvil om at denne har et for lavt grunnlag på konto. I det nevnte løpet sist ble den hindret, men kom råsterkt tilbake, og på klokken stod det 25 s 800m med krefter igjen. Burde ha MYE å hente utover i 2020 om den får holde seg hel, og i omgivelser som dette må sjansene være gode. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 7 Bythebook – Ble ikke kjørt med etter pausen sist, men så bra ut i kulissene, og vi hadde 09,8 s 800m på klokken. Har normalt ingen fordel av kveldens distanse, og selv om den takler den så trives den bedre over mellomdistanse. Skal stå først, men vi avstår fra et bankerspill på denne distansen. Vær også litt OBS på at den har vært syk siden årsdebuten.

V64-6 : 9 Klöver All Over – Fullførte bra etter et upassende opplegg sist, og den har flott form i kroppen sin. Nå skal den ut på sin beste distanse, og fra et spennende smygspor kan fort dette bli veldig riktig. Ingen i dette feltet har større toppfart i kroppen sin, og Klöver All Over skal tas på alvor i finalen. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag