Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V64-omgang fra Romme

Romme står for kveldens V64-omgang, og det kan igjen gå mot fine kroner i V64-spillet. Vi jakter tusenlappene med flere interessante ideer...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Det er ikke veldig enkelt å være spiller i kveldens V64-omgang, og det vil overraske oss om ikke dette gir bra betalt. Vi slet lenge med å finne den sikre bankeren i omgangen, men landet til slutt på 4 Grude Tilla (V64-2) som må ha en fin sjanse om alt går riktig for seg. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Indigo Keeper – Svak kusk, men en hest som er MER ENN GOD nok i et billig løp som dette. I sitt siste løp før den fikk pause så var den knallgod før den feilet fra seg en plass på pallen på oppløpet. Møtte da vel så gode hester som dette. Kommer nå ut etter en liten pause, og den må tas på alvor direkte. OBS!

V64-2 : 4 Grude Tilla – Småskummelt løp om da ikke Ohlsson gjør kort prosess? Var klart bra i nederlaget mot Zenit sist, mens den viste 24,5/1200m etter galopp nest sist. Her er det med veldig få unntak billig i mot, og uten tull underveis så må sjansene være store. SPILLES!

V64-3 : 6 Alorac Mathbell – Tre hester høyer seg klart over de øvrige, og knepent først plasserer vi denne frekkisen. Leverte en bunnsolid sluttrunde sist, og hentet lengder helt hjem. På klokken stod det 11,7 s 700m med krefter igjen. Blir ikke enkel å stå i mot om det bare klaffer litt på veien nå.

V64-4 : 9 Call Him A Star – Ble det feil for sist, mens den vant enkelt i et billig løp nest sist. Er en ganske bra hest i grunnlaget, og spesielt i et svært billig løp som dette. Settes knepent først. Mye spill vil det bli på 2 Forcement, men denne har ingen fordel av kun 2140mv, og så heller ikke som best ut sist. Kan vinne, men da må den fungere.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 2 Self Taught Beauty – Er ikke helt enkel, men på ren kapasitet er neppe noen bedre. Feilet seg bort sist, mens den gikk ordentlig sterkt etter tidlig galopp nest sist. Har stor fordel av auto som det er nå, og greier bare Adielsson å kjøre feilfritt de første 200-300m, ja, da er mye gjort. SPILLES!

V64-6 : 6 Knifetown Hall – Er i toppform, og nå som den er billigere ute må sjansene for seier være gode. Leverte en meget bra sluttrunde i V75’en sist, og var ordentlig positiv da. Havner den bare ikke feil på det så kan det fort være duket igjen, og vi føler at favoritten er motivert.Kommentarer til denne saken